Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fanatic
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fanatic » 07 jul 2012, 17:50

youngredcomps je napisao/la:magathove vojne metode.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/magatho ... nare/83649" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Treba li bi mi posuditi hendersona wolfsburgu pa da vise ne bude lijen.
:shock:

Koliko si ti puta gled'o LFC prosle sezone, 1 ? ..Hendo je JEDINI igrac koji je uspio donekle zamijenit' Lucasa kad bi ga stavio na zadnjeg' veznog, bas zato sto trci konstantno i neumoran je..ajd da si napis'o Adam pa bi se slozio s tobom al' Henderson..svega u Bozijoj basti :roll:

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 07 jul 2012, 18:24

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 86085.html" onclick="window.open(this.href);return false;
RAMIREZ U REEDSIMA
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 07 jul 2012, 18:26

ja ne znam zasto svi kritikuju Hendu pa covjek je vecinu utakmica odigrao na pogresnoj poziciji gdje ne moze pruziti svoj maximum i odigrati najbolje, ove sezone pod Rodgersom ocekujem da explodira kao sto je to Lucas svojevremeno uradio
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 07 jul 2012, 18:33

moj uzor-S.G je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo je pitanje kada će zvanično potpisati Ramirez, mislim da je već 99% Liverpoolov igrač.

Evo jedna fina formacija. :mrgreen:

slika
Vjerovatno ce doci jedan napadac ili krilo pa bi vjerovatno Carroll isao na klupu jer ce se on tesko uklopiti u Brendanov sistem igre. Ako npr. dodju Hoillet/Mosses/Sturridge, Suarez ide u spic napada dok bi Ramirez i neko od njih igrao drugo krilo..
Hoillet/Mosses/Sturridge????
are you normal..
Carroll zakon!!
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 07 jul 2012, 18:37

anfield je napisao/la:ja ne znam zasto svi kritikuju Hendu pa covjek je vecinu utakmica odigrao na pogresnoj poziciji gdje ne moze pruziti svoj maximum i odigrati najbolje, ove sezone pod Rodgersom ocekujem da explodira kao sto je to Lucas svojevremeno uradio
Drugacija je malo situacija s njima dvojicom . Moze se reci da je Hendo (pre)rano dobio ovakvu ulogu u LFC, treb'o je ko Shelvey pomalo s klupe(da smo zadrzali raula) i sad bi sigurno vec bio izgradjen . Tu je po meni KK pogrijesio sto ga je od prve tekme forsir'o i na kraju je uz Reinu odigr'o najvise utakmica..Jbga mlad, englez, institucija od kluba i ti odigras 30+ tekmi u prvoj sezoni, pritisak najveci od svih tako da je to sve uticalo na njega .

Opet on uopste nije bio toliko los, samo se vidjelo da mu fali samopouzdanja kad krene naprijed..begovic ga je izludio u 2-3em kolu i od tad se on boji osutat' ka golu :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jul 2012, 18:59

svakakvih gluposti se može pročitati na temi, da budem iskren :mrgreen:

kako god, duncan jenkins je rekao da smo zainteresovani za Ramireza, a kako je krenulo moguće da nam i njega neko otme.

sretan rođendan Aquamanu! nadam se da će ostati sljedeće sezone i dokazati da vrijedi.

i odličan potez Susa na klipu koji je postavljen par stranica nazad, nadam se da će dobijati priliku sljedeće sezone, uz Sterlinga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 jul 2012, 19:01

fanatic je napisao/la:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/magatho ... nare/83649" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Koliko si ti puta gled'o LFC prosle sezone, 1 ? ..Hendo je JEDINI igrac koji je uspio donekle zamijenit' Lucasa kad bi ga stavio na zadnjeg' veznog, bas zato sto trci konstantno i neumoran je..ajd da si napis'o Adam pa bi se slozio s tobom al' Henderson..svega u Bozijoj basti :roll:
ti ces mi govoriti koliko sam gledo liverpool ove sezone!!!!!!adam je jedini igrac koji je opravdao svoju cijenu.za 7 mil. ne znam kakvog ti igraca ocekujes da se moze dovesti.covjek je dao 2 gola i 10 ass.zar se nije isplatio.hendo ima potencijala al je lijen.moze on puno bolje...
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 07 jul 2012, 19:16

youngredcomps je napisao/la:
fanatic je napisao/la:

slika

ti ces mi govoriti koliko sam gledo liverpool ove sezone!!!!!!adam je jedini igrac koji je opravdao svoju cijenu.za 7 mil. ne znam kakvog ti igraca ocekujes da se moze dovesti.covjek je dao 2 gola i 10 ass.zar se nije isplatio.hendo ima potencijala al je lijen.moze on puno bolje...
A direktno kriv za ccka 15 golova :mrgreen:

Hendo lijen :lol: :lol:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 07 jul 2012, 19:18

Carlo je napisao/la:svakakvih gluposti se može pročitati na temi, da budem iskren :mrgreen:

kako god, duncan jenkins je rekao da smo zainteresovani za Ramireza, a kako je krenulo moguće da nam i njega neko otme.

sretan rođendan Aquamanu! nadam se da će ostati sljedeće sezone i dokazati da vrijedi.

i odličan potez Susa na klipu koji je postavljen par stranica nazad, nadam se da će dobijati priliku sljedeće sezone, uz Sterlinga.
Njih dvojica bas odskacu od ostatka rezervi . Pored njih tu oko tima bi trebali bit' Robinson, Coady i eventualno Wisdom - ostali bas i ne..

