FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 06 jul 2012, 23:50

gollum je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:al kad ode u Olimpic, furamo se da se izdižemo iz sivila, a Olimpic nam kupi talente, ma daj.
A možda mu Amar jednostavno nije htio ponuditi ugovor...
Ne mogu da vjerujem kako je losa atmosfera na ovom forumu pa sta ako su ljudi bolji pa i da nas natrpaju treba sportski cestitati i idemo dalje oni nikad nece biti to sto je Zeljo ni za 100 godina krenimo od legendi kluba pa od historije navijaca itd ovaj potez sa kartama pokazuje kako je to jedan mali klub
sve dok Amar ima zelje da bude trener znaci da ima nade za nas samo treba sabura
Vjerujte mi koliko god da smo realni kao bolji su ovo ono ali kad tamo zagrmimo i kad se taj nas neki inat probudi sve je moguce ja vjerujem u Kerlu,Bogicevica,kvesica,benju,zebu,bekrica,svraku....itd

ZATO SAMO TREBA DA ZAGRMIMO I SVE JE MOGUCE.

I SAMO DA DODAM DA ME OVAJ ACO PRAVO NERVIRA KAO ON JE UPUCEN LOPTA JE OKRUGLA I ZATO I JESTE NAJVAZNIJA SPOREDNA STVAR

LP
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 06 jul 2012, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 06 jul 2012, 23:52

Svim bi nam bilo lakše kad biste svi vi shvatili naš klub nije ništa bolje organizovan ni od jednog drugog kluba u državi, da je jedino što vrijedi onih 20-tak mrava na terenu i šačica ljudi koji ih treniraju, masiraju, liječe. Sve ostalo je škart i užasna jeza me obuzme kad pomislim da će doći dan kad Amara neće biti tu...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 06 jul 2012, 23:52

Ovo je inace siroka tema ti omladinski pogoni, koliko je djece koa su i 10x talentovanije od ovih klinaca a nikad nece dobiti priliku za neki ozbiljniji rad, tj max. domet im je neki plac ispred zgrade. Jbg zivimo u siromasnoj drzavi i nemaju svaciji roditelji sredstva da guraju djete. Ova drzava je dosta puna talentata u svim sportovima i to bi trebao da bude neki izvozni brend al' ovakvim sistemom nikad i kad pogledamo nas a reprezentativni tim imas par momaka iz nase skole koji su cudnim putem uspjeli, a ostali su vecinom dijasporci. I onda se cudimo sto se Zeljo boji Maribora.
A ima toga al cu otici bezveze u off.
Sta hocu reci dok god u omladinskom pogonu forsiramo ovaj sistem babinih sinova bit cemo gdje i jesmo u rangu Maltezana i slicnih :cry:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

SvenZ
Kontakt:

Post Postao/la SvenZ » 06 jul 2012, 23:52

CARSON je napisao/la:
gollum je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:al kad ode u Olimpic, furamo se da se izdižemo iz sivila, a Olimpic nam kupi talente, ma daj.
A možda mu Amar jednostavno nije htio ponuditi ugovor...
Ne mogu da vjerujem kako je losa atmosfera na ovom forumu pa sta ako su ljudi bolji pa i da nas natrpaju treba sportski cestitati i idemo dalje oni nikad nece biti to sto je Zeljo ni za 100 godina krenimo od legendi kluba pa od historije navijaca itd ovaj potez sa kartama pokazuje kako je to jedan mali klub
sve dok Amar ima zelje da bude trener znaci da ima nade za nas samo treba sabura
Vjerujte mi koliko god da smo realni kao bolji su ovo ono ali kad tamo zagrmimo i kad se taj nas neki inat probudi sve je moguce ja vjerujem u Kerlu,Bogicevica,kvesica,benju,zebu,bekrica,svraku....itd

ZATO SAMO TREBA DA ZAGRMIMO I SVE JE MOGUCE.
Nadam se da si u pravu

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 jul 2012, 23:57

Sarajlijc@ je napisao/la:http://www.teve.ba/article/10126/eksklu ... na-face-tv

Odlicno komsije, zajednickim snagama smo ga suknuli BHT-u ;) 8-)
Nevezano za temu... jel taj FACE tv dolazi u sklopu neke od ovih kablovskih ili? :D

