haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
hoce ss.ba
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ima li ko za prijateljsku? AJMO LJUDI IGRAJTE LIGU 
Hans's room pw: ss.ba
Hans je napisao/la:Ima li ko za prijateljsku? AJMO LJUDI IGRAJTE LIGU
Ae eto me
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- tarikhordas
- Kontakt:
Uh Edine jesam te razvalio 
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Znam da sam dosadan, ali igrajte tu ligu
Ja nisam "sluzbene" utakmice zaigro ima 2 tjedna hahahha ajde kompletirajte to predzadnje kolo, ko je osto, meni se cini Unica i jos neko
igrajte ligu, dosadilo čekanje ligaških utakmica 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hajde igrajte, ko nece nek se javi ima ko hoce
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Emir Zenica (1988) - Unica_Liverpool 6:1
Prvo smo imali problema sa lagom,pa sam ja napravio sobu i imali smo probu,Unica je rekao da moze.Ja sam se branio prve dvije minute,sa gola nisam silazio,a Unica je normalno napadao,tek ja "kontra napad" i gol i odjednom lag,pa drugi,treci sve nekakvi lagovi,predjem ga on kao pise stani lag,ovo ono.E moj Unica,moras priznati poraz,a ne uvijek govoriti da je lag,ne valja ti to.Ovo ti nije prvi put

Prvo smo imali problema sa lagom,pa sam ja napravio sobu i imali smo probu,Unica je rekao da moze.Ja sam se branio prve dvije minute,sa gola nisam silazio,a Unica je normalno napadao,tek ja "kontra napad" i gol i odjednom lag,pa drugi,treci sve nekakvi lagovi,predjem ga on kao pise stani lag,ovo ono.E moj Unica,moras priznati poraz,a ne uvijek govoriti da je lag,ne valja ti to.Ovo ti nije prvi put

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma bio lag cijelo vrijeme, osim na probi, i rek'o hajd' ako pobijedim, šta se imam žalit', a ovako...
Peti gol je bio stvarno veliki lag i nisam ti džaba rek'o da staneš dok mi se ne smiri. Šesti neću da komentarišem... 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa pisao si da je dobro,cudno bas nisi pisao dok je bilo 0:0,al eto meni rezultat nije bitan ali tvoja igra je katastrofa.Pa da,fino te predjem i onda napises kao stani,kad nemas sanse da stignes,nemoj zajebavat.Potrudi se da to ne radis.Nije ti prvi putUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma bio lag cijelo vrijeme, osim na probi, i rek'o hajd' ako pobijedim, šta se imam žalit', a ovako...Peti gol je bio stvarno veliki lag i nisam ti džaba rek'o da staneš dok mi se ne smiri. Šesti neću da komentarišem...
Usput,nek mi se javi sljedeci protivnik
Volim te Celik ! ! !
ubuduce slikajte ping ako vam laga.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Lag se postepeno povećavao tokom utakmice. Četiri gola si dao, a lag mi nije zasmetao kod tih akcija, i nisam ti ništa rek'o. Peti gol nisam uopšte vidio kako treba, naravno, ja se ne smijem požalit' na lag... Ali nigdje, nakon utakmice nisam napisao da je lagalo i da želim ponovo, tu priču si podstakao sam ti - Emire...
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 10 jul 2012, 01:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Upravo tako,uostalom nemoj ni igrati i to je to.vm22 je napisao/la:ubuduce slikajte ping ako vam laga.
Ajmo sljedeciiiiiiiiiiiiii
Volim te Celik ! ! !
Unica, sta bi od nako finog djeteta

Roger Federer the greatest of all time!
e moj @Unica, na šta se ti izvlačiš.. ccc 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ae 'tišu xd samo se branim, ne izvlačim se 
Unica kad cemo igrati Toma je.... Ja ti poslao PP da se dogovorimo ti nista.... Bezze samo nas cekaju....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ee moj toma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.