FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 07 jul 2012, 01:07

Sretan rođendan Nerminu Zolotiću i da ga za godinu dana prodamo u Arsenal za 3 miliona jevreja :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 jul 2012, 01:10

Jedino Zeljeznicar ove sezone mozda napravi nesto u Evropi prije sveg jer su zadrzali ekipu na okupu izuzev Nyeme..Mi još kado sportska reprezentacija nemamo izgrađeno ime tako da igrač i ako vrijedi tesko moze iz naše lige u neko bolju i jaču obično je put isti Hrvatska Srbija i onda dalje..Oni koji odu u Izrael,Iran svjesno idu da zarade brzo i okače kopačke o klin..Jedan Muhamed Subašić koji je bio veliki talenat još se nije izgradio u Dynamo Dresdenu,a u reprezentaciju nije pozvan ima i više od godinu dana,tako da ponekad treba i sreće,dobar menadžer itd..Kvesić,Adilović,Svraka sigurno imaju talenat e sad odskočna daska(naredni klub) je vrlo bitna..Naprimjer jedan ALispahić igra u HNL-u već nekoliko sezona al čim neko tapka u mjestu gotovo je to,pa Štilić slobodan igrač isto velika nada..

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 07 jul 2012, 01:11

kome se ponudi da ode u dinamo-neki drugi klub organizovaniji je lud da ne ode
naravno da je glad za parama... u dinamu/drugom klubu se igrac proda i ako nije klasa a u želji to ne ide tako, uslovi su 14235346 puta bolji o djetetu se pazi kakve su to gluposti da treba ostat....

hvala amaru hvala ivici al hebes ti ljubav... od ljubavi se ne zivi nit ce ljubav platit djetetu kopacke dresove treninge!!!
svi vi pricate a da je vase dijete odma bi ga poslali

i nije ovo pesimizam ovo je realnost...

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 07 jul 2012, 01:16

"jug-nostalgicar" - Drug, jedno pitanje za tebe. Bi li se ti protivio da karta od ove sezone za naseg Zelju poskupi za
2 KM, radi ulaganja u omladinski pogon? (sve tribine, Sjever umjesno 10 bude 12, jug umjesto 5 bude 7)
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 jul 2012, 01:24

BlueTiger je napisao/la:
Cekaj, jel to ona face sto se na beharu emitira :mrgreen:
Drug, FACE TV HD je prva TV kuca u BIH koja daje signal u FULL HD-u. Mislim da svi kablovski operateri imaju ovaj program. Njen direktor a ujedno i vlaskik je Senad Hadifejzovic, koji je poznatiji raji po svom Centralnom Dnevnikiku u 19.00h svaki dan.

Ovo ce biti prvi put u nasoj historiji da se Sarajevo i Zeljo mogu gledati u FULL HD-u! Jos da Marjan prenosi i bilo bi sve za deset, ali ne treba traziti dlaku u jajetu! :D :D
samo što kod mene na HS-u je kablovska pa je signal analogni mislim isto mi je kao i na svim drugim kanalima, al sretan sam što ga ima
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 jul 2012, 01:26

BlueTiger je napisao/la:"jug-nostalgicar" - Drug, jedno pitanje za tebe. Bi li se ti protivio da karta od ove sezone za naseg Zelju poskupi za
2 KM, radi ulaganja u omladinski pogon? (sve tribine, Sjever umjesno 10 bude 12, jug umjesto 5 bude 7)
ja bi se protivio,znas li zasto? Jer nam je stadion mrtvi odron i ono 5KM je preskupo,ali otom potom,kad se izgradi fin stadioncic sto se mene tice i 10 nek stave
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jul 2012, 01:33

Čitam danas u sportu da imaju provjerene informacije da će Pehilj potpisati ugovor, a da Ramić ide najvjerovatnije negdje na posudbu.
DRUG NEBI TI PUNCA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 07 jul 2012, 01:34

BlueTiger je napisao/la:"jug-nostalgicar" - Drug, jedno pitanje za tebe. Bi li se ti protivio da karta od ove sezone za naseg Zelju poskupi za
Ja sam maloprije pokusao da malo dignem raspolozenje ali vidim da ovdje nema pomoci veliki poznavaoci su vas ubili u pojam kao sto su aco i jos neke osobe bliske klubu umjesto da se radujemo fino gostovanje najlaksi moguci protivnik od ponudjenih koji je opet favoriti pa sta uzivajmo jer je i nas Zeljo dobar jeli dovoljno to cemo vidjeti.

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 07 jul 2012, 01:54

Mislim da je ova priča o omladinskom pogonu više nego ozbiljna i da se tu nešto pod hitno mora uraditi. Potpuno se slažem da su najveći problem roditelji i njihove bolesne ambicije koji ,većina njih vaspitava djecu tako da im je cilj što prije otići iz kluba. U redu svako ima svoje pravo na vaspitavanje djece ali nama takva djeca ne trebaju a sada ima toliko privatnih klubova i škola fudbala da takvi svoju djecu treba tamo da upisuju a ne da zauzimaju mjesta onima kojima je cilj i san da zaigraju za želju. prvenstveni cilj omladinske škole našeg kluba da trenira djecu koja če sutra zaigrati za prvi tim želje i to se pod hitno treba staviti kao prioritet pred sve trenere omladinskog pogona koji bi morali da zapostavljaju ili čak isključe iz kluba igrače kod kojih ili kod njihovih roditelja primjete da im to nije prioritet.

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 07 jul 2012, 02:28

U trenutku u kojem sam ja ja, u trenutku u kojem živim za tebe i u životu u kojem si mi sve nemogu nista vise reci osim ....

