sve bi to bilo u redu kad biste bili dosljedni i isto rekli i za druge igrace koji su nosili dresove drugih reprezentacija prije nase. Pjanic, Begovic, Misimovic.... valjda svak ima pravo na drugu sansu u zivotu?neznalica je napisao/la:opet o harisu,pa sve isto pišete pa ću se i ja ponavljat,čovjek je izabrao narandžastu boju i nek sad uživa neka sebi kupi dres robenna i nek šeta u njemu po lijepoj španiji,i ako mu već reprezentacija ne treba kao što neki tvrde da je on sazrio kao igrač zašto se sada nudi preko kojekakvih novinara u naštimanim intervjuima,neka igra i neka šuti nije nam neophodan i do sad smo bili bez njega pa možemo vala i u budućnosti...ŠTP BI REKAO DINO MERLIN :...GDJE SI BIO TI KAD JE BILO NAJTEŽE.......JA SAM BIO TU KAD JE BILO NAJTEŽE......
jedini kojem stvarno treba zamjeriti je onaj golman Jakupovic, on je bio nas igrac i igrao za U21 ali je presao u Svicarsku. Svi ovi ostali su radili obratno, bili "tudji" ali dosli pameti i presli u BiH.
na njemu je sad da dokaze da ima kvalitet za BiH reprezentaciju a ako ga selektor pozove, sto se mene tice dobrodosao je