Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
nije to ni loše po fiorentinu Quax+ Krasić za jovu, ako uzmu Chamaka (Maxi) ili El Hamahui pošto se i s njim povezuju fiorentina bi itekako bila konkurentna, i plus da zadrže Gamberinija, Vargasa i to je opet fina ekipica...
A šta pobogu radi ovaj Udinese, razumijem ovo je njihova politika, al zar nije bilo logično da su ostavili ekipu i pokušali nešto da urade u LP, ovako neće ni u grupe...
Napoli odlično posluje ko i zadnjih nekoliko sezona, opet će biti u samom vrhu.
A šta pobogu radi ovaj Udinese, razumijem ovo je njihova politika, al zar nije bilo logično da su ostavili ekipu i pokušali nešto da urade u LP, ovako neće ni u grupe...
Napoli odlično posluje ko i zadnjih nekoliko sezona, opet će biti u samom vrhu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ramirez za 20 miliona preselio na Anfield
Nimalo losa cifra, ali s obzirom da se radi o rastrosnom Liverpoolu, moglio su ih jos malo izmusti
Nimalo losa cifra, ali s obzirom da se radi o rastrosnom Liverpoolu, moglio su ih jos malo izmusti

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dobro su ih izmuzli, ne znam šta je neko uopšte vidio u njemu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- IlPrincipino
- Kontakt:
ma odlična cifra za Bolognu...
ali opet i on ode iz Serie A...

ali opet i on ode iz Serie A...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlPrincipino
- Kontakt:
Parma na svom službenom sajtu objavila da je dovela Marca Parola
http://fcparma.com/scambio-prestiti-col ... o-brandao/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fcparma.com/scambio-prestiti-col ... o-brandao/" onclick="window.open(this.href);return false;

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Evo Španija prestigla Englesku na prvom mjestu po UEFA koeficijentima za klubove ... treći su Nijemci koji bi ove sezone takođe mogli prestići Engleze na drugom mjestu. Serija A je četvrta ali ako se Udine ne plasira u LP-a, a portugalski i francuski klubovi urade nešto više, Italija gubi još jedno mjesto u euro kupovima.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipino
- Kontakt:
ništa čudno...Udinese će izletiti iz LP ko djeca iz škole...Švabe će i dalje igrati maksimalno u EL..vjerujem da će Portugal prestići Serie A dok će Francuzi ostati tu gdje jesu...
izgleda da bi Armero u Napoliu trebao imati platu od 700.000 eura...
nevjerovatno...pa neki igrači toliko mjesečno zarade...Napoli to odlično radi...
ja sam volio Armera vidjeti kod nas...
izgleda da bi Armero u Napoliu trebao imati platu od 700.000 eura...

nevjerovatno...pa neki igrači toliko mjesečno zarade...Napoli to odlično radi...
ja sam volio Armera vidjeti kod nas...

-
- Kontakt:
Au al ih iztrola Bologna, mislim momak je talentovan al ovo je "Shitievski" transfer, cuj 20 miliona.Jos da im je Cagliari Nainggolana uvalio za 18 i puna saka brade.Puma je napisao/la:Ramirez za 20 miliona preselio na Anfield

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Nainggolan vrijedi 40 ako Ramirez vrijedi 20, jesu levati ovi iz Liverpoola ja ne mogu da vjerujem.Juvelandia je napisao/la:Au al ih iztrola Bologna, mislim momak je talentovan al ovo je "Shitievski" transfer, cuj 20 miliona.Jos da im je Cagliari Nainggolana uvalio za 18 i puna saka brade.Puma je napisao/la:Ramirez za 20 miliona preselio na Anfield
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Gdje ste našli to za Ramireza? Nema ništa na Sky Sportu
★★★
-
- Kontakt:
Mislim da je spas za Serie A neka tajkunizacija lige, jer vidim da italijanski klubovi nit imaju para niti imaju model kojim bi se vratili na neki veci nivo, jer nivo iz 90-tih slabo da ce ko dostic.Liga je na ozbiljnom putu da padne ispod ranga francuske a o Portugal je tu.
Jel mi moze neko objasniti ovo sto dva tima posjeduju po pola ugovora za igraca?
Jel to samo u Italiji posto nisam siguran da sam negdje vidio nesto slicno
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
only in Italydon_burza je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti ovo sto dva tima posjeduju po pola ugovora za igraca?
- IlPrincipino
- Kontakt:
Astori ne ide u Spartak... 
Sampdorija poslala ponudu Cataniji: Cacciatore i Signori + 5 milliona za Maxi Lopeza i Potenzu