[youtube][/youtube]
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 07 jul 2012, 02:33

Imati omladinsku skolu u BiH je totalno sra.nje. Polazes nadu u par momaka koji ti na kraju pljunu u lice i odu kud im je kurcu cejf. Sve te pare sto se daju za omladinski pogon treba uloziti u jednog mladog Brazilca, Argentinca ili nekog iz zemalja treceg svijeta (svake godine). Najbolji primjer je Dialiba. Momak je trcao kao lud. Ovi nasi mu nisu mogli dogovoriti da ne postize golove jer je utakmica namjestena. A ako cemo realno u sportu bolje idu latinoamericki igraci i nigeri, barem ovi anonimusi jer nece niko kupiti malog Ahmu iz Miševića kada za manje pare moze uzeti nekog nigera i jos sevapa zaraditi na njemu.

High

Post Postao/la High » 07 jul 2012, 02:37

Azzurri je napisao/la:Imati omladinsku skolu u BiH je totalno sra.nje. Polazes nadu u par momaka koji ti na kraju pljunu u lice i odu kud im je kurcu cejf. Sve te pare sto se daju za omladinski pogon treba uloziti u jednog mladog Brazilca, Argentinca ili nekog iz zemalja treceg svijeta (svake godine). Najbolji primjer je Dialiba. Momak je trcao kao lud. Ovi nasi mu nisu mogli dogovoriti da ne postize golove jer je utakmica namjestena. A ako cemo realno u sportu bolje idu latinoamericki igraci i nigeri, barem ovi anonimusi jer nece niko kupiti malog Ahmu iz Miševića kada za manje pare moze uzeti nekog nigera i jos sevapa zaraditi na njemu.
:mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jul 2012, 02:45

Ahmo iz Miševića nema para da trenira u Želji, opće je poznato da u Želji ili sarajevu treniraju uglavnom guzonjini sinovi, normalno uz par izuzetaka.

Djeca, čiji roditelji rade mrkotrpno svaki dan kako bi preživjeli i priuštili svojoj djeci solidan život uglavnom treniraju u nekim Šampionima, Igmanima, Famosima i slično.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 jul 2012, 04:10

Dok se fudbal ne vrati siromasnima nema nama napretka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jul 2012, 07:33

Vila je vec lani trebao otici ali nije iz privatnih razloga,nek' mu je sa srecom.Meni je vazda djelovao bolji od Đipa koji sada igra u Visokom a za dlaku mu promakla Fiorentina :mrgreen:

Ova generacija juniora je bgm izgubljena generacija bez i jednog igraca na kojeg covjek moze racunati ubuduce,ko ih je gledao sve mu je jasno.Nadam se da ce ovi Adzemovi koji su kao mnogo talentovaniji,prema rijecima nekih strucnjaka,napraviti nesto doduse njih jos nisam gledao.

I jos nesto,ovaj javasluk javnih emitera kad su u pitanju euro utakmice nasih klubova prelazi svaku mjeru,valjda ocekuju da ce klubovi poklanjati prenose,kako god nadam se da revans protiv Maribora nece biti na drzavnoj.

P.S.

Utakmicu u Mariboru ce suditi Thorsten Kinhoefer,jedan od najboljih sudija Bundeslige,revans u Sarajevu sudi neko **** holandsko!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drTooth
Kontakt:

Post Postao/la drTooth » 07 jul 2012, 09:16

Svi se brinu kakva ce im slika biti na FACE TV-u... Ima ko da ide u Maribor ? :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jul 2012, 09:32

bijelo? šatro bijelo? ono balavo o bijelom? :lol:

uljepša mi dan na jutru, moderacijo, zar maloljetnici uopšte smiju pisati o teškim drogama? :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jul 2012, 09:37

ili je na mlijeko mislio, haj' ga znaj...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jul 2012, 10:26

Sarajlijc@ je napisao/la:Dok se fudbal ne vrati siromasnima nema nama napretka.
Dolazis sebi,sve mudrije i mudrije pises :mrgreen: sala

100% si u pravu,sjecam se samo neke generacije koja je 2000,01,02.. bila stariji juniori,par njih je i zaigralo za prvi tim na nekim turnirima tad.koliko ih danas konobarise ili radi poslove koji veze sa fudbalom nemaju. pouzdano znam da se u to doba trazilo 10000km momku koji je bio extra talenat,ljevak,lijevi bek,da ne pisem sad ko je,da bi potpisao za prvi tim. a svi koji smo ovdje bili znamo sta je u to doba bilo 100km,a ne 10000km
mislim da je to danas dobro iskorjenjeno,ali mi smo bih i korupcija ce vazda biti tu :roll:

formula za uspjeh nekog mladog talenta,je po meni da potpise ugovor na 4-5g i da ga amar nakon 3 god proda dalje,kad napravi od njega igraca,a svi smo vidjeli sta je sa svrakom uradio. osnovni problem sto se to ne desava je pogresno razmisljanje roditelja,koji su obicno donji dio srednjeg staleza i kubure s lovom,ko i svi ostali. razmisljanje im je da cim zavrsi sa juniorima da ga negdje vani prodaju,pa makar u njemacku 3 ligu,jer to je "njemacka"
kaze mi bas to nedavno,otac jednog naseg kadeta: "odma vani,odma vani,kakav zeljo,kakva ova liga..."
tuzno zaista u svakom slucaju,treba klub da napravi nesto da ima pravo potpisa prvog ugovora s djecom iz kluba

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 jul 2012, 11:40

Ma dajte ljudi pogledajte izvještaj sa ove utakmice i može li mi neko dati logično objašnjenje zašto se na ovom stadionu može igrati pretkolo LE, a mi na Grbavici ne možemo. :o

" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa ovo je sramota.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, ristagrad i 29 gostiju.