Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 05 jul 2012, 18:52

Carvajal nažalost izgubljen :roll:

Darko Iker je već sada u rangu Raula i kad završi karijeru samo će Di Stefano biti ispred njega(ukoliko ne uzme koju LP zaredom no ne vjerujem u to).

Ronaldo može biti treći,ali ni blizu Ikera i Di Stefana.Raul je postavio neke letvice visoko no nisu nedostižne za ovakvog Ronalda.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jul 2012, 18:55

Nit je Iker blizu Raula,nit Ronaldo moze biti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jul 2012, 19:06

S obzirom na to da je Iker tu cijelu karijeru, to će biti dovoljno da na konačnoj "tabeli" bude ispred Ronalda. Što se tiče Zidanea, čvrsto vjerujem da će ga Portugalac preskočiti (ako već i nije) kada je igra u Realu u pitanju. Ok, treba tu titulu Lige Prvaka, ali ako u narednih 5 godina ostane u klubu, onda će se i to desiti.
Uglavnom, ja bih to ovako rangirao:
1. Di Stefano
2. Raul
3. Iker
4. Zidane, ali ubrzo Ronaldo
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 19:07

Ja sam govorio opcenito da CR7 ne moze nadmasiti R9 nikad u zivotu !
Zidan i Ronaldo su postavili temelje modernog fudbala i osvojili sve sto se moglo osvojiti.
Pa njih 2 zajedno imaju 6 zlatnih lopti i msm 4 osvojena Sp-a ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 05 jul 2012, 19:11

Jedina stvar u kojoj je C.Ronaldo ispred ostalih legendi kluba je plata. Cuj onog "bice u rangu Zidana" :lol:
Pa sine jos 100 godina da zivi nece imati u sebi sto je Zidane imao. Sve ovo sto radi, i sve ove golove sto daje su plod modernog doba gdje tehnologija igra glavnu ulogu. Njegova prehrana, treninzi.. da se sjebes u zivot. Zidane je i u reprezentaciji bio prva zvijezda, a igrao je sa igracima poput Anrija (koji je masinerija za CR), Trezegea, Barteza itd.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jul 2012, 19:13

Imaju 2, a eto možemo Ronaldu računati i onaj iz '94. mada nije ulazio u igru. Ali, eto nek' se računaju 3. :mrgreen:
C. Ronaldo je više donio Realu od pravog Ronalda, no i ja sam mišljenja da onog trenutka kada odluči objesiti kopačke o klin, ipak neće biti "besmrtan" kao Brazilac.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 19:14

Upravo to.
R9 i Zidan su igrali cak i bolje za repku nego za klub.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jul 2012, 19:15

Azzurri je napisao/la:Jedina stvar u kojoj je C.Ronaldo ispred ostalih legendi kluba je plata. Cuj onog "bice u rangu Zidana" :lol:
Pa sine jos 100 godina da zivi nece imati u sebi sto je Zidane imao. Sve ovo sto radi, i sve ove golove sto daje su plod modernog doba gdje tehnologija igra glavnu ulogu. Njegova prehrana, treninzi.. da se sjebes u zivot. Zidane je i u reprezentaciji bio prva zvijezda, a igrao je sa igracima poput Anrija (koji je masinerija za CR), Trezegea, Barteza itd.
Pod broj jedan Zidan nije igrao prije 100 godina s kopackama od 20 kila u nekom blatu ono.

Pod broj 2 i mnogo bitnije,govorimo o Realu.
i onome sto isti su donijeli(i ce donijeti) za Real.

u tom pogledu ga Ronaldo itekako moze premasiti.

Raula ne moze..
od 17 godina karati Atletiko,punih 15 godina biti olicenje madridista i klepiti silne trofeje i rekorde.
DI Stefano je druga kategorija za sve i vazda ce biti GOAT.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 05 jul 2012, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 jul 2012, 19:15

Amire ti reče i da je Buffon najbolji golman svih vremena.Iker bi po okončanju karijere trebao imati najviše nastupa za Real i sličnih stvari.Iker je iza Di Stefana to je neupitno uz njega je Raul.Čovjek koji zaslužuje zlatnu loptu ove sezone je on ;)

Za Ronalda bih se složio,ali ukoliko donese 3 LP i ostane tu do 36. , 37. bio bi tu negdje s njim.U to ne vjerujem,ali to nije nedostižno kao što sam i napisao.Malo sam možda i pretjerao za Ronalda povukli me neki iznad postovi :mrgreen:

@Mona tako nekako samo meni je Iker draži od njih jer je pravi Madridista :mrgreen: Trebao bi biti ispred Raula jedna LP će odraditi to.

@M4kaveli valjda 3 SP imaju zajedno sa ekipama kakve Ronaldo nikad nije imao(mislim na reprezentacije)CR7 ima LP zarazliku od R9,ako su trofeji mjerilo.

