Sinisa ZrnjicT-MAC je napisao/la:ljudi znal se ko sudi u estoniji
Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
Boga mi mislim da ima vise od 1300 km do Estonije 

- Jack_Daniels
- Kontakt:
to je 10 sati voznje ako vozis 180 u prosjeku, znaci po njemackoj ga przis 240 i to je to,za 10 sati iz BIH u Tallin
Zadnja izmjena: Jack_Daniels, dana/u 23 sep 2009, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
cini mi se da redovno putujesJack_Daniels je napisao/la:to je 10 sati zovnje ako vozis 180 u prosjeku, znaci po njemackoj ga przis 240 i to je to,za 10 sati iz BIH u Tallin

Pa gdje si ti Alene Oprosti mi nismo se prepoznali ovdje Nelson PiuqetJack_Daniels je napisao/la:to je 10 sati zovnje ako vozis 180 u prosjeku, znaci po njemackoj ga przis 240 i to je to,za 10 sati iz BIH u Tallin

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije FIFA jos odlucila ko ce biti sudija.T-MAC je napisao/la:ljudi znal se ko sudi u estoniji
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta mislite o napadackom dvojcu Dzeko-Topic protiv estonaca? izgleda da se Muslim opet povrijedio, Ibisevic nije u formi a Topic u zadnjem kolu u Rusiji zabio pravu golcinu
Na papiru bi njih dvojica trebali odlicno saradjivati gledajuci kakve karakteristike imaju.
Na papiru bi njih dvojica trebali odlicno saradjivati gledajuci kakve karakteristike imaju.
i ja bi volio da vidim topica, jos pogotov sto klima ta odgovara 

mislim da je topic svakako zasluzio mjesto u prvih 11. trenutno je bolji od vede i muslimovica. ciro mora pozvati i blatnjaka jer nam je desni bok katastrofa. onaj vladavic je Boze sacuvaj.
Red Bull Salzburg, koji je bio sampion Austrije lani ili Khimki, zadnja ekipa u Ruskoj ligi....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
harishp je napisao/la:Pa gdje si ti Alene Oprosti mi nismo se prepoznali ovdje Nelson PiuqetJack_Daniels je napisao/la:to je 10 sati zovnje ako vozis 180 u prosjeku, znaci po njemackoj ga przis 240 i to je to,za 10 sati iz BIH u Tallin
hehe racunajte jos 15 sati brod svedska estonija

Jedno -3-0 bi bilo O.K.

Eto ja bi potpiso i 2:0, ALI DA DAMO GOLOVE U PRVIH 5 MINUTA, DA SE POSLIJE NESEKIRAM

sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
moja ideologija,,,mahalas je napisao/la:Eto ja bi potpiso i 2:0, ALI DA DAMO GOLOVE U PRVIH 5 MINUTA, DA SE POSLIJE NESEKIRAM![]()
![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ibričić zabio 3 komada sad zasad je 3-5 za hajduk 75 min
Hajduk se plasirao u 1/8 završnice Hrvatskog kupa. Pred 3.000 gledatelja slavili su Splićani nakon što su na poluvremenu gubili 3:1.vejza_ je napisao/la:Ibričić zabio 3 komada sad zasad je 3-5 za hajduk 75 min
U nastavku su hajdukovci zaigrali znatno ozbiljnije, a s obzirom na prikazano u drugih 45 minuta mogli su i puno uvjerljivije osigurati daljnje natjecanje.
Strijelci za Hajduk bili su Ibričić u 27, 59 i 72 minuti, Cernat u 55 i Vukušić u 76.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pogrijesili ste temu........ Estonija-Bosna i Hercegovina a oni pisu o hrvatskom kupu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.