sve su to BiH klubovi ,ja navijam za svaki nas klub i zelim da svi sto dalje odu u Euro-kupovima(tako skupljaju bodove za BiH)likma23 je napisao/la:Iako navijam za Zelju, drag mi je sto Sarajevo vodi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sve su to BiH klubovi ,ja navijam za svaki nas klub i zelim da svi sto dalje odu u Euro-kupovima(tako skupljaju bodove za BiH)likma23 je napisao/la:Iako navijam za Zelju, drag mi je sto Sarajevo vodi...
sto da ne i za Borac i Siroki(sve su to BiH klubovi,politika me ne interesuje,samo nek igraju dobro)Cincinnatus je napisao/la:rodjak je napisao/la:sve su to BiH klubovi ,ja navijam za svaki nas klub i zelim da svi sto dalje odu u Euro-kupovima(tako skupljaju bodove za BiH)likma23 je napisao/la:Iako navijam za Zelju, drag mi je sto Sarajevo vodi...
Cak i za Borac?![]()
@malteras071 i jos jedna kila brasna.malta071 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
PotpisEmir ZENICA je napisao/la:Ja djece majko moja.Imal dana da se vi svadjate oko Zelje i Sarajeva.Ko je primio vise,ko nije.Jedva cekate da izgubi Sarajevo/Zeljo da jedni drugima dolazite na teme i ismijavate,a ispadate jadni.Sramota.
Sretno Sarajevu
ja bi volio da napustis temu ako nemas sta pametno reci.Ulicnicistac je napisao/la:ja bih volio da sarajevo prodje cisto radi toga da protiv njih igram na kladionici u sljedecem krugu...npr u gostima da protiv neke jace izgube sa jedno 4-5 razlike i da unovcim...