Kako znas, da ce stadion biti poluprazan? Prodaja ulaznica nije ni pocelaarbitar je napisao/la: ok, shvatili smo poentu za karte, ali vaša logika je malo čudna, stadion vam neće biti pun (da ne kažem da će biti poluprazan)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kako znas, da ce stadion biti poluprazan? Prodaja ulaznica nije ni pocelaarbitar je napisao/la: ok, shvatili smo poentu za karte, ali vaša logika je malo čudna, stadion vam neće biti pun (da ne kažem da će biti poluprazan)
vodim se utakmicom protiv lokomotiva koja je bila kao vaša generalna proba, nije vas bilo ni 300, pa nas protiv cibalie na generalnoj probi bude 5.000, stadion vam nije bio pun u prošloj sezoni ni protiv mnogo zvučnijih imena europskog nogometa, ja se iskreno nadam da će stadion biti pun, za dobrobit nogometa, ljepše je i gledati i igrati0123456 je napisao/la:Kako znas, da ce stadion biti poluprazan? Prodaja ulaznica nije ni pocelaarbitar je napisao/la: ok, shvatili smo poentu za karte, ali vaša logika je malo čudna, stadion vam neće biti pun (da ne kažem da će biti poluprazan)Zeljeznicar ce dobiti 600 karata na sjeveru koje ce navijaci moci kupiti u Sarajevu i oko 150 karata na zapadu (familije i prijatelji/sponzori kluba). Ovo je bilo dogovoreno na pocetku. Kapacitet ce biti oko 12000 zbog sigurnosnih mjera (5% = 600).
Da momci iz udruženja nisu digli halabuku oko karata ne bi nesposobni Dželo ni trazio tih 200.karata, zahtjev poslat čeka se odgovor a velike su šanse da nam izadju u susret, ukupno bi trebalo onda biti oko 800.karata uz tih 200. trazili su jos 20.tak VIP ulaznica od vec dogovorenih 15. jer trpa se ko prije stigne da ide u Sloveniju sa tim VIP kartama od guzonja, novinara, "prijatelja" kluba i ljudi bliskih upravi i onda ti kazes "Šuplja za karte" kako šuplja kad si i sam sad sve potvrdio !? ne kontam te bgm ponekadaleksandar_veliki je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbal/muharemo ... nema/83583" onclick="window.open(this.href);return false;
ja se raspitao, i to nisam u udruzenjima, iz prve ruke, jedino ako udruzenja sta ne dogovore, trazilo se, odgovora nema, i ako bude pozitivam maksimalno 200, ako laze direktor, laze i aca
Pozdrav v Sarajevo.arbitar je napisao/la:ok, shvatili smo poentu za karte, ali vaša logika je malo čudna, stadion vam neće biti pun (da ne kažem da će biti poluprazan) mi vam tražimo još nekih recimo hiljadu karata i da nas odvojite od ostatka gledalaca, em bi finansijski koliko toliko profitirali em bi smanjili mogućnost nemilih scena na stadionu, ovako će biti dosta naših ljudi sa slovenskim putovnicama koji će biti među vašim navijačima, i ko će tu garantovati sigurnost? slovenski policajci moždavatikanac je napisao/la:gledaj...imam 10 postova i upravo zbog teme u kojoj se debatirala jer me ostalo ne zanima,nego miliju sranja sam procitao kako sami sebe zavarate pa sam vas ne vrijeme izpravio sa tacnim podacima koji se uvjek malo kasnije ili dan dva izakazali za tacne informacije...i sad se odluci oces zivet u zabludi i cekat kako ce M.dogovorit jos dodatnih 500 uklaznica jer je neka agencija garantovala ulaznica i uzela pare ja ti kazme belaj nist od toga a ti mene šmaras...SkyWallker je napisao/la:@vatikanac em si dosadan em smaraš, imas 10.postova ukupno i prosipaš šupljake neke hajde lagano u skokovima ...
