Koliko god hrvati pretjeruju s Modrićem ti tri puta više pretjeruješ s Miralemom. Miralem jeste potencijal ali realno sporo napreduje, ova sezona u globalu je za zaborav, niti je on uspio niti klub, nadam se da će sljedeća biti puno puno bolja. Meni je dovoljno pogledati cijenu igrača, i potražnju, prema tome, Modrić je trenutno daleko ispred Miralema.velez_mostar je napisao/la:Ako Modric vrijedi 40 mil, onda Pjanic vrijedi barem 60..i ovo nema nikave veze sa tim sto je Pjanic "nas"..
Pjanic je puno mladji, karijera mu je svake godine u usponu, ima savrsen pregled igre, ima profinjenini sut od Modrica, iz slobodnjaka je za 4 klase bolji..i to je to.
Jedini razlog je zasto Modrica dizu u nebesa taj sto je Hrvat-da ne zaboravimo da njegova reprezentacija konstantno igra velika takmicenja, da su Hrvati postali brand u Europi za razliku od nas, i da su im igraci u svakom smislu vise cijenjeni, i naravno zato sto hrvatski mediji puno vise znaju napraviti kad je u pitanju igraceva promocija.
Da je Pjanic Brazilac, vrijedio bi 80 miliona, tako se stvari posmatraju danas, posto je iz BiH, ta BiH je "nidje veze", tako da su svi skeptici vezano za to.
MODRIC JE DOBAR, ALI PJANIC JE BOLJI!
Sto je najbolje, od Miralema nas ocekuje puno toga jos, ima da uzivamo u njegovim igrama, i da se ponosimo njime, nas definitivno najbolji igrac!
O Pjanicu sam uvijek imao takvo misljenje, jos dok je bio poluafirmisan igrac, napisao sam nekolicinu postova o njemu, i momak je za svaku pohvalu.
Malo da poradi na fizickoj spremi, da ponekad ne djeluje kao "nezainteresiran" na terenu, bio bi jedan od najboljih veznih na svijetu.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
4-IN-A-ROW
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Potraznju? Pa Pjanica od pocetka karijere do sad trazili najveci klubovi, npr. Bayern, pa onda Arsenal, evo sad dva Manchestera(ne prema nasim medijima, vec italijanskim).
Drugo igraci koji igraju u jacim klubovima obicno imaju vece cjene nego igraci iste kvalitete ali koji igraju u slabijim klubovima. Roma je trenutno slabiji klub od Tottenhama.
Drugo Modric je u Miralemovim godinama jos igrao za Dinamo, dok ovaj vec 4 godine igra u ligama petice. Mala razlika zar ne ? Modric nikad nije bio na klupi jer je igrao neki precjenjeni Englez, dok Miralem jeste, da nije bilo onog morona Puela vjerovatno bi se sad za Pjanketa otimali najveci klubovi.
Drugo igraci koji igraju u jacim klubovima obicno imaju vece cjene nego igraci iste kvalitete ali koji igraju u slabijim klubovima. Roma je trenutno slabiji klub od Tottenhama.
Drugo Modric je u Miralemovim godinama jos igrao za Dinamo, dok ovaj vec 4 godine igra u ligama petice. Mala razlika zar ne ? Modric nikad nije bio na klupi jer je igrao neki precjenjeni Englez, dok Miralem jeste, da nije bilo onog morona Puela vjerovatno bi se sad za Pjanketa otimali najveci klubovi.
Celik!3,2,2.
Modric cjelo vrijeme igra na svojoj prirodnoj poziciji.
Dok Pjanic jos od odlaska iz Metza nije cestito zaigrao na svojoj poziciji.
Ili ga utuse sa Gourcufom,ili ga stave sa Misketom u igru(ili zbog njega na klupu prije) ili u Romi ni sam ne zna gdje je tacno.
Iz tog razloga Modric bolje kotira(sa cijenom),a da je bolji od Pjanica nije.Vrijeme ce vrlo brzo pokazati ko je u pravu a ko nije.
Dok Pjanic jos od odlaska iz Metza nije cestito zaigrao na svojoj poziciji.
