Anton-covjek koji se stvarno razumije u Bundesku pa i ostale teme(to je moje misljenje i skidam kapu) ali njemu je bitno da iskontrira(pogotovo nas BvB-ovce)pa bio on upravu ili ne!To sam i nedavno napisao(evo Anton nek potvrdi ako zeli).
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hare_BvB je napisao/la:
![]()
Weidijeva ždrebica.
Isto tako je izjavio da igraci koji i pored dvije uzastopne titule nisu motivisani nece biti sretni u Dortmundu i da ce on licno i uprava rado pomoci tom igracu u pronalasku novog kluba.Klopp: „Ein Überlebens-Camp in der Wildnis. Fünf Tage in Zelten bei Regen, ohne Essen und mit Selbstversorgung. Hätte ich die Zeit, würde ich es machen. Das ist überragend. Von Event-Charakter halte ich nichts. Wenn, dann muss es sich auch schlimm anfühlen. Wer so was durchsteht, ohne sich anzumachen, kann alles erreichen.“
Ja mislim da se to odnosilo na Lewandowskog....uh niko sretniji od mene samo da prnje on pukupi !amerosm je napisao/la:Dosta zaniljiv interviju Klopp-a za BILD, a na pitanje sta misli koji je najgori trening po igrace odgovorio je sljedece:
Isto tako je izjavio da igraci koji i pored dvije uzastopne titule nisu motivisani nece biti sretni u Dortmundu i da ce on licno i uprava rado pomoci tom igracu u pronalasku novog kluba.Klopp: „Ein Überlebens-Camp in der Wildnis. Fünf Tage in Zelten bei Regen, ohne Essen und mit Selbstversorgung. Hätte ich die Zeit, würde ich es machen. Das ist überragend. Von Event-Charakter halte ich nichts. Wenn, dann muss es sich auch schlimm anfühlen. Wer so was durchsteht, ohne sich anzumachen, kann alles erreichen.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.