Btw i Messi i CR7 bi do kraja svojih karijera trebali uzeti toliko zlatnih lopti,ali one ih ne čine niti boljim niti lošijim od njih.Zidane je najveći fudbaler ikad viđen,R9 najtalentovaniji,ali povrede su uzele danak nečemu što je moglo biti u rangu Pelea i zato kažem CR7 svojim trajanjem može dostići to.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jul 2012, 19:17

LBJ MVP je napisao/la:Zidane je najveći fudbaler ikad viđen
O ovome bi se dalo raspravljati. 8-) Pogrešan smajli, yebi mu mater. :mrgreen:

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 05 jul 2012, 19:18

Pa nisam ni rekao to. Sve ono sto je Zidane radio je talenat, a ovo sto Ronaldo danas radi je samo mukotrpni trening i programiran zivot. A sto se tice R9, covjek dok je igrao u Italiji protivnicki igraci su je.bali nanine basluke kada bi ovaj radio biciklo..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jul 2012, 19:19

Amire ti reče i da je Buffon najbolji golman svih vremena.Iker bi po okončanju karijere trebao imati najviše nastupa za Real i sličnih stvari.Iker je iza Di Stefana to je neupitno uz njega je Raul.Čovjek koji zaslužuje zlatnu loptu ove sezone je on
nisam rekao,rekao sam da je trenutno bolji ali da ga Iker(pogotovo minulim finalem) moze prestici.

i da se razumijemo on ce biti medju top 5 svih vremena(vec je) vjerovatno i top 3.
al ispred Raula ne moze da ga ****.
napadaci su jedno ipak.
DI Stefano.....Raul........pa ostali s Ikerom na celu.
Za Ronalda bih se složio,ali ukoliko donese 3 LP i ostane tu do 36. , 37. bio bi tu negdje s njim.U to ne vjerujem,ali to nije nedostižno kao što sam i napisao.Malo sam možda i pretjerao za Ronalda povukli me neki iznad postovi
ma da donese sve to i obori Raulove rekorde ne moze ispred.
gledaj siru sliku malo.

Raul je bio ultimativni kapetan,gospodin na terenu i van njega i olicenje svega sto Real predstavlja.
a i ono zabio je preko 300 golova
15 Barci i Atletiko
70 kusur u Ligi prvaka
nije ni to lose.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 19:23

Ma ni svojim trajanjem ne moze dostici R9.

Pele
Maradona
Ronaldo
Zidan
Messi

Mislim da bi i Ronaldinho trebao gore biti jer je on ipak najtalentovaniji igrac svih vremena.

P.S. ovo gore nije po redu. Sad je to kako se kome svidja ..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 jul 2012, 19:26

@Raul kažem ti malo pretjerujem kod Ronalda zbog određenih koji ga omaložavaju teško mi je sredinu naći :roll: Jbg takav sam,a ti si upravu što se tiče njega.

Raul je jedini razlog zašto ja navijam za Real,ali mi je Iker jednako bitan kao i on.

Buffon baš sada nije bolji od Ikera.Iker od 2008. je najbliže što se može doći savršenstvu ;)

@Mona to za Zidanea je moje subjektivno mišljenje,a rado bih raspravljao o tome. :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jul 2012, 19:28

M4kaveli je napisao/la:Ma ni svojim trajanjem ne moze dostici R9.

Pele
Maradona
Ronaldo
Zidan
Messi

Mislim da bi i Ronaldinho trebao gore biti jer je on ipak najtalentovaniji igrac svih vremena.

P.S. ovo gore nije po redu. Sad je to kako se kome svidja ..
s kim ti jarane diskutujes.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 05 jul 2012, 19:29

Azzurri je napisao/la:Pa nisam ni rekao to. Sve ono sto je Zidane radio je talenat, a ovo sto Ronaldo danas radi je samo mukotrpni trening i programiran zivot. A sto se tice R9, covjek dok je igrao u Italiji protivnicki igraci su je.bali nanine basluke kada bi ovaj radio biciklo..
joj sto nemogu ove glupe price pa hoces reci da C. Ronaldo nema talenta :o :o
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 jul 2012, 19:39

Ko ti je ovaj Zidan? Je li to onaj iz Mainza?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 jul 2012, 19:40

Sve je to OK, Ronaldo je fantastican igrac sa sjajnim sezonama u Realu ali on nije donio ono sto Zidane jeste. To je caka. A bgm, ako i LS osvoji onda na stranu talenat, bice ispred Zidana na osnovu ucinka za Real.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 05 jul 2012, 20:22

Imal šta novo u vezi transfera?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jul 2012, 20:30

RMA je napisao/la:Imal šta novo u vezi transfera?
Nema hvala Bogu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.