Ili ga utuse sa Gourcufom,ili ga stave sa Misketom u igru(ili zbog njega na klupu prije) ili u Romi ni sam ne zna gdje je tacno.
Iz tog razloga Modric bolje kotira(sa cijenom),a da je bolji od Pjanica nije.Vrijeme ce vrlo brzo pokazati ko je u pravu a ko nije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Centre forward
- Kontakt:
1.Arsenal ne moze u nabrojane(Bayern i Utd,donekle i City al' samo donekle)AllGunsBlazing je napisao/la:Potraznju? Pa Pjanica od pocetka karijere do sad trazili najveci klubovi, npr. Bayern, pa onda Arsenal, evo sad dva Manchestera(ne prema nasim medijima, vec italijanskim).
2.Zaboravio si spomenut Artetu,kako to da ti se desi

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pjaniceva najveca mana je nedostantak fizicke korpulentnosti..To su mu jos dok je u Lyonu bio podvalacili kao nesto na cemu treba da poradi..I zaista jeste tako,svaki iole jaci dule on gubi,u skok igri ga nadjacaju takodjer..Ostalo sve Mire posjeduje..Sjajan pregled igre,maestralan pas,tehnicku potkovanost,razoran sut i ono najvaznije tek su mu 22 godine koliko ja znam..Od 18 godine igra na najvecem nivuo,od Metza,preko velikog kluba kakav je Lyon pa evo sad i Roma..A ponavljam sve to za nekih 5 godina karijere..Blistava karijera je pred njim,ali ono sto MORA uraditi jeste nabaciti masu pretocenu u misice..To jednostavno mora..A prava liga za to je Premier liga..Primjer je Dzeko.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pjanića je unazadio Lyon, odnosno Puel. Da se odlučio da igra za Francusku bio bi novi Zidane.
Al neka Pjanića u Romi da napreduje i ako sve bude u redu za nekoliko sezona cemo ga vidjeti u najboljim klubovima Europe.
Al neka Pjanića u Romi da napreduje i ako sve bude u redu za nekoliko sezona cemo ga vidjeti u najboljim klubovima Europe.
dosadni ste sa fizickom korpulentnoscu..et xavi, iniesta. silva i slicni tehnicari su sve nabildani i guraju sve pred sobom..pjanketu treba malo samopouzdanja i iskustva i bice jedan od najboljih na svijetu..a to ce doc vremenom
Unica grande amore
tyler durden je napisao/la:Ma daj ne serite , cuj Pjanic da je Brazilac vrijedio bi 80 milja. Spustite se na Zemlju ljudi.
Modric je bolji od Pjanica, ali je Pjana veci potencijal od Modrica. Tako da za 2 min.god. Pjanic ako digne guzicu malo da vise radi na sebe, mogao bi biti duplo bolji od Modrica. Trenutno to nije.
Modric ne vrijedi 40 milja, Pjanic ne vrijedi 25 milja. Realno.

Vidi prijatelju,po mom skromnom misljenju Pjanic nije taj tip igraca..Mozda ce zvucati smijesno,ali Pjanic je u odnosu na nabrojane visociji i nema tu brzinu koju ti nizi fudbaleri posjeduju kojom nadomjestavaju taj nedostatak korpulencije..A za iskustvo se slazem,to ce doci sa godinama..AllAbout je napisao/la:dosadni ste sa fizickom korpulentnoscu..et xavi, iniesta. silva i slicni tehnicari su sve nabildani i guraju sve pred sobom..pjanketu treba malo samopouzdanja i iskustva i bice jedan od najboljih na svijetu..a to ce doc vremenom
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ovo je prilično nebitno....imali su različite puteve...ovaj je odrasto u luxemburgu gdje je bio blizu francuzima...AllGunsBlazing je napisao/la:Potraznju? Pa Pjanica od pocetka karijere do sad trazili najveci klubovi, npr. Bayern, pa onda Arsenal, evo sad dva Manchestera(ne prema nasim medijima, vec italijanskim).
dinamo ipak ne pušta prave igrače tako lako,kao miralemov prvi klub....valjda znaš za koju je cijenu modrić iz jednog hnl-a prešao direktno u englesku..a prije toga je već igrao za reprezentaciju...
da zaključimo..modrić je stariji i trenutno je u svemu ispred miralema....ali tko zna..ima pjanić još vremena da bude bolji i jači...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije u svemu,ali bolji jeste. Nema bolji sut, izvodjenje prekida i mozda zadnji pas(ali ovo je upitno, mrsko mi se raspravljati).dean_ je napisao/la:
da zaključimo..modrić je stariji i trenutno je u svemu ispred miralema....ali tko zna..ima pjanić još vremena da bude bolji i jači...