Evo kompilacija fernandeza od jucer : " onclick="window.open(this.href);return false;

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2012, 20:51

Carlo je napisao/la:svakakvih gluposti se može pročitati na temi, da budem iskren :mrgreen:

pojedini forumasi bas tesko podnose ove vrucine :D ima bisera i inace al danas bas poseban dan :D
You are someone else I am still right here

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 jul 2012, 21:37

fanatic je napisao/la:
A direktno kriv za ccka 15 golova :mrgreen:

Hendo lijen :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jest smjesno ako se zadovoljavamo 8 mjestom na tabeli.moramo biti 8 kad nam je hendo jedan od glavnih igraca.al ocito ima onih na forumu kojima je i 8 mjesto dobro.svi govore bit ce bolje.kako ce biti bolje kada se sve ekipe pojacavaju a mi smo zadovoljni ako nam dodje borini.city,chelsea,schum, su daleko ispred nas a i tottenham ce biti dobije li AVB budjet od oko 100 mil.a arsenal je uvijek neugodan jer ima sjajnog trenera koji od nicega napravi ekipu.moramo mi jos dosta igraca dovesti da bi bili u top 4.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 jul 2012, 21:45

Ma svasta se procita cuj da Aqua igra u prvoj,ako se vec nece prodavat neg igra u CC i bude zamjena za nekog u ligi,al to i nekako al Gerrarda na CF-a,i ako ne bi bila losa ideja Suarez naprijed Gerrard iza njega ko u Torresovo vrijeme(cigan).Al svidja mi se formacija od OTNYS_YNWA ovako sam i ja nesto slicno stavio.

Btw.
slika
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 jul 2012, 21:52

youngredcomps je napisao/la:a arsenal je uvijek neugodan jer ima sjajnog trenera koji od nicega napravi ekipu.
Hvala ti. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 jul 2012, 21:54

Arnelinho je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:a arsenal je uvijek neugodan jer ima sjajnog trenera koji od nicega napravi ekipu.
Hvala ti. :D
nemas mi sta zahvaljivati treba biti realan.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 jul 2012, 21:57

Neki ne misle tako, zato govorim hvala, jer vas ima nenavijača Arsenala koji tako misle. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 jul 2012, 21:58

Senaid L.F.C je napisao/la:Ma svasta se procita cuj da Aqua igra u prvoj,ako se vec nece prodavat neg igra u CC i bude zamjena za nekog u ligi,al to i nekako al Gerrarda na CF-a,i ako ne bi bila losa ideja Suarez naprijed Gerrard iza njega ko u Torresovo vrijeme(cigan).Al svidja mi se formacija od OTNYS_YNWA ovako sam i ja nesto slicno stavio.
Btw

kako vam nije jasno sve dok ne budemo imali WC igraca u napadu necemo gledati pravog suareza.nemoze suarez sam igrati naprijed.zato treba gerrarda gurnuti prema naprijed.Ako se neko neslaze neka pogleda koju tekmu urugvaja pa ce shvatiti jer kad suarez uz sebe ima igraca WC (cavani) covjek non stop daje 2-3 a nekad i 4 gola po utakmici.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 jul 2012, 22:13

Jesam ja rek'o da je Liverpool odavno prop'o klub.
Neki nisu vjerovali, ali eo sada i simpatizeri pocinju o tome govoriti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 jul 2012, 22:21

M4kaveli je napisao/la:Jesam ja rek'o da je Liverpool odavno prop'o klub.
Neki nisu vjerovali, ali eo sada i simpatizeri pocinju o tome govoriti.
nije on propo,nego oni govore da je hendo skoro pa WC igrac.adam je puno bolji od njega u ovom trenutku a i iskusniji je.a ovi sto govore za aquilanija vidit cete vi sta ce BR napraviti od njega.on je bas tip igraca kakav treba rodgersu

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 jul 2012, 22:29

Ti izgleda ne kontas sta ja hocu da kazem.
Nije da ne volim Liverpool, al oni bi trebali dovest najmanje 5-6 igraca WC da bi bili neko i nesto i da bi mogli parirat Manchesterima, Chelseu, Arsenalu a bgm i Totenhemu.
I trebali bi traziti malo igrace i po Spaniji i Portugalu.
Valjda su tamo najveci talenti a ne u Engleskoj i Francuskoj ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 jul 2012, 22:33

M4kaveli je napisao/la:Ti izgleda ne kontas sta ja hocu da kazem.
Nije da ne volim Liverpool, al oni bi trebali dovest najmanje 5-6 igraca WC da bi bili neko i nesto i da bi mogli parirat Manchesterima, Chelseu, Arsenalu a bgm i Totenhemu.
I trebali bi traziti malo igrace i po Spaniji i Portugalu.
Valjda su tamo najveci talenti a ne u Engleskoj i Francuskoj ..
slazem se sa svim sto si napisao,samo bi jos dodao holandiju jer i tamo ima igraca tipa de jong,vertonghen...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.