nisam ovdje da lazem nego da iznosim cinjenice a sad dal one vas kao vecinu ovdje bode u oči ja to razumjem...trebas se odliucit sta oces cuti...istinu i cinjenicie ili nesto sta bi ti htio cuti...da ste pokazali malo dobre volje mogli ste dobiti cijelu tribinu na koševu (znači 4.000 ulaznica), a ovako ćete dobiti i vi tih bijednih 5% (doduše i tih ćete 900 mjesta teško popuniti), kažeš da se ovako kako vi radite radi u cijeloj evropi i da je i vama bilo isto, pa što radite to isto kad i sami znate koliko to nervira drugu stranu i da je zasnovano na pogrešnim principima
to je Evropska unija, nesmiju se oni kaznjavati, nas bi kaznili garant, ipak su oni ti koji nas uce demokratiju...Elegant je napisao/la:Ja ne shvacam zasto se "moli" Maribor za vise ulaznica, jednostavno neka nasa uprava posalje mail Uefa-i i obavjesti ih sta se događa pa ces vidjeti kako se sređuju stvari. Pa ne bi me cudilo da ih kazne radi ove diskriminacije.
Jest plaho,ista prica kao i za Kerlu.Otisao bez ostete,na njega odmah hampa nek se ne vraca,ofo,ono. Sad kad se vratio niko nista ne spominjeekyy je napisao/la:vezano za malog Vilu .. To je taj glupi mentalitet nase omladine "iz dinama moze otiv u svaki klub"ooo yeahh nek mu je sa srecom al daleko od grbavice on nama bio...
nije brate ista prica ovaj mladic ima 17 godina sto je velika razlika a na kerlu se nije digla hampa sto je otiso bez ostete vec sto je ostavio klub pred neke kljucne tekme al nejs..i kad se vratio nije docekan rasirenih ruku nit je odmah dobio beton u prvih 11 vec brate izvoli od 0 dokazi se i caoo..uz to sve kerla je otiso iz Želje ko masina a ovaj balo ko ne afirmisani junior toliko o poredjenju kerla-vila...harishp je napisao/la:Jest plaho,ista prica kao i za Kerlu.Otisao bez ostete,na njega odmah hampa nek se ne vraca,ofo,ono. Sad kad se vratio niko nista ne spominjeekyy je napisao/la:vezano za malog Vilu .. To je taj glupi mentalitet nase omladine "iz dinama moze otiv u svaki klub"ooo yeahh nek mu je sa srecom al daleko od grbavice on nama bio...
Slazem se da nasi igraci lete pred rudu ili poete za prvom prilikom koja im se ukaze.Jednom se desi Dzeko a puno vise puta se dese slucajevi zvjezdica koji polete u i onda totalno stagniraju jer su prerano otisli ,nedovoljno sazrijeli i naprosto izgore.Cinjenica je da im Bosna ne moze puno toga ponuditi,ali cesto i prave krucijalne greske tako ranim odlascima,ne bi li uzeli koju kintu.Nemaju strpljenja,glad za parama,losa finansiska situacija,sve su to stvari koje tjeraju na takve odluke.Nije njima u pitanju vise napredak,vec zelja za zaradom.Da ostanu i odigraju 2-3 sezone,bili bi puno bolji i imali vece sanse za napredak,ovako se velika vecina njih istopi u vlastitoj pohlepi.Nazalost i ova drzava ih tjera na vlastita fudbalska samoubistva.Da Bog pa on bio novi Dzeko ,ali...ekyy je napisao/la:vezano za malog Vilu .. To je taj glupi mentalitet nase omladine "iz dinama moze otiv u svaki klub"ooo yeahh nek mu je sa srecom al daleko od grbavice on nama bio...