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 jul 2012, 00:02

nime_tm87 je napisao/la:

Nevezano za temu... jel taj FACE tv dolazi u sklopu neke od ovih kablovskih ili? :D
Kod mene ima na moja tv.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 jul 2012, 00:05

damirfile je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:

Kod mene ima na moja tv.
Cekaj, jel to ona face sto se na beharu emitira :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jul 2012, 00:06

damirfile je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:

Kod mene ima na moja tv.
trebalo bi da ima kod svih, kod mene na Telemach-u na MMDS-u nema :x
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 jul 2012, 00:08

nime_tm87 je napisao/la:

Ja ga imam na telemahu odnedavno
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 07 jul 2012, 00:11

nime_tm87 je napisao/la:

Ima na satu na eutelu 16e ide nekodirano pa bi trebalo da bude i kvalitetniji stream predpostavljam.
A inace ovo je prenos iz Slovenije i mislim da Zeljo bas nema nekog uticaja oko toga ko ce otkupiti prava prenosa ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jul 2012, 00:12

propuh je napisao/la:A inace ovo je prenos iz Slovenije i mislim da Zeljo bas nema nekog uticaja oko toga ko ce otkupiti prava prenosa ;)
naravno, kome domaćin proda prava, njegova su :D

p.s. valjda će biti stream :roll: al' doduše, ima još vremena :D
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 07 jul 2012, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 07 jul 2012, 00:12

E nek' si i ti napokon napisao nešto vrijedno pohvale :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 07 jul 2012, 00:30

Realno, pola vas za ovu nasu djecu pricate i valjate gluposti kako trebaju ostati ovdje, a ne ici negdje vani. Kad bih vas sad pitao zasto trebaju ostati i kakve to uslove imaju ovdje za napredak ni jedan od vas ne bi imao nista napisati.

Prvo, ovdje djeca ne mogu napredovati jer nemaju uslove. Evo da ne uzimamo u obzir pare. Nemamo terena za skolovanje djece. Momci igraju na sljaci ili po blatu. Nemamo svlacionica i ako imamo to su uslovi katastrofa bez vode, bez dodatne opremen koja je potrebna.

Momci sami sve moraju kupovati, klub ne vodi brigu o njima. I ako vodi to je nesto mizerno...

Stanje u drzave katastrofa i momci koju mogu naravno da ce ici u Dinamo, jer tamo ce imati kopacke na koristenje, imati ce normalne terene, imati ce tople vode, imat ce pravilnu ishranu gdje ce se ljudi brinuti za njih i sve sto treba ...

Da li ce oni postati igraci to se nikad ne zna...milion faktora treba da se poklopi.

Ali pricati da trebaju ovdje ostati, pa vi ste smijesni ...
Čuva Bog Želju svog !!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 07 jul 2012, 00:48

Trpkovic je napisao/la:Realno, pola vas za ovu nasu djecu pricate i valjate gluposti kako trebaju ostati ovdje, a ne ici negdje vani. Kad bih vas sad pitao zasto trebaju ostati i kakve to uslove imaju ovdje za napredak ni jedan od vas ne bi imao nista napisati.

Prvo, ovdje djeca ne mogu napredovati jer nemaju uslove. Evo da ne uzimamo u obzir pare. Nemamo terena za skolovanje djece. Momci igraju na sljaci ili po blatu. Nemamo svlacionica i ako imamo to su uslovi katastrofa bez vode, bez dodatne opremen koja je potrebna.

Momci sami sve moraju kupovati, klub ne vodi brigu o njima. I ako vodi to je nesto mizerno...

Stanje u drzave katastrofa i momci koju mogu naravno da ce ici u Dinamo, jer tamo ce imati kopacke na koristenje, imati ce normalne terene, imati ce tople vode, imat ce pravilnu ishranu gdje ce se ljudi brinuti za njih i sve sto treba ...

Da li ce oni postati igraci to se nikad ne zna...milion faktora treba da se poklopi.