Sampdorija poslala ponudu Cataniji: Cacciatore i Signori + 5 milliona za Maxi Lopeza i Potenzu

- IlPrincipino
- Kontakt:
Gianluca Curci i Gabriel Heinze su blizu potpisivanja ugovora sa Bolognom. [SkySport]
solidna pojačanja za Bolognu...
solidna pojačanja za Bolognu...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mala (
) analiza svih timova, njihovih pojacanja i mogucih formacija pred novu sezonu Serie A

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam sto pojedini seruckaju na Udinese, pa pogledaj te im sastav.... Ako nikog ne prodaju oni ulaze u LP 100% jer protivnici koje mogu da dobiju i nisu toliko jaci od njih ako su uopste i jaci, pod uslovom da im ostane ovaj sastav naravno a i kako vidim doveli su 2 dobra Brazilca pogotovo Maicousel a i Brkic je sasvim dobra zamjena za Handanovica.....
Znaci oni su sasvim dobra ekipa koja ce sigurno se i naredne sezone boriti za LP i to sasvim konkurentno i Romi i Napoli a i Interu.... Juve i Milan su dosta bolji od ostatka Lige tako da se zna 1. i 2. ekipa na tabeli sljedece sezone.....
Jos ako dovedu ove sto ko fol zele ovdje oni su 3. 100% i naredne sezone pod uslovom opet kazem da im svi ovi igraci ostanu....
Znaci oni su sasvim dobra ekipa koja ce sigurno se i naredne sezone boriti za LP i to sasvim konkurentno i Romi i Napoli a i Interu.... Juve i Milan su dosta bolji od ostatka Lige tako da se zna 1. i 2. ekipa na tabeli sljedece sezone.....
Jos ako dovedu ove sto ko fol zele ovdje oni su 3. 100% i naredne sezone pod uslovom opet kazem da im svi ovi igraci ostanu....
Hypnose je napisao/la:Ne znam sto pojedini seruckaju na Udinese, pa pogledaj te im sastav.... Ako nikog ne prodaju oni ulaze u LP 100% jer protivnici koje mogu da dobiju i nisu toliko jaci od njih ako su uopste i jaci, pod uslovom da im ostane ovaj sastav naravno a i kako vidim doveli su 2 dobra Brazilca pogotovo Maicousel a i Brkic je sasvim dobra zamjena za Handanovica.....

