FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 06 jul 2012, 00:44

Manje-vise su neki vec rekli o samoj utakmici, ono sto sam ja skonto da definitivno vazi ona da svi igraju fudbal kakva malta kakva andora sve treba sa respektom docekat,Karamatic svak cast i mali sejtan oni su glavni igraci, ostalo sve na stranu i adilovic definitivno je izgubio sigurnost koju je imao kad je tek dosao :roll: njegov je drugi go al et kako god mislim i nadam se da je ovo sigurica pred revans al jos jedna stvar ovi sa malte imaju par finih igraca jer sta su radilli par puta nasoj odbrani :lol: :|
Posjeta dosta dobra po mom misljenju oko 8 milja :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jul 2012, 00:46

Sarajevo ukoliko prođu ove amatere sa Malte ne gine im debakl protiv Levskog.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 06 jul 2012, 00:57

Danas svako zna igrati fudbala ljudi ;)
Sve u svemu ima ova ekipa jos prostora za napredak, svako imalo fudbalski obrazovan zna da se ekipa mora uigrati kada promijeni nekih 4-5 igraca iz prvog tima. Nisu ni mjesec zajedno,a neki bi vec po 7-8 komada trpali.

Husejinovicu, hvala ti za sve i idi vise...

Moze li mi neko reci kakav je golman onaj Abdihodzic?
NON MOLLARE MAI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jul 2012, 01:01

Prvo poluvrijeme je bilo lako cemo i to nam se obilo o glavu, u drugom totalna dominacija, imaju i oni par finih igraca ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2012, 01:42

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2012, 01:45

golovi

http://so.urce.ba/clanak/324880499436/s ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false;

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 06 jul 2012, 01:51

Evo jedan interesantan video :mrgreen:

[youtube][/youtube]
U novi boj...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jul 2012, 01:55

Sta je ovdje interesantno i kakve veze ima Hibernian sa Sarajevom? Druze ovi "nasi" se zovu Hibernians :mrgreen:

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 06 jul 2012, 02:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Sta je ovdje interesantno i kakve veze ima Hibernian sa Sarajevom? Druze ovi "nasi" se zovu Hibernians :mrgreen:
Lol, priznam kriv sam :mrgreen: , Nisam obratio pažnju opšte :D
U novi boj...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jul 2012, 02:06

powerplay je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Sta je ovdje interesantno i kakve veze ima Hibernian sa Sarajevom? Druze ovi "nasi" se zovu Hibernians :mrgreen:
Lol, priznam kriv sam :mrgreen: , Nisam obratio pažnju opšte :D
Ma nista oprosteno ti je :D

Valjda bude snimak sa tekme :roll:

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 06 jul 2012, 08:03

Mislim da će jedino Sarajevo od svih naših ekipa proći prvu prepreku, a kao i prošlih sezona možda i u nastavku osvjetlati obraz našem fudbalu.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 06 jul 2012, 10:19

Batistuta je napisao/la:Mislim da će jedino Sarajevo od svih naših ekipa proći prvu prepreku, a kao i prošlih sezona možda i u nastavku osvjetlati obraz našem fudbalu.
Da, prošle sezone smo se pogotovo ponosili...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 jul 2012, 10:33

Batistuta je napisao/la:Mislim da će jedino Sarajevo od svih naših ekipa proći prvu prepreku, a kao i prošlih sezona možda i u nastavku osvjetlati obraz našem fudbalu.
Pa samo uzmi realno, i skontaj da je Sarajevu i najlakši posao da prođe tu prvu prepreku. S druge strane, tek nakon što Sarajevu prođe tu prepreku dolazi u situaciju u kojoj su Željo i Široki, tj. drugo pretkolo. Po meni se odatle treba vrijednovat uspjeh ili neuspjeh u Evropi jer smo juče bili svjedoci da im je Sarajevo utrpalo 5 komada, a u cijeloj prošloj sezoni ne znam jesu nekom dali 5 komada.Borac me je razočarao, al to nije tema, al je pokazatelj da treba malko stisnut i u prvom pretkolu ovisno od protivnika, ali ukupno gledano prvo pretkolo češće donosi golijade nego iznenađenja, tako da će pravo mjerilo snaga biti drugo pretkolo, kako Sarajevu, tako i svim našim predstavnicima koji se tamo nađu. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 06 jul 2012, 10:39

