HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 06 jul 2012, 19:36

starmo94 je napisao/la:Kolumna: Volio Te Jedan Ultras

Otišao je još jedan veliki čovjek, veliki navijač Zrinjskog i još veći Ultras. Posljednju utakmicu u životu izgubio je premda je imao potporu svih svojih Ultrasa. Molili su se Ultrasi za svog Damira, i bolovali su sa njim do njegovog zadnjeg daha. Na kraju su se Ultrasi i oprostili od svog prijatelja sa stajanja onako kako to i dolikuje. Na svoj zadnji put Damir je otišao prekrivren zastavom svog Zrinjskog. Zrinjski mu je bio sve, a Ultrasi druga obitelj. Na veliku žalost niko iz kluba za koji je živio nije se udostojio doći na posljednji Damirov ispraćaj.

Suze u očima Ultrasa pri čitanju zadnje poruke najboljeg Damirovog prijatelja govore više od bilo kakvih riječi. Otišao je Damir prerano od svojih Ultrasa i sa svog stajanja i sada je negdje gore na nekom drugom stajanju skupa sa Pipom, Đokom, Davorom, Dabom i svim onim pokojnim Ultrasima i navijačima Zrinjskog koji su prerano otišli sa ovoga svijeta.

Ovo je priča o Damiru i Ultrasima, jer svi smo mi Damir i svi smo mi Ultrasi. Zlonamjernici nemaju što reći za Ultrase jer su oni nešto najbolje i najljepše što je ovaj grad izrodio. Često se te momke proziva i optužuje za štošta, a njihova jedina krivica je što ne kriju tko su i što vole svoj klub za razliku od onih koji ih optužuju.

Bezbroj je akcija iza Ultrasa humanitarnog karaktera. Bezbroj su puta Ultrasi pomogli svojim članovima sa stajanja, ali i bilo kome tko je trebao pomoć bilo kakve vrste. Ne kaže se uzalud da onaj gore vidi sve. Život ide dalje, sve nas manje ima tu…

Ništa više neće biti kao prije niti tko može zamijeniti sve one koju su nas rano napustili, ali rađaju se nove generacije koje živi i koje će živjeti Zrinjski. Niko i ništa ne mogu prikriti ljubav Ultrasa prema svom klubu i gradu koga predstavljaju. Dokazali su to ti momci bezbroj puta na svakoj stopi svijeta gdje je igrao Zrinjski i Hrvatska reprezentacija. Svi skupa možemo biti samo ponosni na Ultrase, a i sretni što skupa sa njima živimo i volimo svoj sveti klub sa lentom crvenom. Damac je to znao i zato mu je i bila zadnja želja da mu Ultrasi dođu na posljednji ispraćaj u obilježjima svog kluba. I nisu Ultrasi iznevjerili svog Damca, kao što nikada nisu iznevjerili nikoga kome je trebala pomoć. Život ide dalje, pred nama je još mnogo utakmica i još tko zna koliko kilometara na putu naše svetinje. Obećali smo to Damiru, kao što smo prije njega obećali Pipi, Davoru, Dabi., Đoki, Libetu, Šulcu…

“Jednoga dana kada prođe sve, sa neba bodrit ću te. Jednoga dana Zrinja čut ćeš moj glas: Volio te jedan Ultras!

:!:
Pokojnoj mu dusi slucajno sam vidio na fejsu da je umro od opake bolesi pa kontam da nema nesto ovdje o njemu ... Licno ga znam zivjeli smo zgrada do zgrade isli milion puta zajedno na utakmice prije rata, a uostalom moja majka mu je kuma ... Ako neko ima slike od sprovoda neka izbaci unaprijed HVALA ...
Anti Nakarada

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 06 jul 2012, 19:42

slika

slika

slika

slika

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 jul 2012, 21:47

U koliko sutra igraju Zrinjski-Brotnjo,možda dođem pogledati :D .
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 06 jul 2012, 21:48, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 jul 2012, 21:47

Grdan je napisao/la:U koliko sutra igraju Zrinjski-Brotnjo,možda odođem pogledati :D .
18:30

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 07 jul 2012, 09:54

Vucina Scepanovic potpisao !

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 jul 2012, 12:10

starmo94 je napisao/la:Vucina Scepanovic potpisao !

mislim da je to dobar potez nase uprace,vucina je dobar igrac
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 07 jul 2012, 12:31

starmo94 je napisao/la:Vucina Scepanovic potpisao !
Ne znam u kakvom je stanju što se tiče tjelesne spreme ali on bi nam mogao biti od koristi jer ga pamtim kao dobrog napadača,robustan,jak, ali prije svega ima dosta iskustva igranja u premier ligi (Slavija,Sarajevo).S obzirom na financije i ponudu na tržištu dobar izbor.Ako potpiše Marković to bi već bio napredak.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 jul 2012, 12:58

" onclick="window.open(this.href);return false; Vucina! :lol:

Koliko sam upratio on igra desnog veznog,sto nam je nedostajalo lani!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 07 jul 2012, 13:13

Prespor ti je Vucina za desno krilo. On je kod nas igrao uglavnom na zadnjem veznom, a posljednju utakmicu za Sarajevo je odigrao na desnom beku i povrijedio se.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 07 jul 2012, 13:16

bekicamir je napisao/la: Vucina! :lol:

Koliko sam upratio on igra desnog veznog,sto nam je nedostajalo lani!
Izgleda da si upravu,on je desni vezni iako je jedno vrijeme u Slaviji igrao klasičnog centarfora.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 jul 2012, 14:05

Vučina Šćepanović novi nogometaš Zrinjskog

Kako doznajemo Vučina Šćepanović novi je igrač HŠK Zrinjski.

slika

Radi se o nogometašu iza koga je bogata karijera i koji je nastupao za mnogo klubova. Rođen je 1982. godine u Prištini i igra na poziciji veznog igrača.
U dosadašnjoj karijeri nastupao je za FK Priština, FK Bečej, FK Sartid, FK Hajduk Beograd, FK Mogren, FK Slavija, FC Kryvbas Kryvyi Rih, FK Makedonija Gjorče Petrov i FK Sarajevo.

