plava grbavica je napisao/la:Mislim da je ova priča o omladinskom pogonu više nego ozbiljna i da se tu nešto pod hitno mora uraditi. Potpuno se slažem da su najveći problem roditelji i njihove bolesne ambicije koji ,većina njih vaspitava djecu tako da im je cilj što prije otići iz kluba. U redu svako ima svoje pravo na vaspitavanje djece ali nama takva djeca ne trebaju a sada ima toliko privatnih klubova i škola fudbala da takvi svoju djecu treba tamo da upisuju a ne da zauzimaju mjesta onima kojima je cilj i san da zaigraju za želju. prvenstveni cilj omladinske škole našeg kluba da trenira djecu koja če sutra zaigrati za prvi tim želje i to se pod hitno treba staviti kao prioritet pred sve trenere omladinskog pogona koji bi morali da zapostavljaju ili čak isključe iz kluba igrače kod kojih ili kod njihovih roditelja primjete da im to nije prioritet.
opet suprotna strana misli da je najveci problem stela... licno znam dvojicu igraca iz 92 generacije, kojim su trazene pare da potpisu ugovore.... i onda mi ovdje pricamo o omladinskom pogonu

za pitare mi i nije cudno, kod njih je obicaj daj 5.000 i potpisat ces ugovor i sjedit na klupi... al mislio sam da smo bar mi digli sve to na jedan visi nivo...