vagabundo-fcl je napisao/la:Ne razumiješ da nisi apsolutno potreban ni ovom forumu ni ovoj državi. Da Borac nije prvi ti ne bi ni došao na ovaj forum. Rat je davno prošao i ne mislim na to nego na vašu idiotsku mržnju prema državi čiji prvaci želite biti.
btw, psihologija i mentalni sklop bosanskog pravoslavca je tema mnogih rasprava širom Evrope po intelektualnim krugovima. Vjeruj mi da će na vama neko ili poluditi ili doktorirati.
Budite tu gdje jeste sami i OK je. Nemoj bolan lagat sam sebe kako bi ti ono da budeš sa nama fin i da se "pišemo" po forumima jer to će trajati samo dok je Borac prvi. Lafina je tako jeftina a na kraju krajeva mi smo je izmislili zato , idi ba svojim putem
da li mislis da je srbinu lako navijati za bih, kad dobar dio navijaca bih razmislja ovako kao u gornjem postu.
mogao bih sad citirati dosta postova, sve do onog gdje se navijaci borca nazivaju fasistickom bandom.
Ajmo dalje, sve dok se za bosnu bude navijalo pod zastavom sa ljiljanima, arapskim i drugim zelenim zastavama, sve dok se budu pjevale parole ubi srbina, sve dok od 12 igraca prve postave budu samo dva srbina u toj postavi a sve ostalo bosnjaci, tesko ce to ici, mislim da je to nekako realno, bez obzira na zelje.
Da se razumijemo, ja ne mislim da bih vise pripada bosnjacima nego srbima, i da imaju vise prava na nju nego srbi, i voli bih da na jednak nacin gledamo tu reprezentaciju, ali pazi kad ti u jednoj reprezentaciji cujes samo imena ibrahim, muhamed , vedad i sl, a u reprezentaciji srbiji, milos, dragan, goran i sl onda bem li ga nekako se covjek intimno opredjeljuje za ono sto on jeste.
Ponavljam volio bih kada bi to zaista bila zajednicka reprezentacija, da za nu navijaju svi, ali treba se jos dosta toga srediti u drzavi pa i fudbalu prije toga.
Mislim da je premijer liga , dobar osnov za to, i ovaj potez cirin da eventualno zovne bilbiju je i sa te strane jako pozitivan