Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Književnost
Orhan Pamuk turski pisac sve knjige preporuka odlične su Snijeg,Istambul,Zovem se Crvena .......merak 
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ako nekog zanima kakva e-knjiga imam par gigabajta na računaru, iako nema nekih naslova koje sam tražio ima dosta zanimljivih stvari
romani, pripovjetke, drame, epovi, sevdalinke, kulinarstvo, računarstvo, religija... ma svega, zainteresovani nek pošalji pp pa ću im poslati knjigu 
Čitao sam Snijeg, nešto mi se i nije svidjela, jednostavno, nije bila ono što sam tražioloptica je napisao/la:Orhan Pamuk turski pisac sve knjige preporuka odlične su Snijeg,Istambul,Zovem se Crvena .......merak
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Vako znal ko kakvu knjigu da je dobra,da ima dobru radnju kao Da Vincijev Kod,LoTR,Harry Potter a da se nalazi u audio formatu jer mi se ne da citat preko kompa a nikako da odem u biblioteku(na nasem jeziku vjerovatno ih nema).Moze i kakva u PDF formatu dobra i napeta
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako si raspolozen za oko 5 hiljada strana onda Pjesma leda i vatre. Mislim da zadrzi to sto trazis. Na scribd-u ces vjerovatno naci u pdf formatu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
cek malo 1 knjiga 5 000 stranaNail for Real je napisao/la:Ako si raspolozen za oko 5 hiljada strana onda Pjesma leda i vatre. Mislim da zadrzi to sto trazis. Na scribd-u ces vjerovatno naci u pdf formatu.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa svaka oko 500, neke malo vise a to ce biti 6
. Eto, nije 5000 ali govorimo big stuff
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma nije 500 puno,barem meni,nego bil mi moga dati link dobar od 1 knjige Igra prijestolja ja naso al izbaci invalid or deleted fileNail for Real je napisao/la:Pa svaka oko 500, neke malo vise a to ce biti 6. Eto, nije 5000 ali govorimo big stuff
.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Nail for Real
- Kontakt:
Mogu jedino na e-mail da ti prebacim sve, od igre do plesa, jer sam skinuo sa baneprevoza kojeg su nazalost ugasili. Aj na pp cemo se dogovoriti.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
javio sam ti se pa cemo se dogovorittNail for Real je napisao/la:Mogu jedino na e-mail da ti prebacim sve, od igre do plesa, jer sam skinuo sa baneprevoza kojeg su nazalost ugasili. Aj na pp cemo se dogovoriti.
btw.potpis ti je drama dobar
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Odlična je knjiga imaš raspust za nju Senaide
.
Tyrion i Jaime su mi sve draži kako čitam mada je i malo do toga što sam pogledao par epizoda prve sezone i glumci koji ih glume najbolje rade taj posao nakon Seana
Inače ako ovako nastavim mogao bih do 20. pročitat sve
Moraću usporit malo nisam odavno vidio sunca

Tyrion i Jaime su mi sve draži kako čitam mada je i malo do toga što sam pogledao par epizoda prve sezone i glumci koji ih glume najbolje rade taj posao nakon Seana
Inače ako ovako nastavim mogao bih do 20. pročitat sve
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
E Naile bili mi moga na mail poslat Song of Ice and Fire?? Na onaj isti na koji si slao Silmarillion
hvala unaprijed 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
I jos jednom sa knjigom/ma serijala ASOIAF je dokazano da je knjiga bolja od bilo koje ekrenizacije.Ja uopce dok nisam procitao prvih 20 str. knjige nisam znao za ono Deny zovu U-oluji-rodjena
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Nail for Real
- Kontakt:
2. sezona, eto tu su nam dali informaciju. Ko je **** bgt, kurvetina. Stannisa za kralja!I'm Daenerys Stormborn and I will take what is mine
@Tritolone, poslacu ti.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma dali su znam za to,al nigdje nisu objasnili zasto se zove tako,nego tek u knjigi ima gdje je rodjena i kako.I meni ona nesto pravo gotivna u seriji,viddjet cu kakva je u knjizi.Nail for Real je napisao/la:2. sezona, eto tu su nam dali informaciju. Ko je **** bgt, kurvetina. Stannisa za kralja!I'm Daenerys Stormborn and I will take what is mine
@Tritolone, poslacu ti.
