haj ok nek ti znas. nije bitno kako ko izgleda u timu.Sarajevo je uvjek favoritHZ_ilidzaa je napisao/la:ne seri...Ne znas kako ko izgleda u timu ,a dajes sampionske prognozeemir18 je napisao/la:Husejinovic tito,ako ostane ovu sezonu favoriti smo za titulu covjek prekucao nasu ligu odavno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 05 jul 2012, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ma nista,vazda sam raja biokoalem je napisao/la:he Bog ti dao ! Hvala care !
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kod mene nece.rodjak je napisao/la:ma nista,vazda sam raja biokoalem je napisao/la:he Bog ti dao ! Hvala care !
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
1-1

-
bavarian_bk
- Kontakt:
1-1
Faruđa strijelac
Faruđa strijelac
- SarajlijaTM
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;
ev vam i ovaj link
1:1
ev vam i ovaj link
1:1
Ja sam morao neki plugin intalirati u chrome. Izasla ona traka, ja klikno instal, i samo krenulo.HzSM je napisao/la: Kod mene nece.
4.10.2009.
probaj ugasi(stop) pa play opet,trebalo bi da mozeHzSM je napisao/la: Kod mene nece.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
šta se desi?
- plava grbavica
- Kontakt:
Odmori do sutra!
sta bi 1:1

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nadam se da cete pobjedit mada mi nije jasn zasto je ovako slaba posjeta 7 hiljada 
Željeznicar za život cijeli !
Dobiće ovo Sarajevo.
Zadnja izmjena: armin, dana/u 05 jul 2012, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
shkembe990
- Kontakt:
Do sutra,odmor i za tebe!
Cuj ovogalikusa je napisao/la:Nadam se da cete pobjedit mada mi nije jasn zasto je ovako slaba posjeta 7 hiljada
Pa ne igramo protiv Barcelone
EDIT; Komsije postedite nas makar danas, pa sljedecih 365 dana u godini smarajte, provocirajte, lijecite komplekse itd itd.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kvota na maltezane je bila oko 13....
1:2
1:2
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Daj ba koji vam je qrac, pa ocete li uopce proci prvi krug 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.