duga mu desnica :pbagrcavi je napisao/la:Čak se i Aco uspio ubaciti u kadar na jednoj slici
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Koju poziciju igra ovaj Japanac?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- pintol_TM87
- Kontakt:
desni bek...mjesto cole moze igrati...benje naravnoCincinnatus je napisao/la:Koju poziciju igra ovaj Japanac?
Za Željezničar će od prve minute nastupiti sljedećih jedanaest: Antolović, Benjamin Čolić, Kvesić, Kerla, Bogičević, Selimović, Jamak, Svraka, Bekrić, Zeba i Adilović.
Čast Zolotiću, al mislim da je ovo trenutno naš najjači sastav.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Cincinnatus
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:Za Željezničar će od prve minute nastupiti sljedećih jedanaest: Antolović, Benjamin Čolić, Kvesić, Kerla, Bogičević, Selimović, Jamak, Svraka, Bekrić, Zeba i Adilović.
Tako je. Ako Svraka ide van, Zola in!

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
- Kontakt:
Mislim da Brkovic treba u prvih 11
- pintol_TM87
- Kontakt:
umjesto koga?Vita_Novalis je napisao/la:Mislim da Brkovic treba u prvih 11
- Cincinnatus
- Kontakt:
Jel valja sta taj Brkovic? Jel moze zamjeniti Adilbega?
Za ove igra Mravac, ako naši ne daju tri gola, može se reć da je realizacija katastrofa. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:Za ove igra Mravac, ako naši ne daju tri gola, može se reć da je realizacija katastrofa.

joj Memo je bogElegant je napisao/la:

-
- Kontakt:
joj ovaj janez se ne odvaja od ekipe, prati ih u stopu, cccc jesu se usrali haahha..
Janezi su ozbiljno shvatili tekmu protiv nas na svakoj imaju svog covjeka,eh da mi barem tako radimo 

- pintol_TM87
- Kontakt:
vala bas...ne znam sta vise mogu da otkriju kad se sve zna...AboveTheLaw je napisao/la:joj ovaj janez se ne odvaja od ekipe, prati ih u stopu, cccc jesu se usrali haahha..
Ima li kakvih desavanja
jel bar ovaj janez sta dobacio
jel bar ovaj janez sta dobacio
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
To je vise taktika od strane njih, eto kao da ispadne "oni prate nas" ... ono sto bi se reklo fola radi.pintol_TM87 je napisao/la:vala bas...ne znam sta vise mogu da otkriju kad se sve zna...AboveTheLaw je napisao/la:joj ovaj janez se ne odvaja od ekipe, prati ih u stopu, cccc jesu se usrali haahha..
P.S. Ima li sta novo za dodatne ulaznice, da se ja pitam davno bi Uefa znala ovaj slucaj. Daj Boze da ima neko pametan u nasoj upravi da ih obavjesti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovaj Antolovic strasan ako je vjerovati ovim tekstualnim prenosima 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Bogami Marijan iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Mogo bi biti fino pojacanje..
P.s. Gdje so mogu pogledati golovi sa utakmice protiv madjara? Hvala unaprijed.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- corleone87
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/video-ze ... i-20/83569" onclick="window.open(this.href);return false;sajo10 je napisao/la:Bogami Marijan iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Mogo bi biti fino pojacanje..
eto tu imas
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Haso, ovome se kaže profesionalizam. I vi čete možda jednog dana naučit kako se radi u Evropskim klubovima.AboveTheLaw je napisao/la:joj ovaj janez se ne odvaja od ekipe, prati ih u stopu, cccc jesu se usrali haahha..
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa, NazorUso i 40 gostiju.