Btw.King on the North
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Dany je najbolja
Dobar je i King on the North samo mi se čini da je preslab da zadrži sjever,al vidjeću možda se i iznenadim
Dobar je i King on the North samo mi se čini da je preslab da zadrži sjever,al vidjeću možda se i iznenadim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- reds_forever
- Kontakt:
Senaid L.F.C je napisao/la:I jos jednom sa knjigom/ma serijala ASOIAF je dokazano da je knjiga bolja od bilo koje ekrenizacije.Ja uopce dok nisam procitao prvih 20 str. knjige nisam znao za ono Deny zovu U-oluji-rodjena
Potpis za ovo...ja sam pregledala 2 epizode i bas ne mozes pratiti desavanja. Knjigu sam neki dan pocela citati i super je, samo mi nema logike zasto onog Edarda Starka zovu Ned
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ima 5 zavrsenih i 2 nedovrsena i ako sam procito da je 6 knjiga gotovo dovrsenareds_forever je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:I jos jednom sa knjigom/ma serijala ASOIAF je dokazano da je knjiga bolja od bilo koje ekrenizacije.Ja uopce dok nisam procitao prvih 20 str. knjige nisam znao za ono Deny zovu U-oluji-rodjena
Potpis za ovo...ja sam pregledala 2 epizode i bas ne mozes pratiti desavanja. Knjigu sam neki dan pocela citati i super je, samo mi nema logike zasto onog Edarda Starka zovu NedTirion najbolji lik
Ona mala Sansa krava najveca
Uglavnom, ne znam o kojem je djavolu ovaj Martin ovoliko pisao, jer, ako se ne varam, imaju jos 4 zavrsena i 2 nedovrsena dijela....
Nem sanse da ja ovo procitam bole me oci od ovih e-knjiga i e-citanja a i nije to to kad ja ne mogu da osjetim korice knjige i listove pod prstima i da je jace stisnem kad je interesantno
btw. Sansa jest krava i potpuna suprotnost Aryi i svim Starkovima
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Vidim navukli ste se na Pjesmu Leda i Vatre, preko serije... Knjige su bolje... Prva tri dijela rasturaju, dok treći prilično smara i usporava, peti već mi je nekako nedefinisan... Zima dolazi, ali Martin je počeo da kel.nja i nikako da dodje... Trilion je super lijepo, Džejmi nekako ga čovjek gotovo može žaliti, Stanis je veliki promašaj od čovjeka... Najbolja stvAr u serijalu su smrt, izdaja i prevara... Očekujete neočekivano... Neću da pisem ništa konkretno jer je znam dokle je ko stigao... E da šta mislite o jezovukovima? Ljeto, Duh, Nimerija, Sivi vjetar, Kudrov i Dama?
I za kraj ne očekuje tako brzo 6. knjigu... 5 smo čekali pa gotovo 5 godina....
I za kraj ne očekuje tako brzo 6. knjigu... 5 smo čekali pa gotovo 5 godina....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
O strahovukovima imam mišljenje kao i Džon onog dana kad je rekao Nedu da ih uzmu.Oni su tu da štite Starkove mislim da sam skont'o i zašto je Duh bijel,ali neću ništa spominjat dok ne nađem u djelu odgovor.Dama je mrtva i zato se Sansa otuđila
Da ne otkrivam previše,ako neko još nije stigao do tog dijela pokušaću jedno pitanje sročit što razumnije
Kada Catelyn bježi sa juga nakon neuspjelih pregovora s Baratheon braćom jel Stannis stvarno kriv za smrt određenog lika.Tada me baš razočarao 
Da ne otkrivam previše,ako neko još nije stigao do tog dijela pokušaću jedno pitanje sročit što razumnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 69 gostiju.