Tuzla950 je napisao/la:Ko ide u S.Brod?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tuzla950 je napisao/la:Ko ide u S.Brod?
Nije fora nego ne zelim prezime da ti stavim ovo je forum. Sto se tice Zole covjek jos trenira ovdje sa Slobodom i sve, dodje na trening iz tog razloga ljudi pisu i svaki normalno klub bi ga zelio vidjeti u svojim redovima.Benjo_AFC86 je napisao/la:haha . Šta je fol u tome što ćeš me imenovati gore tj napisati ovo M?TaRgEt_ je napisao/la:Benjamine M. prestani da seres vise po ovoj temi Zoletic potpisao sada i Mikelini bio i slicno bla bla bla. Koga zanima zole je otisao zato sto mora prehraniti porodicu, cim se Sloboda vrati u P.L eto njega nama . Mikelini do danas bio na treningu i sada odjednom u Gradini, hajde ne budi dosadan vise s tim stvarima.
Sretno u P.L inace i da sto bolji plasman izborite.
Ja sam fino napisao da je Zola potpisao, pošto vidim da gore pišu da će za vas nastupati.
PS: Hvala , i vama brz povratak .
pa dobro nije bas da smo se prije volili..Dobro se sjecam kako smo mi prolazili u Tuzli a vi u Srebreniku..SaltCityAttack je napisao/la:otiso je Zole definitivno potvridio mi je to...momak je cekao sve do danas da se neko javi iz naseg kluba i niko nije sem Ibrakovica...dugo je i cekao sretno mu , ali momku je zao i sam kaze molio je boga samo da je danas neko ga nazvao ebiga ...ma doce on nazad opet uskoro , jer ja mislim da Gradina nece dugo...ne mislim sto nemaju kvaliteta daleko od toga, vec zato sto ce gledati ovi ljudi da je istjeraju i to je to..nadam se da grijesim jer bi iskreno volio da izbore opstanak
A i ti Benjo malo prvise po onom FB pricas..batali se toga ebes FB..svasta citam ti komentare na profilima nasih igraca sto sadasnjih, sto bivsih fakat pretjerujes..mislim razumijem te ja mlad si ebiga , ali batali se tog po FB...mlad si ne znam koliko ti je godina ali suvise si mlad da ti sad vredjas ljude nazivas seljacima..ja se neljutim da znas nemam licno protiv tebe nista meni si simpatican djecko i drago mi je sto tako volis svoju ekipu Gradine, ali nemoj brate netreba ti to ..danas sutra ces u skolu u Tuzlu da ides i sta treba da ocekujes od vrsnjaka ?...mislim ja znam da Slobodu slabo ko voli sa naseg podrucja, ali vjeruj mi da nikom u Tuzli nije mrska ni jedna ekipa sa naseg podrucja...sto vise svima nam je drago sto imamo vise ekipa iz naseg kantona dobro za sve ...znas kako sam se ja lijepo osjecao dok sam gledao ligu u kojoj u sezoni igraju Sloboda,Zmaj,Drina,Lukavac,Gradina,Buducnost, Lukavac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.