Fazon sve price je, ako Modric moze biti 40 miliona moze i Pjanic jel ono bi 25? Nista drugo.
Celik!3,2,2.
- velez_mostar
- Kontakt:
Kako mi potcjenjujemo nase igrace, a tudje dizemo u nebesa..nevjerovatno, cuj Modric 40, Pjanic 25, to znaci da je Modric skoro duplo bolji od Miralema, haha..
Pjanic je bolji igrac od Modrica, i nema se tu sta pricati, i sto kaze Harishp (da se i sa njim jedanput slozim), Pjanica su gurali da igra centralnog veznog, pa ofanzivnog veznog, pa krilo, pa poluspica, nema sta nije igrao..dok Modric ima zacementirano mjesto u Tott.kao centralni vezni, i oko njega su sve sami letaci Bale sa lijeve, Lennon sa desne..ne smijem ni zamisliti kako bi Pjanic hranio te svemirce, te strojeve u trkackom smislu.
Cisto sumnjam da bi se Modric odmah prilagodio na igru Rome gdje se zapocela tiki-taka, u kojoj se Pjanic apsolutno maestralno asimilirao, i postao lider na terenu..a, sto se tice transfera negdje, on nigdje ne ide, Roma ima nove vlasnike pune para, i ne vjerujem da su spremni za prodaju jednog od glavnih igraca.
Kao sto neko rece, Modric je igrao u DInamu dok je ovaj lomio kicmu stoperima u Francuskoj.
I da, ovom Emiru, uopce ne pretjerujem, Pjanic je vec BOLJI igrac od Modrica...
Pjanic je bolji igrac od Modrica, i nema se tu sta pricati, i sto kaze Harishp (da se i sa njim jedanput slozim), Pjanica su gurali da igra centralnog veznog, pa ofanzivnog veznog, pa krilo, pa poluspica, nema sta nije igrao..dok Modric ima zacementirano mjesto u Tott.kao centralni vezni, i oko njega su sve sami letaci Bale sa lijeve, Lennon sa desne..ne smijem ni zamisliti kako bi Pjanic hranio te svemirce, te strojeve u trkackom smislu.
Cisto sumnjam da bi se Modric odmah prilagodio na igru Rome gdje se zapocela tiki-taka, u kojoj se Pjanic apsolutno maestralno asimilirao, i postao lider na terenu..a, sto se tice transfera negdje, on nigdje ne ide, Roma ima nove vlasnike pune para, i ne vjerujem da su spremni za prodaju jednog od glavnih igraca.
Kao sto neko rece, Modric je igrao u DInamu dok je ovaj lomio kicmu stoperima u Francuskoj.

Da ja jos jednom procitam sta napisah u par zadnjih postova.Jer ako se ovaj @velez mostar slaze sa tobom,onda tu nesto nije u redu. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- tyler durden
- Kontakt:
Misljenje je ko i supak....velez_mostar je napisao/la:Kako mi potcjenjujemo nase igrace, a tudje dizemo u nebesa..nevjerovatno, cuj Modric 40, Pjanic 25, to znaci da je Modric skoro duplo bolji od Miralema, haha..
harishp je napisao/la:Da ja jos jednom procitam sta napisah u par zadnjih postova.Jer ako se ovaj @velez mostar slaze sa tobom,onda tu nesto nije u redu.

potpistyler durden je napisao/la:Ma daj ne serite , cuj Pjanic da je Brazilac vrijedio bi 80 milja. Spustite se na Zemlju ljudi.
