ovo su zvanicne utakmice
prijateljskih je bilo vjerovatno vise...

kako ti dobi 12 pobjeda

10 pobjeda, 6 remija i 4 poraza
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
to tebi osim javio....ZELJO MOJA je napisao/la:Ovo je sastav protiv maribora mislim
Antolović
Benjamin Čolić, Kerla, Bogicević, Kvesić
Jamak , Svraka
Bešlija, Zeba ,Bekrić
Adilovic.
Nisu se zajebali, pise "Svi u Sarajevo"BlueTiger je napisao/la:Evo najave Viola... dobar im je video samo su se na kraju zajebali pa umjesto Zelje stavili Sarajevo!
[youtube][/youtube]
hmm, nešto slično kao crvena zvezda - crvena zvijezda, meni lično to ne predstavlja problem, čak mi je donekle i simpatično kad se prevede ime, dobro, na slovenskom nije neka razlika, bilo bi lijepo vidjeti kako na drugim jezicima zvučiDeriguz je napisao/la:Nisu se zajebali, pise "Svi u Sarajevo"BlueTiger je napisao/la:Evo najave Viola... dobar im je video samo su se na kraju zajebali pa umjesto Zelje stavili Sarajevo!
Al su se zajebali sto su uzeli za pravo da "prevode" ime kluba, pa nije Željezničar, nego Železničar
fazon je brate sto je borac imao podrsku svih nivoa vlasti u tkzv RS-u. Dok mi bar jos uvijek to nemamo, a sami teško da možemo započeti jedan takav projekat jer ima mnogo bitnijih stvari, a nismo ni blizu tome jer kao što vidiš još uvijek nismo u stanju da platimo određeni iznos za nekog igrača, a kamoli za tribinu.TeaM87 je napisao/la:Ako je Borac mogo napraviti ovakvu tribinu za kratko vrijeme, ondavala i mi mozemo istocnu napokon napraviti.
Do 18 ko i uvijekAmar TM'87 je napisao/la:zna li neko do kolko radi fan sop danas??
piše da je svojevoljno napustio pripremeexbabilon je napisao/la:Evo Gabeljić napustio pripreme, očigledno nije bio "Messi" kako se činilo na klipu. Jučer na utakmici je veliki broj igrača dobio priliku, Gabeljića nije bilo, il je već prije utakmice on otišao, il poslije, nije ni važno, izgleda da naši u njemu nisu vidjeli nekog talenta.
U mjestu SULZ!!svabo94 je napisao/la:u mattesburgu ili???arelinho je napisao/la:to ce igrati 2 tim,a 1 tim igra u subotu sa matersburgomsvabo94 je napisao/la:u nedelji ima mali turnir u becu... dje ce zeljo igrat
Ma to je to. Skont'o momak da se ne moze izborit za ulazak u ekipu kod nas i sam otisao. Nesto imam pravo dobar osjecaj za ovog japanca. Slicno je i sa Nyemom bilo Amar jedva potpisa ugovor s njim i onda nam najbolji igrac bio. Da Bog da se opet ponoviblack64 je napisao/la:piše da je svojevoljno napustio pripremeexbabilon je napisao/la:Evo Gabeljić napustio pripreme, očigledno nije bio "Messi" kako se činilo na klipu. Jučer na utakmici je veliki broj igrača dobio priliku, Gabeljića nije bilo, il je već prije utakmice on otišao, il poslije, nije ni važno, izgleda da naši u njemu nisu vidjeli nekog talenta.