Kakav Brkic covece

Udinese je 1 klasicni "pijaca klub". Nije problem u njima, jer oni tako zive. Problem je u Interu i Romi, koji sa 3-4 puta skupljim ekipama nisu uspeli da klincuju yebeno 3. mesto u Serie A. pa onda u Napoliju, Laziju i ostalima koji su nominalno bili jaci, ali ne i na terenu.
Udinese makar ne bruka Italiju u Evropi, za razliku od Palerma, Rome i ostalih koji ispadaju u kvalifikacijama za LE.
- IlPrincipino
- Kontakt:
istina da je prelazni rok tek počeo ali Roma mi nikako nije jasna.kakva su ono pojačanja??? Bradley haj i nekako, ali ostalo?
Udinese nakon ove rasprodaje iduće sezone sredina tabele. Znam da se tako govorilo i prošle sezone ali ove sezone su se baš raprodali. Očekuje se da će i Benatia, Armero i Cuadrado još napustiti Udinese do kraja prelaznog. bez obzira kakav oni scauting imali nemoguće će biti nadomjestiti ovoliko igrača.
Čitam da je Petković zaustavio sva dešavanja na mercatu. Želi da procijeni kakvi su mu trenutno igrači i gdje mu trebaju pojačanja.
Napoli za sada ne baš previše aktivan. očekujem da i oni malo pojačaju odbranu.
Udinese nakon ove rasprodaje iduće sezone sredina tabele. Znam da se tako govorilo i prošle sezone ali ove sezone su se baš raprodali. Očekuje se da će i Benatia, Armero i Cuadrado još napustiti Udinese do kraja prelaznog. bez obzira kakav oni scauting imali nemoguće će biti nadomjestiti ovoliko igrača.
Čitam da je Petković zaustavio sva dešavanja na mercatu. Želi da procijeni kakvi su mu trenutno igrači i gdje mu trebaju pojačanja.
Napoli za sada ne baš previše aktivan. očekujem da i oni malo pojačaju odbranu.
Za sada jedino juventus pokazuje da zna sta hoce. Hteli su zamenu za Marchisija, Del Piera i desnog beka i kupili su Asamoaha, Giovinca i Islu. Hteli su stopera i doveli su Lucija. Hteli su mladog ofanzivca, eto i Pogbe. Jos samo top poacher i zamena za Pirla i to je kompletirana ekipa. Usput se naravno resiti nekih nepotrebnih igraca.
Milan je zasad prilicno neaktivan. Veterani su otisli, a dosli Montolivo, Muntari i Traore kao slobodni igraci. Plus Acerbi i Constant. U ligi mozda i mogu da se odvuku na Zlatanovo umece do mesta koje vodi u LS, ali tesko i nesto vise od toga. Milan nije doveo niti jednog difference maker-a, a morali su da rese problem levog beka, zadnjeg veznog i playmakera. Antonini je truba bek, Montolivo ne moze da igra zadnjeg, a Boateng nije playmeker/trequartista. Takodje, zbunjuje me neodlazak beskorisnog Flaminija i nepotpisivanje izuzetno korisnog Keite. Samo ta dva poteza bi mnogo znacila Milanu, ali ajde...
Inter je posebna prica. Ne znam sto se ovi interisti loze, kad im je klub evidentno u teskom padu. Kupuju igrace tamo gde ih vec imaju, a akutne probleme koji prete da postanu hronicni - ne resavaju. Nema tu top napadaca, beka, stoperi su losi, zadnji vezni upitan i tako to.
Sto se Rome tice, doveli su Dodoa, Bradleya i Tachtidisa iz Verone. Zeman je najveci novitet, ali ja ne verujem u njega. Losa su to pojacanja. Bekovi skripe, stoperi takodje, a odbranu nikako da sastave. Juan, Heinze i Burdisso su gotovi. Zeman ima cudan nacin selekcije, a voli i da se pita i mesa u sve.
Milan je zasad prilicno neaktivan. Veterani su otisli, a dosli Montolivo, Muntari i Traore kao slobodni igraci. Plus Acerbi i Constant. U ligi mozda i mogu da se odvuku na Zlatanovo umece do mesta koje vodi u LS, ali tesko i nesto vise od toga. Milan nije doveo niti jednog difference maker-a, a morali su da rese problem levog beka, zadnjeg veznog i playmakera. Antonini je truba bek, Montolivo ne moze da igra zadnjeg, a Boateng nije playmeker/trequartista. Takodje, zbunjuje me neodlazak beskorisnog Flaminija i nepotpisivanje izuzetno korisnog Keite. Samo ta dva poteza bi mnogo znacila Milanu, ali ajde...
Inter je posebna prica. Ne znam sto se ovi interisti loze, kad im je klub evidentno u teskom padu. Kupuju igrace tamo gde ih vec imaju, a akutne probleme koji prete da postanu hronicni - ne resavaju. Nema tu top napadaca, beka, stoperi su losi, zadnji vezni upitan i tako to.
Sto se Rome tice, doveli su Dodoa, Bradleya i Tachtidisa iz Verone. Zeman je najveci novitet, ali ja ne verujem u njega. Losa su to pojacanja. Bekovi skripe, stoperi takodje, a odbranu nikako da sastave. Juan, Heinze i Burdisso su gotovi. Zeman ima cudan nacin selekcije, a voli i da se pita i mesa u sve.