al sve mislim da će to biti iz 2 u 1

p.s. samo da vam se ne pobiju igrači sad u svlačionici

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kolika je kvota bila na taj prelaz?inacefindecko je napisao/la:ako nije namješteno onda je stvarno bruka!
Nema prelazaSarajlijaTM je napisao/la:kolika je kvota bila na taj prelaz?inacefindecko je napisao/la:ako nije namješteno onda je stvarno bruka!
Kako nema, fina je kvota na x/1Soni je napisao/la:Nema prelazaSarajlijaTM je napisao/la:kolika je kvota bila na taj prelaz?inacefindecko je napisao/la:ako nije namješteno onda je stvarno bruka!
Gdje ce bolan biti namjesteno da i jedni i drugi zavrse u petoj ligi, nije niko lud toliko, takmičenje UEFE a da namjestaju, uzet ce oni ovo sve pogledati sumnjivo jeste e da li je namjerno ili ne vidjet ce se i saznatinacefindecko je napisao/la:ako nije namješteno onda je stvarno bruka!
p.s. samo da vam se ne pobiju igrači sad u svlačionici
E moj Van Basten,o ovome ti ja pricam.Hoces neke pare,postavljas uslove ,a mucis se sa nekim amaterima.Ako je ono moje demagogija a ovo tvoje realno i objektivno,u zestokom ste vi kurcu onda.VanBasten je napisao/la:Evo saću.dilber je napisao/la:Ti kao moderator trebao bi pripaziti na svoj riječnik i nikoga ne vrijeđati, pogotovo nekoga nazivati ciganima. Molim te sam se banuj jedno 7 dana. Nije ti ovo prvi ispad.VanBasten je napisao/la:Selimović je donio pravu odluku. Davno je trebalo s ovim ciganima s BHT-a završiti stvari. I u pravu je Selimović, ne može nikako cjena Sarajeva i Borca/Širokog biti ista. Nema teorije. I to isključivo uzimajući u obzir tržišnu vrijednost. Sarajevo bez ikakve dileme ima mnogo više navijača= potencionalnih gledaoca= više mušterija kojima se prodaje marketing. Šta tu ba nije jasno?
@barbarez
Argumente sam ti naveo. Tu ti je i početak, i kraj. Računica je jasna. To što ti pričaš je zapravo demagogija. Nadam se da neće popustiti BHT-u ni do kraja dana, lično bi to upisao kao minus Dini i Upravi.
Govorim za ovaj 2/1admirone je napisao/la:Kako nema, fina je kvota na x/1Soni je napisao/la:Nema prelazaSarajlijaTM je napisao/la: kolika je kvota bila na taj prelaz?
E to je to, šta naši klubovi glume, pa i sam Van Basten, šta su to ba naši klubovi, jesu to neki osvajači LP, Eropalige, ili stalni učesnici grupnih faza ovih takmičenjabarbarez je napisao/la: E moj Van Basten,o ovome ti ja pricam.Hoces neke pare,postavljas uslove ,a mucis se sa nekim amaterima.Ako je ono moje demagogija a ovo tvoje realno i objektivno,u zestokom ste vi kurcu onda.
Ma moraju ih sad samljeti,onako realno,jbt,pa imaju 14 igraca,sta vise reci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sarajevo mora do kraja dati bar 2 gola, ako ne daju, a slucajno jos prime jedan, dole ce lagano izgubiti, jer su vrucine nesnosljive, nema navijaca, pritisak rezultata... Ajmo 5:2...
pa imaju prednost jer su dali 2 gola u gostima, u slucaju da dole zavrsi 0:0 ili 1:1, maltezani bi isli dalje.Elegant je napisao/la:Ako zavrsi 2:2, jel to znaci prednost 1:0 za Maltezane ?
Ne znači, kako to misliš?Elegant je napisao/la:Ako zavrsi 2:2, jel to znaci prednost 1:0 za Maltezane ?
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Mahalac7, Proximic, rimljanin90, tajsamja i 61 gost.