Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Bravo Fernando, fenomenalne kvalifikacije za ferrari sta vise reci kad Masa zavrsi 5 mada mogo je to i bolje al u kakvoj je formi treba biti prezadovoljan
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Izgleda da je Ferrari konačno napravio bolid vrijedan pažnje. Zato možemo očekivati još bolje predstave Alonsa u nastavku sezone.
-
- Kontakt:
Očekujem još jednu fantastičnu utrku, i da Kimi ostvari što bolji rezultat u utrci
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ima li ko kakvu dobru stranicu koja prati vremenske prognoze utrka ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Titova-Juga
- Kontakt:
E moj Šumi, poslje Senne si mi najdraži ikada, ali ovo brukanje je totalno nepotrebno.
Idi dok nije prekasno, (ako već nije)....
Idi dok nije prekasno, (ako već nije)....

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- delpiero20
- Kontakt:
zeznuse Alonsa sa redosljedom odabira guma...ne mozes mekane na kraju! 

Alonso drugi, mogo je i prvi zavrsit samo da je ko sto reko kolega delpiero drugaciji redoslijed guma bio i da je prije uso u box. Opet dobro je. Samo polako do titule 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
- Kontakt:
Još jedna vrlo dobra utrka, nekoliko odlični dvoboja na stazi, ponekad čak i troboja
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ovo mu se vec 2.put ove sezone desava,i predproslu utrku ako se ne varam je u 10 krugova izgubio nekih 4-5 pozicija...Jedini razlog zasto vec sada nije apsolutni favorit za osvajanje prvenstva..Mada mu i nepouzdan redbull pomaze...Jak je ovaj Ferrari moze pricati ko sta hoce ali jos uvijek nije kao Red Bull ili Mclaren...Nadam se da ce ovi iz boksa malo pametniji biti i da nece vise svojim greskama direktno uticati na ishod utrke...Stivi_Dzi je napisao/la:Alonso drugi, mogo je i prvi zavrsit samo da je ko sto reko kolega delpiero drugaciji redoslijed guma bio i da je prije uso u box. Opet dobro je. Samo polako do titule
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Bitno je biti ispred Vettela,Webbera me nije strah
Odlična trka za Alonsa mada mogao je i do prvog,ali ovi Red Bullovi su dosta jači od Ferrarija 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vettel je danas izvukao maksimum i zadovoljan sam njegovim plasmanom, ali nikako da prebolim prethodnu utrku koja ga je kostala vodstva u ukupnom poredtku. Hebem ti Reanult i njegov motor.
Sljedeca je utrka na Hockenheim Ring-u i nadam se da ce konacno na domacoj stazi ostvariti pobjedu.
Sljedeca je utrka na Hockenheim Ring-u i nadam se da ce konacno na domacoj stazi ostvariti pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ko god voli Alonsa neka ne strahuje od Webbera, taj ako osvoji titulu ja pojedem svoju Sketchers tenu. Ove godine Ferrari ima dosta sreće a možda su ih svi nekako potcijenili i prerano otpisali, sjećam se kad su uzeli prvu trku sezone komentatori su bili kao "Ovo je nevjerovatno, potpuno neočekivano" Pa jarane Ferrari je to, kakvi god da su ne možeš ih otpisati odma na startu. Nadam se da će ih sreća pratiti do kraja sezone i da će Alonso izvući maksimum iz ružnog pačeta te na kraju uzeti svoju treću titulu prvaka svijeta.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Amoxicillin
- Kontakt:
a ako osvoji Vettel?Stivi_Dzi je napisao/la:Ko god voli Alonsa neka ne strahuje od Webbera, taj ako osvoji titulu ja pojedem svoju Sketchers tenu. Ove godine Ferrari ima dosta sreće a možda su ih svi nekako potcijenili i prerano otpisali, sjećam se kad su uzeli prvu trku sezone komentatori su bili kao "Ovo je nevjerovatno, potpuno neočekivano" Pa jarane Ferrari je to, kakvi god da su ne možeš ih otpisati odma na startu. Nadam se da će ih sreća pratiti do kraja sezone i da će Alonso izvući maksimum iz ružnog pačeta te na kraju uzeti svoju treću titulu prvaka svijeta.

