Posjeta dosta dobra po mom misljenju oko 8 milja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lol, priznam kriv samSarajlijc@ je napisao/la:Sta je ovdje interesantno i kakve veze ima Hibernian sa Sarajevom? Druze ovi "nasi" se zovu Hibernians
Ma nista oprosteno ti jepowerplay je napisao/la:Lol, priznam kriv samSarajlijc@ je napisao/la:Sta je ovdje interesantno i kakve veze ima Hibernian sa Sarajevom? Druze ovi "nasi" se zovu Hibernians, Nisam obratio pažnju opšte
Da, prošle sezone smo se pogotovo ponosili...Batistuta je napisao/la:Mislim da će jedino Sarajevo od svih naših ekipa proći prvu prepreku, a kao i prošlih sezona možda i u nastavku osvjetlati obraz našem fudbalu.
Pa samo uzmi realno, i skontaj da je Sarajevu i najlakši posao da prođe tu prvu prepreku. S druge strane, tek nakon što Sarajevu prođe tu prepreku dolazi u situaciju u kojoj su Željo i Široki, tj. drugo pretkolo. Po meni se odatle treba vrijednovat uspjeh ili neuspjeh u Evropi jer smo juče bili svjedoci da im je Sarajevo utrpalo 5 komada, a u cijeloj prošloj sezoni ne znam jesu nekom dali 5 komada.Borac me je razočarao, al to nije tema, al je pokazatelj da treba malko stisnut i u prvom pretkolu ovisno od protivnika, ali ukupno gledano prvo pretkolo češće donosi golijade nego iznenađenja, tako da će pravo mjerilo snaga biti drugo pretkolo, kako Sarajevu, tako i svim našim predstavnicima koji se tamo nađu.Batistuta je napisao/la:Mislim da će jedino Sarajevo od svih naših ekipa proći prvu prepreku, a kao i prošlih sezona možda i u nastavku osvjetlati obraz našem fudbalu.
Nisam ja rekao za jačinu protivnika, ali činjenica je koga god prođeš da je uspjeh.exbabilon je napisao/la:Pa samo uzmi realno, i skontaj da je Sarajevu i najlakši posao da prođe tu prvu prepreku. S druge strane, tek nakon što Sarajevu prođe tu prepreku dolazi u situaciju u kojoj su Željo i Široki, tj. drugo pretkolo. Po meni se odatle treba vrijednovat uspjeh ili neuspjeh u Evropi jer smo juče bili svjedoci da im je Sarajevo utrpalo 5 komada, a u cijeloj prošloj sezoni ne znam jesu nekom dali 5 komada.Borac me je razočarao, al to nije tema, al je pokazatelj da treba malko stisnut i u prvom pretkolu ovisno od protivnika, ali ukupno gledano prvo pretkolo češće donosi golijade nego iznenađenja, tako da će pravo mjerilo snaga biti drugo pretkolo, kako Sarajevu, tako i svim našim predstavnicima koji se tamo nađu.Batistuta je napisao/la:Mislim da će jedino Sarajevo od svih naših ekipa proći prvu prepreku, a kao i prošlih sezona možda i u nastavku osvjetlati obraz našem fudbalu.
Uprava FK Sarajevo se zahvaljuje navijačima
Uprava FK Sarajevo se zahvaljuje pristalicama kluba, koji su pružili ogromnu podršku u okršaju sa Hiberniansom sa Malte u okviru 1. pretkola Evropske lige.
Da podsjetimo, izabranici Dragana Jovića slavili su sa visokih 5:2 i blizu su prolaska u narednu rundu ovog takmičenja. Tamo ih čeka Levski iz Sofije.
"Podrška je bila izvanredna. Posebno bih istakao kako su navijači bili izuzetno disciplinovani i nisu zapalili nijednu baklju, jer se to strogo kažnjava prema UEFA-inim pravilima. Naše pristalice zaslužuju 'palac gore'", rekao je Maid Delić, član UO FK Sarajevo.
I ostali članovi Uprave tima sa Koševa imaju samo riječi hvale za navijače, koji su svih 90 minuta bodrili FK Sarajevo.
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/3332 ... opske-lige" onclick="window.open(this.href);return false;HzSM je napisao/la:Mogu li se igdje golovi pogledati?
Trenutno korisnika/ca: Haksss, napoleon72, perodeformero, Posejdon, Proximic, svabonja i 56 gostiju.