Napokon sam se nakanio prikljuciti na forum, pa da koji redak napisem o nasem najdrazem klubu

U ovih mjesec ipo dana nakon soka tek se pomalo oporavljam. Sad znam kako su se osjecali iz Leverkusen-a

Najveci problem u citavoj ovoj prici su nase "zvijezde".
Schweini. Treba se postaviti pitanje jel on bas toliko dobar, ala vezista svjetske klase. Jedino prije 2 godine je igrao na tom nivou, ovo ostale je sami prosjek. Porede ga sa Xavi i Iniestom, ma smijesno. Dosta mi je vise izgovora za njega, te povrede, te nema dovoljno odmora, te ovo te ono... Mislim da se moramo pomiriti sa tim da je on prosjek, ali posto je djete Bayerna uvijek ce ga stititi i forsirati da igra.
Robben. Frajer je egoista i tacka. Sebe uvijek stavlja u prvi plan pa tek onda ekipu. Moras mu uvijek ugoditi i tad cak nije sigurno da se nece nesta buniti. Ali haj nebi ni to toliko kriticno bilo da ima rezultata, nego je i njegova igra vise procitana. I malo djete zna kad ima loptu po desnom krilu sta ce uraditi

Gomez. Svaka mu cast na onim golovima. Klasicni napadac za kazneni prostor. Sve je dobro dok su neki "laksi" protivnci ili kad se otvori protivnik, ali cim dodje bolja ekipa ili neka sa bunkerom onda od Gomeza nemamo koristi. Slabo izlazi van sesnaesterca, slaba kontrola/primanje lopte, a ako nam jos zakaze vezni red onda ga mozes *ebat. Strano tijelo.
Lahm. Definitivno ima svjetsku klasu, ali cesto igra samo prosjecno. Jedinu pravu zamjerku imam da nije vise efikasan kad se ukljuci u "napad". Mozda je to i do "ceste" promjene strana, pa svaki put dok se navikne na Ribery ili Robbena.
Sto se tice pojacanja mislim da nisu losa. Pizzaro i Mandza nisu nista posebno, ali dovoljno da prave pritisak na Gomeza i da eventualno protiv "bunkera" mozemo igrat sa 2 klasicna napdaca. Saciri, mlad i talentovan, nadam se da ce otjerat ili natjerat Robbena da bolje igra. Dante, slabo ga znam ali mislim da je vise doveden za klupe nego za prvih 11. Weiser i ovi mladi iz amatera nek im je Bog napomoci da se probiju u sastav, znamo svi kako je to "lahko" kod Bayern-a. Ma da se zadnje vrijeme i ko "probijaju" u ekipu.

Jedino pravo pojacanje je Sammer. Djeluje mi da kod njega nema cile-mile

Sta nam jos treba?, Po meni treba nam jos jedna dobra 6, sad jel taj famozni Martinez ili neko drugi uopce nije bitno. Schweini, Gustavo i Timo def nisu dovoljni. Schweini nikad nije u formi, Timo se trudi ali nije to to, Gustavo samo cisti/krade lopte. Ima i Kroos ali mi je on vise za desetke nego za ovu sesticu.
Mozda jos neku "desetku". Ma da tu imamo Kroosa i Mullera, ali i oni znaju nekad podbaciti.
Eto, toliko od mene. Izvinite na velikom postu ali morao sam.

MIA SAN MIA