A ako vettel osvoji

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- majestic24
- Kontakt:
Red BULL i Mclaren su jos uvjek brzi bolidi od Ferrarija al definitivno nisu pouzdani i konstantni kao ferrari. Alonso ce iskorisiti ovakve prilike kao sto je bilo do sada,a sigurno ce biti i dalje propusta kod mclarena i red bula.
Ferrari izgleda besprijekorno (ako zaboravima na brzinu bolida). Box prolaze bez greski,motor se nekvari a nemaju i neke posebne probleme s gumama.
Ferrari izgleda besprijekorno (ako zaboravima na brzinu bolida). Box prolaze bez greski,motor se nekvari a nemaju i neke posebne probleme s gumama.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nando uzima ove sezone 

- chelsea358
- Kontakt:
http://sportsport.ba/auto_moto/massa-tr ... loga/83976" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Lewis Hamilton, vozač britanskog McLarena, vjeruje kako bi tijekom ljeta mogao napokon otkloniti sve dvojbe oko budućeg angažmana...
Iako je bio najavio kako bi s pregovorima s McLarenom mogao pričekati sve do kraja sezone, odnosno zimske stanke, Lewis Hamilton sada se nada kako će sve biti dogovoreno već tijekom ljeta.
"Nismo još sjeli i razgovarali, ali siguran sam da bi bilo lijepo odlučiti za vrijeme ljetne stanke. Tada ćemo biti opušteniji i moći ćemo donijeti razumnu odluku o budućnosti", rekao je Hamilton za ruski R-Sport.
Njegova odluka o eventualnoj budućnosti u McLarenu neće biti temeljena samo na ovogodišnjim rezultatima, istaknuo je: "Iskreno, odluku treba donijeti u skladu s duljim vremenskim razdobljem. Šest mjeseci ne može odlučivati o šest godina partnerstva".
"Ja sam u McLarenu od svoje 13. godine, stoga će odlučivati znatno više čimbenika od nekoliko aktualnih detalja. Gledam širu, znatno širu sliku", dodao je.
Međutim, jasno je poručio kako od McLarena očekuje bolid u kojemu će se moći boriti za najviše stepenice pobjedničkog postolja te naslov prvaka.
"U McLarenu me podržavaju, pomogli su mi ući u svijet Formule 1. No, ja želim pobjeđivati. Nisam više ni mlad, moram maksimalno iskoristiti svoju karijeru, moram biti uvjeren da ću dolaziti do pobjeda. Za to treniran svaki dan", zaključio je Lewis Hamilton.
Iako je bio najavio kako bi s pregovorima s McLarenom mogao pričekati sve do kraja sezone, odnosno zimske stanke, Lewis Hamilton sada se nada kako će sve biti dogovoreno već tijekom ljeta.
"Nismo još sjeli i razgovarali, ali siguran sam da bi bilo lijepo odlučiti za vrijeme ljetne stanke. Tada ćemo biti opušteniji i moći ćemo donijeti razumnu odluku o budućnosti", rekao je Hamilton za ruski R-Sport.
Njegova odluka o eventualnoj budućnosti u McLarenu neće biti temeljena samo na ovogodišnjim rezultatima, istaknuo je: "Iskreno, odluku treba donijeti u skladu s duljim vremenskim razdobljem. Šest mjeseci ne može odlučivati o šest godina partnerstva".
"Ja sam u McLarenu od svoje 13. godine, stoga će odlučivati znatno više čimbenika od nekoliko aktualnih detalja. Gledam širu, znatno širu sliku", dodao je.
Međutim, jasno je poručio kako od McLarena očekuje bolid u kojemu će se moći boriti za najviše stepenice pobjedničkog postolja te naslov prvaka.
"U McLarenu me podržavaju, pomogli su mi ući u svijet Formule 1. No, ja želim pobjeđivati. Nisam više ni mlad, moram maksimalno iskoristiti svoju karijeru, moram biti uvjeren da ću dolaziti do pobjeda. Za to treniran svaki dan", zaključio je Lewis Hamilton.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
U koliko sati su Qualifikacije ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.