FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raja molim vas, ako iko naleti na kakav stream, nek ostavi u temi. Nisam u SA 

4.10.2009.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Komsije sretno veceras, oce li biti kakav stream??
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Hvala. Ja sam nasao ovu stranicu:
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... rnian.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali ako tu ne stave, volio bi da jos neko stavi nesto, za svaki slucaj
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... rnian.html" onclick="window.open(this.href);return false;

4.10.2009.
Kako ce biti stream kad nema prenosa ? Pratite malo sta se pise ne upadaj te kao specijalci.
Komisije sretno veceras.
Komisije sretno veceras.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imam i ja stranicu, vjerovatno je ovo njihova neka TV, ali nemojte jos iskljuci opciji BHT-a ili OBN-a! Kisa ce da bude, prolom oblaka i ako bude 5.000 gledalaca bice dobro. Ne vidim razlog zasto ne bi uzeli sada 5.000 KM za prenos. Mada sam sve uvjereniji da ce biti na BHT i da igraju one nase poznate igre.koalem je napisao/la:Hvala. Ja sam nasao ovu stranicu:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- SarajlijaTM
ma bice prenos garant,isto kao i sa nama,pola sata prije tekme ce javiti...
Pristižu i prvi navijači. Nekolicina ih je na sjevernoj, a nekoliko njih na zapadnoj tribini. 

ZELJEZNICAR 1921!
- rastafarian
- Kontakt:
To sam i ja pošao da postam.. o čemu se radi?hamzaTM87 je napisao/la:Pristižu i prvi navijači. Nekolicina ih je na sjevernoj, a nekoliko njih na zapadnoj tribini.

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Popularnost , navijaci(ovo dvoje je usko povezano) , cijenjenost u drugim zemljama. Mada djaba se nama rapsravljat kada nikad nikom necemo nista dokazati , tebi jaci Zeljeznicar meni Sarajevo.čamac je napisao/la:Ha ha. E čuj to. Pa ako najveći nije najstariji, ako najveći nije najuspješniji, ako najveći nije najpopularniji,, ako najveći nije i od UEFA-e priznat kao takav, pa šta je onda. Da mu nije stadion na najvećoj nadmorskoj visini ili ima najveće igraće po gabaritima (da nije SaidHZ_ilidzaa je napisao/la:Preporucio bih ti da procitas koju knjigu da malo naucis znacenjA rijeci "najveci". Najveci nije najuspjesniji.TMmanija2012 je napisao/la:Selimovica spucala sparina..cuj Sarajevo najveci BH klub.Jes da nema Zelje,Sirokog i u zadnje vrijeme Borca). Imam sobu knjiga kući, ali ne kontam.
Izvini mor'o sam malo, šega mi.
uprava Sarajeva u saradnji sa interexom postavila najmodernije stolice na zapadnu tribinu.rastafarian je napisao/la:To sam i ja pošao da postam.. o čemu se radi?hamzaTM87 je napisao/la:Pristižu i prvi navijači. Nekolicina ih je na sjevernoj, a nekoliko njih na zapadnoj tribini.

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma, greška. Istočna naravno. Pozdrav s Koševa 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To su privremene pred ramazanske 

Komsije sretno veceras 

Ko je ovaj Diatta u Sarajevu, odakle je došao i koju poziciju igra?
Hvala
Hvala
jel padala kisa u Sarajevu
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moja procjena je 3:0, ili 4:1... Ovi su talasika zesca... Sretno Sarajevu
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
trenutno pada, barem na Ilidzi!gang je napisao/la:jel padala kisa u Sarajevu
Ja mislim da je momak napadač, i da je Senegalac, ispravite me ako griješim, došao je u prošloj sezoni na početku ili na polusezoni ja mislim ( opet pišem, ispravite me ako griješim )Vlado PD je napisao/la:Ko je ovaj Diatta u Sarajevu, odakle je došao i koju poziciju igra?
Hvala
Sretno Sarajevu, nadam se da će ozbiljno shvatiti protivnika, i nakon dvomeča susresti se s Levskim
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa nije ti to Sarajevo.sonik24 je napisao/la:trenutno pada, barem na Ilidzi!gang je napisao/la:jel padala kisa u Sarajevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.