Kako je upravo izjavio Šćepanović je dogovorio sve detalje oko ugovora sa Zrinjskim, a potpis će staviti nakon liječničkog pregleda. Detalji ugovora nisu u potpunosti poznati, ali nam je Šćepanović rekao da se radi o ugovoru na 1+1 godinu.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jul 2012, 14:29

Cisti zadnji vezni igrac, kakav centarfor ccccc i nece vam biti od velike pomoci

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 jul 2012, 15:32

aS_Roma je napisao/la:Cisti zadnji vezni igrac, kakav centarfor ccccc i nece vam biti od velike pomoci
Mi trenutno nemamo ambicije da budemo prvaci a Vucina gdje je igrao bilo za FK Slaviju ili FK Sarajevo igrao je sve utakmice u prvenstvu i ti bi klubovi na kraju izborili euro nastupe sto ce nas zadovoljiti iduce sezone,Milicevicu treba jedan iskusan vezni igrac pored njega na terenu, u najboljim je igracim godinama i nadajmo se da jos ima motiva .
Cestitke novoj upravi na ozbiljnom pojacanju...

....................Melher(Hadzic)...........

Markovic.....Markic....Anicic......Stojkic

(........) Vucina......Milicevic..Marjanovic.

...........(.........)...(.........)...........

Dovesti na ova mjesta 3 provjerena igraca i komotno se upustiti ka borbi za europu!

Hadzic
Redaljic
Bibic
Pehar
Bekic
Arezina

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 07 jul 2012, 16:13

Dje ti je zurzinov kralju..nezna niko prvih 11 bezze pisete..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2012, 16:20

ZAdnjeg je kod nas igrao silom prilika, kao i krilo kod Mirze, a Vučina je došao kao polušpic iz Slavije.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 jul 2012, 17:06

bekicamir je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Cisti zadnji vezni igrac, kakav centarfor ccccc i nece vam biti od velike pomoci
Mi trenutno nemamo ambicije da budemo prvaci a Vucina gdje je igrao bilo za FK Slaviju ili FK Sarajevo igrao je sve utakmice u prvenstvu i ti bi klubovi na kraju izborili euro nastupe sto ce nas zadovoljiti iduce sezone,Milicevicu treba jedan iskusan vezni igrac pored njega na terenu, u najboljim je igracim godinama i nadajmo se da jos ima motiva .
Cestitke novoj upravi na ozbiljnom pojacanju...

....................Melher(Hadzic)...........

Markovic.....Markic....Anicic......Stojkic

(........) Vucina......Milicevic..Marjanovic.

...........(.........)...(.........)...........

Dovesti na ova mjesta 3 provjerena igraca i komotno se upustiti ka borbi za europu!

Hadzic
Redaljic
Bibic
Pehar
Bekic
Arezina

marjanovic na drugu stranu,a na njegovo mjesto zurzinov,tako ce to izgledat ja mislim,a napadu sigurno mjesto ima bekic....
neke price kruze oko kajkuta da ce doci kod nas sad neznam koliko tu ima istine

http://www.transfermarkt.de/de/sasa-kaj ... 28594.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 jul 2012, 17:32

U jbt zaboravio Zurzinova :D ,ali on je meni vise za Perino mjesto nego za igru prema naprijed!
Ferenc ce nam ostati sa ekipom ,odlazi na Kupres sa prvom momcadi!
Uprava polako rjesava stvari,cini mi se da je i BiBic potpisao profesionalni ugovor sa HSK Zrinjski!
Sasa Kajkut je prije bio na probi u Zrinjskom nego sto ce otici u Borac ali nije se dogovorio sa upravom a nesto niti Jovic nije bio odusevljen sa njim tada!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 jul 2012, 19:47

bekicamir je napisao/la:U jbt zaboravio Zurzinova :D ,ali on je meni vise za Perino mjesto nego za igru prema naprijed!
Ferenc ce nam ostati sa ekipom ,odlazi na Kupres sa prvom momcadi!
Uprava polako rjesava stvari,cini mi se da je i BiBic potpisao profesionalni ugovor sa HSK Zrinjski!
Sasa Kajkut je prije bio na probi u Zrinjskom nego sto ce otici u Borac ali nije se dogovorio sa upravom a nesto niti Jovic nije bio odusevljen sa njim tada!

danas u napadu poceli pehar i marjanovic

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 07 jul 2012, 21:20

Zrinjski-Brotnjo 4:0,Muminović,Arežina,Žuržinov,Ferenc
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 07 jul 2012, 21:25

Nisam mogao danas na utakmicu. Moze li mi netko opisat kako su odigrali. Ako moze za svakog igraca pojedinacno

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.