Modric je bolji od Pjanica, ali je Pjana veci potencijal od Modrica. Tako da za 2 min.god. Pjanic ako digne guzicu malo da vise radi na sebe, mogao bi biti duplo bolji od Modrica. Trenutno to nije.
konacno realan post, mi nikako nemozemo biti realni kada su nasi igraci u pitanju.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Daj olovku da potpisem...tyler durden je napisao/la:Ma daj ne serite , cuj Pjanic da je Brazilac vrijedio bi 80 milja. Spustite se na Zemlju ljudi.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
On u reprezentaciji pretrci najviše,pokriva veliki prostor na terenu,uz MEdunjanina u proslim kvalifikacijama skoro pa najvise pasova je odigrao,ali je veliki promasaj sto igra na krilu,ako udje u sredinu desna strana nam ostane šuplja..Lično ja bi volio Misimovica izvest napolje Rahimića,i MEdunjanina ako ne nađe klub za ovo ljeto,a ubacit Pjanića Salihovića Lulića mozda cak i Stevanovica u vezni red pa da vidimo jel Pjanic spreman da proigra dzeku da mu uputi dobru loptu i da bude istinski playmaker..
Izbaciti napolje a ubaciti ove ili obrnuto.zgembo89 je napisao/la:On u reprezentaciji pretrci najviše,pokriva veliki prostor na terenu,uz MEdunjanina u proslim kvalifikacijama skoro pa najvise pasova je odigrao,ali je veliki promasaj sto igra na krilu,ako udje u sredinu desna strana nam ostane šuplja..Lično ja bi volio Misimovica izvest napolje Rahimića,i MEdunjanina ako ne nađe klub za ovo ljeto,a ubacit Pjanića Salihovića Lulića mozda cak i Stevanovica u vezni red pa da vidimo jel Pjanic spreman da proigra dzeku da mu uputi dobru loptu i da bude istinski playmaker..
U tome i jeste poenta i ideja,iako naravno nisi tako kontao.
Jer velika je razlika kad u drugom poluvremenu ubacis svjezeg i iskusnog Rahimica da drzi sredinu ili Medunjanina pa i Misketa ili Pjanica.
Nego da nesto ocekujes od Cocalica,Zukanovica,Vranjesa,Vrancica ili pitaj boga koga jos kad udju sa klupe,da ne govorim jos da startaju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanić najviše pretrči ajd da sam i ti čuo.zgembo89 je napisao/la:On u reprezentaciji pretrci najviše,pokriva veliki prostor na terenu,uz MEdunjanina u proslim kvalifikacijama skoro pa najvise pasova je odigrao,ali je veliki promasaj sto igra na krilu,ako udje u sredinu desna strana nam ostane šuplja..Lično ja bi volio Misimovica izvest napolje Rahimića,i MEdunjanina ako ne nađe klub za ovo ljeto,a ubacit Pjanića Salihovića Lulića mozda cak i Stevanovica u vezni red pa da vidimo jel Pjanic spreman da proigra dzeku da mu uputi dobru loptu i da bude istinski playmaker..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da pratis njega recimo u Romi ,a izgleda ne pratis, vidio bi na dnu ekrana u toku tekme,na poluvremenu i kraju da izbace nesto sto se zove statistika ko je najvise pretrcao u toku tekme. Na vrhu te liste pise cesto ,,Pjanic,,. Pa eto da cujes i drugi put....Saurman je napisao/la:Pjanić najviše pretrči ajd da sam i ti čuo.zgembo89 je napisao/la:On u reprezentaciji pretrci najviše,pokriva veliki prostor na terenu,uz MEdunjanina u proslim kvalifikacijama skoro pa najvise pasova je odigrao,ali je veliki promasaj sto igra na krilu,ako udje u sredinu desna strana nam ostane šuplja..Lično ja bi volio Misimovica izvest napolje Rahimića,i MEdunjanina ako ne nađe klub za ovo ljeto,a ubacit Pjanića Salihovića Lulića mozda cak i Stevanovica u vezni red pa da vidimo jel Pjanic spreman da proigra dzeku da mu uputi dobru loptu i da bude istinski playmaker..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, jasmin10, Micron i 40 gostiju.