FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e svasta
cuj 1;2 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
znaci ti bi dosao da gledas Barcelonu a ne svoj klub?ja kada idem na tekmu idem da gledam i podrzim svoj klub.pa makar igrao sa nekim petoligasem.a sto se ove tekme tice nadam se da ce te pobjediti i proci.ne zbog vas kao vas.nego zbog koeficjenta.cutler12 je napisao/la:Cuj ovogalikusa je napisao/la:Nadam se da cete pobjedit mada mi nije jasn zasto je ovako slaba posjeta 7 hiljada![]()
![]()
Pa ne igramo protiv Barcelone![]()
![]()
EDIT; Komsije postedite nas makar danas, pa sljedecih 365 dana u godini smarajte, provocirajte, lijecite komplekse itd itd.![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Do sutra
Mozda su sta sredili 2/1rodjak je napisao/la:e svastacuj 1;2
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ako izgube treba policija uletiti i napraviti raciju, kod koga nadju kupone odma u Zenicurodjak je napisao/la:e svastacuj 1;2
kao u Italiji
- Cincinnatus
- Kontakt:
Sta je ovo?

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
e svasta 
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ma dobice Sarajevo,ali evo sta se desava ,to ti je nas mentalitet i dizanje euforije
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Zasto mislis da nebi doshao da sam u mogucnosti?!TMovac je napisao/la:znaci ti bi dosao da gledas Barcelonu a ne svoj klub?ja kada idem na tekmu idem da gledam i podrzim svoj klub.pa makar igrao sa nekim petoligasem.a sto se ove tekme tice nadam se da ce te pobjediti i proci.ne zbog vas kao vas.nego zbog koeficjenta.cutler12 je napisao/la:Cuj ovogalikusa je napisao/la:Nadam se da cete pobjedit mada mi nije jasn zasto je ovako slaba posjeta 7 hiljada![]()
![]()
Pa ne igramo protiv Barcelone![]()
![]()
EDIT; Komsije postedite nas makar danas, pa sljedecih 365 dana u godini smarajte, provocirajte, lijecite komplekse itd itd.![]()
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- SkyWallker
1:2 !!!
Bože ti mene sacuvaj sad kad povezem ovo sa izjavom Husejinovica "Daj boze da prodjemo" sve mi je jasno o stanju u klubu, pa komšije drage igrate protiv amatera

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
odmor do sutra
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
e jbg
al ima jos vremena da se ovo preokrene i stekne dobra zaliha pred revans
necu da citam naslove i izjave kako je fudbal na Malti u ekspanziji
Thomas Müller - Fußballgott
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
2 u 1
sigura hehe
sigura hehe
Mentalitet, mentalitet, mentalitet, sveukupni ljudski kvalitet! 
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo im je sve što nedaju prenos
Naši klubovi glume veličine i daju neke zahtjeve oko prenosa, mjesto da mole da ih neko prenosi, eto dokaza veličine večeras
Samo da vidim kad formiraju Web Tv koli će je gledati, narod neće pretplatu da plaća što je obavezan zakonom, a ne neku WEB TV
A vidim i stadion večeras pun ko šibica 35 hiljada, urodilo je plodom što nema prenosa, raja navalila na Koševo, jes malo morgen, nego svi na forumu

Naši klubovi glume veličine i daju neke zahtjeve oko prenosa, mjesto da mole da ih neko prenosi, eto dokaza veličine večeras
Samo da vidim kad formiraju Web Tv koli će je gledati, narod neće pretplatu da plaća što je obavezan zakonom, a ne neku WEB TV
A vidim i stadion večeras pun ko šibica 35 hiljada, urodilo je plodom što nema prenosa, raja navalila na Koševo, jes malo morgen, nego svi na forumu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
samo provocirajte. kad vam petarduu spucaju u kvalifikacijama za ligu prvaka, vidjet cemo ko ce se smijati 
CAST IZUZECIMA
CAST IZUZECIMA
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 05 jul 2012, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
bolje da odmah ispadnu nego od levskog 5 ili 6 komada
Mora da je Selimovic odigrao prelaz.Nije uzeo BHT ,pa da oguli kladionicu.bice 4-2Heller je napisao/la:Šta je ovo prelaze ganajte
VOLIM TE ZELJO
a u nastavku teksta "nije sramota izgubiti od ovakve ekipe,pa golman Hiberniansa ima preko 60 nastupa za reprezentaciju Malte".don_burza je napisao/la:e jbg
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.