Pa ne znam nisam pratio jesam li se to prevario?delpiero20 je napisao/la:?RedDevilS je napisao/la:Joj hamiltona solidno 3 mjesto, iako navijam za njega soldino je zavrsio utrku..![]()
Zezas se ili mislis stvarno da je bio treci

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pa ne znam nisam pratio jesam li se to prevario?delpiero20 je napisao/la:?RedDevilS je napisao/la:Joj hamiltona solidno 3 mjesto, iako navijam za njega soldino je zavrsio utrku..![]()
Zezas se ili mislis stvarno da je bio treci
Kako onda objasnjavas da Alonso ima 111 bodova a Massa 11 ? Jel to promjene prave samo na Alonsovom bolidu ili ?jose je napisao/la:Ne znam samo otkud vam te informacije da Alonso ima slab bolid. Mozda je u početku bio slab i to se moglo vidjeti na nekoliko trka, ali u pauzi prije dolaska u Evropu napravljene su korekcije i otklonjeni nedostaci u aerodinamici, te je Ferrari sada više nego konkurentan i, što je još važnije, pouzdan. A to se može vidjeti po tome da Alonso ima dugi uzastopni niz utrka u kojima je osvajao bodove.
Differenza tra qualifiche e gare: Alonso (+60 punti), Vettel (-20 Punti), Hamilton (-37 punti)
Isto kao sto se moze objasniti kako je do jucerasnje trke Rosberg imao cca 70 p. više od Schumachera.Johny je napisao/la:Kako onda objasnjavas da Alonso ima 111 bodova a Massa 11 ? Jel to promjene prave samo na Alonsovom bolidu ili ?jose je napisao/la:Ne znam samo otkud vam te informacije da Alonso ima slab bolid. Mozda je u početku bio slab i to se moglo vidjeti na nekoliko trka, ali u pauzi prije dolaska u Evropu napravljene su korekcije i otklonjeni nedostaci u aerodinamici, te je Ferrari sada više nego konkurentan i, što je još važnije, pouzdan. A to se može vidjeti po tome da Alonso ima dugi uzastopni niz utrka u kojima je osvajao bodove.
Mclaren , Mercedes , Lotus , RBR su SpaceShutlle za ovaj Ferrari.Alonso je SpaceShutlle za sve ove vozace u F1 !
jose je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da je Alonso loš vozač, ali isto tako nije da nema loš bolid.
*ebiga, ne znam ni šta pišem.Claus je napisao/la:jose je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da je Alonso loš vozač, ali isto tako nije da nema loš bolid.
+1Claus je napisao/la:Ma nema brige, al' da se nadovežem na raspravu o bolidima kratkom tezom. Evidentno je da su McLaren i Red Bull još uvijek brži i konkurentiji bolidi od Ferrarija, iako su i u italijanskoj momčadi napravili nekoliko kvalitetnih izmjena. Također, tu je još timova (tipa Lotus) koji su u rangu s ova tri bolida.
LOL jarane bašTitova-Juga je napisao/la:Davno ja reče da taj Vettel nije EXTRA klasa već je imao extra bolid prošle sezone.
Vidi se druze da ne pratis redovno formulu ... bez uvrede.Titova-Juga je napisao/la:Davno ja reče da taj Vettel nije EXTRA klasa već je imao extra bolid prošle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.