Ne znam jesi li jednom citao intervju sa Ivicom kad je rekao da uslovi nisu problem vec glad za parama i to da djeca nemaju san

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 07 jul 2012, 00:49

Trpkovic je napisao/la:Realno, pola vas za ovu nasu djecu pricate i valjate gluposti kako trebaju ostati ovdje, a ne ici negdje vani. Kad bih vas sad pitao zasto trebaju ostati i kakve to uslove imaju ovdje za napredak ni jedan od vas ne bi imao nista napisati.

Prva stvar treniraju na umjetnoj travi ;) Svlacionice rekonstruisane na umjetnoj. Opreme nemaju istina ziva. Klub jedva o sebi vodi brigu a ne o njima. I ako odu ovo gore navedeno nece imati jer uslovi u nekim lokomotivama, istrama i ostalim klubovima u kojima bi bili na posudbi nisu nista bolji nego u Zelji.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 07 jul 2012, 00:50

CARSON je napisao/la:

Ne znam jesi li jednom citao intervju sa Ivicom kad je rekao da uslovi nisu problem vec glad za parama i to da djeca nemaju san
Ma moze Osim pricati sta hoce. Ali ovdje djeca nemaju uslove nikakve, niti odavde mogu napraviti bilo sta. Budimo realni...Roditelji im u ovoj drzavi imaju platu u prosjeku 900km i moraju sve sami kupovati i na kraju truba...

Dzeko da nije otisao odavde sad bi bio negdje u Kazahstanu ...

Malo realnosti ...
Zadnja izmjena: Trpkovic, dana/u 07 jul 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Čuva Bog Želju svog !!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 07 jul 2012, 00:52

Trpkovic je napisao/la:
CARSON je napisao/la:

Ma moze Osim pricati sta hoce. Ali ovdje djeca nemaju uslove nikakve, niti odavde mogu napraviti bilo sta. Budimo realni...

Dzeko da nije otisao odavde sad bi bio negdje u Kazahstanu igrao...

Malo realnosti ...
Ali taj isti Dzeko nije otisao kao ovako mlad igrac, vec je imao iskustva igranja za prvi tim. Kao npr. da Zola sad ode
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 07 jul 2012, 00:55

Ma za Dzeku su govorili da je kloc, da nema pojma. Sjecam s raje s juga molili da se izvede s terena. Da ga nisu odvelu u Cesku ovdje bi propao...

Jedino ovaj mali nije napravio pametan potez, jer je otisao u Olimpic.

Ovi ostali koji idu u Dinamo ili negdje vani, nek idu i trebaju ...

Kad se bude ulagalo u djecu i budu imali uslove ovdje onda mozemo pricati nesto ..
Čuva Bog Želju svog !!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 07 jul 2012, 01:01

Cekaj, jel to ona face sto se na beharu emitira :mrgreen:
Drug, FACE TV HD je prva TV kuca u BIH koja daje signal u FULL HD-u. Mislim da svi kablovski operateri imaju ovaj program. Njen direktor a ujedno i vlaskik je Senad Hadifejzovic, koji je poznatiji raji po svom Centralnom Dnevnikiku u 19.00h svaki dan.

Ovo ce biti prvi put u nasoj historiji da se Sarajevo i Zeljo mogu gledati u FULL HD-u! Jos da Marjan prenosi i bilo bi sve za deset, ali ne treba traziti dlaku u jajetu! :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 jul 2012, 01:06

partibrejker1921 je napisao/la:Svim bi nam bilo lakše kad biste svi vi shvatili naš klub nije ništa bolje organizovan ni od jednog drugog kluba u državi, da je jedino što vrijedi onih 20-tak mrava na terenu i šačica ljudi koji ih treniraju, masiraju, liječe. Sve ostalo je škart i užasna jeza me obuzme kad pomislim da će doći dan kad Amara neće biti tu...
ma jarane da ja tebi iskreno nesto kazem ljutio se ti ili ne,meni je pun k... tvog pesimizma,samo kukas,samo jadis opusti se bolan uzivaj,kad ne bude Amara doci ce neko drugi boricemo se,nije smak svijeta bolan uzivaj ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, doncarlo, Hrasno15 i 43 gosta.