FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
http://www.sbplus.hr/opcine/klakar/spor ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje su vam rezultati jučerašnjeg dana
Ovdje su vam rezultati jučerašnjeg dana
Muris Djug u skupstini Slobode
taj nije htjeo dat marke za Slobodu prije,vec samo uzimao za svoje ribolovno drustvo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Aaa dresa u Divkovica 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ko vam je ovaj kapiten?
i kakav je Nikolić što je prije bio kod vas?
i kakav je Nikolić što je prije bio kod vas?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Divkovic, Salihovic, Rahmanovic, Mujkanovic, Omic, JahicProbisvjet je napisao/la:
Smigalovic, ?, ?, ?, ?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Slaven Belupo – Sloboda 1:0 (0:0)
Ruščica – Igralište Strovići. Vrijeme sunčano i vruće. Teren odličan za igru. Gledatelja 500.
Sudac: Davor Kuzmić (Slavonski Brod)
Pomoćnici: Grozdan Gavranić (Slavonski Brod) i Marko Jarić (Glogovica)
Delegat: Marko Blažević (Oriovac)
Strijelac: 1:0 Brlek (72)
Slaven Belupo: Pelin, Kokalović, Grgić, Bušić, Vugrinec, Gregurina, Rak, Kuprešak, Geng, Maras, Batarelo (Još su igrali: Vrućina, Bubnjić, Šaban,Šestak, Brlek, Grgec, Pašalija, Takač). Trener: Roy Ferenčina
Sloboda: Divković, Mahmutović, Salihović, Rahmanović, Jahić, Mujkanović, Omić, A.Šmigalović, Musić, Pejić, Nezić (Još su igrali: Ribić, Štefanel, Terzić, Kitić, Baković, Jusufović, Muminhodžić, Smajlović M.Šmigalović, Pršeš, Osmić i Zeljković). Trener: Abdulah Ibraković
Ruščica – Igralište Strovići. Vrijeme sunčano i vruće. Teren odličan za igru. Gledatelja 500.
Sudac: Davor Kuzmić (Slavonski Brod)
Pomoćnici: Grozdan Gavranić (Slavonski Brod) i Marko Jarić (Glogovica)
Delegat: Marko Blažević (Oriovac)
Strijelac: 1:0 Brlek (72)
Slaven Belupo: Pelin, Kokalović, Grgić, Bušić, Vugrinec, Gregurina, Rak, Kuprešak, Geng, Maras, Batarelo (Još su igrali: Vrućina, Bubnjić, Šaban,Šestak, Brlek, Grgec, Pašalija, Takač). Trener: Roy Ferenčina
Sloboda: Divković, Mahmutović, Salihović, Rahmanović, Jahić, Mujkanović, Omić, A.Šmigalović, Musić, Pejić, Nezić (Još su igrali: Ribić, Štefanel, Terzić, Kitić, Baković, Jusufović, Muminhodžić, Smajlović M.Šmigalović, Pršeš, Osmić i Zeljković). Trener: Abdulah Ibraković
Bez najavljenih Nikolica, Lamesica, Mesica, Okanovica, Joguncica il nekog slicnog provjerenog igraca umjesto njih mi samo mozemo sanjat "exspresan povratak" u PL.
Nek nam je bog na pomoci
Nek nam je bog na pomoci

Da ti malo pomognemclassic je napisao/la:Divkovic, Salihovic, Rahmanovic, Mujkanovic, Omic, JahicProbisvjet je napisao/la:
Smigalovic, ?, ?, ?, ?
Šmigalović, Pejić, Nezić, ?, ?.
Juce je bilo vrh u Slavonskom Brodu.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Musić je ovaj do njih. Donji red, drugi s lijeve strane.sony_91 je napisao/la:Da ti malo pomognemclassic je napisao/la:Divkovic, Salihovic, Rahmanovic, Mujkanovic, Omic, JahicProbisvjet je napisao/la:
Smigalovic, ?, ?, ?, ?
Šmigalović, Pejić, Nezić, ?, ?.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Imal neki video, slika ?? Moze i na ppMakeTZ je napisao/la:Juce je bilo vrh u Slavonskom Brodu.
Nema klipova mozda ce biti 2-3 slike, koliko ja znam.classic je napisao/la:Imal neki video, slika ?? Moze i na ppMakeTZ je napisao/la:Juce je bilo vrh u Slavonskom Brodu.
-
- Kontakt:
mozete mi reci nesto o gavaricu,pregovara sa jedinstvom
- delpiero20
- Kontakt:
Dobar igrac, pomoci ce vam dostabihacusrcu je napisao/la:mozete mi reci nesto o gavaricu,pregovara sa jedinstvom

-
- Kontakt:
Igrao kod nas u Gradaccu, prvi dio prosle sezone,solidan igrac,zadnji vezni.Mada nije nigdje igrao pola godine i zbog godina pitanje je u kakvoj je formi.Po meni on je vise izreklamiran igrac nego koliko je stvrano dobar.Pozrtvovanost mu je jedna od glavnih karakteristika.Ali cim doazi u drugoligasa i to je dovoljan podatak da mu je karijera u padu, ali u svakom slucaju da ce za Jedinstvo i taj rang takmicenja biti pojacanje.Sretno!delpiero20 je napisao/la:Dobar igrac, pomoci ce vam dostabihacusrcu je napisao/la:mozete mi reci nesto o gavaricu,pregovara sa jedinstvom
Joj dresa kod Tine
onaj ljakse mu poslo kad je u Werderu bio xD 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
e hvala puno obadvojici na odgovorimaBosanski zmaj je napisao/la:Igrao kod nas u Gradaccu, prvi dio prosle sezone,solidan igrac,zadnji vezni.Mada nije nigdje igrao pola godine i zbog godina pitanje je u kakvoj je formi.Po meni on je vise izreklamiran igrac nego koliko je stvrano dobar.Pozrtvovanost mu je jedna od glavnih karakteristika.Ali cim doazi u drugoligasa i to je dovoljan podatak da mu je karijera u padu, ali u svakom slucaju da ce za Jedinstvo i taj rang takmicenja biti pojacanje.Sretno!delpiero20 je napisao/la:Dobar igrac, pomoci ce vam dostabihacusrcu je napisao/la:mozete mi reci nesto o gavaricu,pregovara sa jedinstvom
- Probisvjet
- Kontakt:
classic je napisao/la:Imal neki video, slika ?? Moze i na ppMakeTZ je napisao/la:Juce je bilo vrh u Slavonskom Brodu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
classic je napisao/la: Imal neki video, slika ?? Moze i na pp

Eto vidiš na tribinama, odmah prepoznaš ekipu. Goli do pasa svi, klasika.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.