potpisujem i slazem se sa svim faktorima i daleko od tog da mu ja zelim nesto lose dabogda on ostvario sve sto je u zivotu zamislio al cisto sumljam..barbarez je napisao/la:Slazem se da nasi igraci lete pred rudu ili poete za prvom prilikom koja im se ukaze.Jednom se desi Dzeko a puno vise puta se dese slucajevi zvjezdica koji polete u i onda totalno stagniraju jer su prerano otisli ,nedovoljno sazrijeli i naprosto izgore.Cinjenica je da im Bosna ne moze puno toga ponuditi,ali cesto i prave krucijalne greske tako ranim odlascima,ne bi li uzeli koju kintu.Nemaju strpljenja,glad za parama,losa finansiska situacija,sve su to stvari koje tjeraju na takve odluke.Nije njima u pitanju vise napredak,vec zelja za zaradom.Da ostanu i odigraju 2-3 sezone,bili bi puno bolji i imali vece sanse za napredak,ovako se velika vecina njih istopi u vlastitoj pohlepi.Nazalost i ova drzava ih tjera na vlastita fudbalska samoubistva.Da Bog pa on bio novi Dzeko ,ali...ekyy je napisao/la:vezano za malog Vilu .. To je taj glupi mentalitet nase omladine "iz dinama moze otiv u svaki klub"ooo yeahh nek mu je sa srecom al daleko od grbavice on nama bio...
irh je napisao/la:Hajradinović pa Vila. Ne provociram vas ali kako je moguće da djeca tako lako odu. Štima li tu sve? Ima li kakva naknada?
To je upravo ova posljednja rečenica mog posta, koliko god mi prebacivali krivnju na nekog drugog, dosta je tu i našeg "masla". Ta djeca su od pete-šeste godine u Želji, prolaze sve selekcije, praktično u Želji nauče sve i na samom kraju kad taj Željo treba potpisat jedan pravi, višegodišnji ugovor sa najboljim klincima koji izađu iz pogona, onda se postupi indolentno i prosto nam se izvuku kroz prste. Mene ne boli toliko kad naše djete ode u Liverpul, Dinamo...al kad ode u Olimpic, furamo se da se izdižemo iz sivila, a Olimpic nam kupi talente, ma daj. Umjesto da sve što valja završi kod nas il gore na brdu, dešava se suprotno. Nadam se da priča o trening kampu nije još jedan Žujin šupljak i da u tome ima nešto, a i ako ima da će se s tim promijenit i ovo gore navedeno, jer džaba i talenti kad ti ne doguraju ni do prvog tima, a već odu negdje..propuh je napisao/la:Pored roditelja i uspaljenih glava tih klinaca kriv je i nas klub sto ne potpisuje kakve stipendiske ugovore s tim klincima koji su talentovani i od kojih se ocekuje nesto. Nisu to neka znacajna sredstva, a okupili bi najtalentovaniju djecu pod svoju sapu i ona nebi odlazila na svaki mig izvana.
A ne ovako roditelji te djece placaju njihovo treniranje, opremu itd. i onda mi ocekujemo da ih zadrzimo ne ide to tako jbg.
A možda mu Amar jednostavno nije htio ponuditi ugovor...exbabilon je napisao/la:al kad ode u Olimpic, furamo se da se izdižemo iz sivila, a Olimpic nam kupi talente, ma daj.
U tom slučaju sve 5, Amar zna. Al mi ne ide u glavu da je od masu djece iz omladinskog pogona on dogurao do prvog tima, imao debi protiv Kozare i da nije valjao. Moguća je i ta, u tom slučaju bi mi i bilo donekle lakše, vjerujem u Amarov izbor i procjenu igrača, a ako mu nije ponudio ugovor onda i nije talenat tog kalibra. Ipak, ne razumijem se dovoljno, nisam insajder, tako da ne bih dalje pričao o tome. Šteta što svoj 300. post, pišem na ovaj način, a ne recimo proslavom pobjede u Mariboru.gollum je napisao/la:A možda mu Amar jednostavno nije htio ponuditi ugovor...exbabilon je napisao/la:al kad ode u Olimpic, furamo se da se izdižemo iz sivila, a Olimpic nam kupi talente, ma daj.
takav je nacin razmisljanja zato sto je u olimpik otisao a da je otisao u liverpool dinamo itd.. onda bi rekli steta talent otiso za parama a ovako mu mozda amar nije ponudio ugovor .. dajte ljudi situacija je takva kakva je i nema izgovora i izmisljanja toplih voda..gollum je napisao/la:A možda mu Amar jednostavno nije htio ponuditi ugovor...exbabilon je napisao/la:al kad ode u Olimpic, furamo se da se izdižemo iz sivila, a Olimpic nam kupi talente, ma daj.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], BarbareZeljin, Ferroviere1987, MrkiMedo, Stole i 64 gosta.