exbabilon je napisao/la:
Pa samo uzmi realno, i skontaj da je Sarajevu i najlakši posao da prođe tu prvu prepreku. S druge strane, tek nakon što Sarajevu prođe tu prepreku dolazi u situaciju u kojoj su Željo i Široki, tj. drugo pretkolo. Po meni se odatle treba vrijednovat uspjeh ili neuspjeh u Evropi jer smo juče bili svjedoci da im je Sarajevo utrpalo 5 komada, a u cijeloj prošloj sezoni ne znam jesu nekom dali 5 komada.Borac me je razočarao, al to nije tema, al je pokazatelj da treba malko stisnut i u prvom pretkolu ovisno od protivnika, ali ukupno gledano prvo pretkolo češće donosi golijade nego iznenađenja, tako da će pravo mjerilo snaga biti drugo pretkolo, kako Sarajevu, tako i svim našim predstavnicima koji se tamo nađu. ;)
Nisam ja rekao za jačinu protivnika, ali činjenica je koga god prođeš da je uspjeh.
Borac je totalno razočarenje i sramota je da ispadneš od predstavnika Crne Gore.
Želji želim sve najbolje ali čini mi se da je raja podcijenila Maribor, tipično za naš mentalitet, i mislim da će biti jako teško da ih se prođe jer su kvalitetna ekipa.
Široki ima dobre šanse da prođe drugo pretkolo što bi bio uspjeh.
Sarajevo također vrlo teško može proći Levskog koji je težak protivnik, ali treba se boriti, i ja obzirom na tradicionalne dobre utakmice u Evropi i izbacivanje možda i jačih ekipa u prošlosti mislim da imamo neke šanse.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jul 2012, 11:18

http://www.so.urce.ba/clanak/3248804994 ... -Maltezane" onclick="window.open(this.href);return false; golovi sa jucerasnje tekme
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2012, 11:23

Uprava FK Sarajevo se zahvaljuje navijačima

Uprava FK Sarajevo se zahvaljuje pristalicama kluba, koji su pružili ogromnu podršku u okršaju sa Hiberniansom sa Malte u okviru 1. pretkola Evropske lige.

Da podsjetimo, izabranici Dragana Jovića slavili su sa visokih 5:2 i blizu su prolaska u narednu rundu ovog takmičenja. Tamo ih čeka Levski iz Sofije.

"Podrška je bila izvanredna. Posebno bih istakao kako su navijači bili izuzetno disciplinovani i nisu zapalili nijednu baklju, jer se to strogo kažnjava prema UEFA-inim pravilima. Naše pristalice zaslužuju 'palac gore'", rekao je Maid Delić, član UO FK Sarajevo.

I ostali članovi Uprave tima sa Koševa imaju samo riječi hvale za navijače, koji su svih 90 minuta bodrili FK Sarajevo.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 06 jul 2012, 11:45

batistuta,
Ne slazem se da je sramota izgubiti od kluba iz Crne Gore. Njihova repka je igrala dosta tijesno sa Englezima tako da nisu losi uopste ako se pretpostavi da su im repka i klubovi slicne snage. Sreca pa je nasa repka daleko od nasih klubova.

Svi govore "konobari" za Hibernijans ali ako ljudi treniraju 4 sata dnevno i rade, pa ni nasi ne treniraju puno vise. Na kraju primismo 2 gola na domacem terenu, tako da ne treba ljude potcjenjivati. Najveca razlika izmedju njih i nas je da smo mi puno vise prepotentni (bez osnova). Mi prvo da prodjemo prvo pretkolo pa cemo vidjeti dalje. Protiv Bugara cemo igrati za dres i obraz i ako nas sreca krene kao nikada u istoriji, mozda se nesto napravi. Nema potrebe za nikakav strah, ali Levski je apsolutni favorit. Boriti se na terenu kao da nam opstanak zavisi od toga.

Sto se tice poredjenja Levskog i Maribora, to je smjesno. Zeljo ce vjerovatno pobjediti u obje tekme a Sarajevo i Listica bi takodje imali solidne sanse. Protiv Levskog ni jedan od njih nebi prosao.

Realno nasa Liga je po kvaliteti na dnu Evropskog fudbala. Talenata imamo izuzetnih ali konji na pozicijama unistise fudbal, kosarku, rukomet i sve sto stignu. Mi ih biramo i dajemo im sansu - dakle sami smo krivi.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jul 2012, 14:00

Hadžić: Nismo smjeli potcijeniti Hibernians!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 06 jul 2012, 14:28

Mogu li se igdje golovi pogledati?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2012, 15:27

HzSM je napisao/la:Mogu li se igdje golovi pogledati?
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/3332 ... opske-lige" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, napoleon72, perodeformero, Posejdon, Proximic, svabonja i 56 gostiju.