FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

corleone87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 05 jul 2012, 17:11

utakmica pomjerena u 18:00
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ekyy
Kontakt:

Post Postao/la ekyy » 05 jul 2012, 17:12

damirfile je napisao/la:
ekyy je napisao/la:puno je ovom formumu usijanih i "pametnih"glava(cast izuzetcima) al brate mili previse price o kartama previse dizanja razvalicemo a isto tako puno pacenika ubice nas :idea: mi smo tu da podrzimo naseg ŽELJU igraci da daju sve od sebe pa sta nam Bog da ! ! Željezničar za Život cijeli !!
Odlican prvi post ,bices pravi forumas :P:P... :ugeek:
ma druze pratim forum (F.K.Ž. temu)vec duze vremena i nekako mi je uvijek bezveze bilo da ja nesto pisem srem izmisljam toplu vodu al kad vidim cega sve ima malo realnosti nije na odmet ..

vezano za tekmu u mariboru samo srce na teren nek se pokaze kako se brane svete boje Plave ..
Pobjede svee i porazee mi sa tobom prosli smo ..
Samo je 1 grijeha vrijedan ! !

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 05 jul 2012, 17:23

Sto Amar nahvali Brkovica :shock:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

drTooth
Kontakt:

Post Postao/la drTooth » 05 jul 2012, 17:39

Ovo sam ja poslao na adresu UEFA-e, a preporučio bih i vama uz malo ispravki:

Dear Sir or Madam,

My name is Ivan Ozimec. I live in Croatia and I planed to go with my son, on 1st match of Second Qualifying round of Champions League between Maribor and Željezničar. Match will be played in Maribor on Stadium "Ljudski vrt".
Everything would be good and my son and I would go on that match, but we have problem. Administration of NK Maribor, who are orgazitors of this match, made decision according to, only persons who have citizenship of Slovenia can by ticket and watch the game live. I think this is discrimination to other fans of football, especially for fans of NK Maribor who have not passport of Slovenia, like my son and me.
This is my way to express complaints on this decision of NK Maribor administration. I hope so that You, under whose auspices this competition is, will do everything to change this discriminatoy decision and will allow all fans of football and NK Maribor to watch this match.

Yours faithfully, Ivan Ozimec.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2012, 17:44

Jesi li ti fakat mislio ozbilnjo ili si ovo napisao samo da ih obavjesti o cemu se radi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 05 jul 2012, 17:47

drTooth je napisao/la:Ovo sam ja poslao na adresu UEFA-e, a preporučio bih i vama uz malo ispravki:

Dear Sir or Madam,

My name is Ivan Ozimec. I live in Croatia and I planed to go with my son, on 1st match of Second Qualifying round of Champions League between Maribor and Željezničar. Match will be played in Maribor on Stadium "Ljudski vrt".
Everything would be good and my son and I would go on that match, but we have problem. Administration of NK Maribor, who are orgazitors of this match, made decision according to, only persons who have citizenship of Slovenia can by ticket and watch the game live. I think this is discrimination to other fans of football, especially for fans of NK Maribor who have not passport of Slovenia, like my son and me.
This is my way to express complaints on this decision of NK Maribor administration. I hope so that You, under whose auspices this competition is, will do everything to change this discriminatoy decision and will allow all fans of football and NK Maribor to watch this match.

Malo ti gramatika ne valja,ali opet nek si ih obavijestio,mada sumnjam da ce se ista promijeniti :S

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 05 jul 2012, 17:48

Elegant je napisao/la:Koliko ce nasi jos utakmica odigrati dok su u Austriji (vracaju se 10.-og) ?
jos 4, protiv Brasov danas, 7 jula protiv Mattersburg, 9 jula protiv Tavriya Simferopol i 10 jula protiv Sigma Olomouc

drTooth
Kontakt:

Post Postao/la drTooth » 05 jul 2012, 17:49

Elegant je napisao/la:Jesi li ti fakat mislio ozbilnjo ili si ovo napisao samo da ih obavjesti o cemu se radi ?
Nit' sam ja gosp. Ozimec, nit' navijam za Maribor :mrgreen: :mrgreen:
Al' neću da budem nijem na ovo što rade, jer znam kakvu bi oni pompu digli, zato preporučujem svima da im pošalju.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2012, 17:53

drTooth je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Jesi li ti fakat mislio ozbilnjo ili si ovo napisao samo da ih obavjesti o cemu se radi ?
Nit' sam ja gosp. Ozimec, nit' navijam za Maribor :mrgreen: :mrgreen:
Al' neću da budem nijem na ovo što rade, jer znam kakvu bi oni pompu digli, zato preporučujem svima da im pošalju.
Ovo je uprava naseg kluba trebala uradi, ne mi navijaci. Jer kad UEFA dobije ovaj mail od tebe sta oni znaju koji si ti Ivan i da li su uopste Ivan i odakle i sta ti je namjera. Tako da ovo vodu ne pije.

A nasi iz uprave sigruno gledaju "da se ne naruse odnosi klubova".
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 05 jul 2012, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.

drTooth
Kontakt:

Post Postao/la drTooth » 05 jul 2012, 17:54

3r0X je napisao/la:
drTooth je napisao/la:Ovo sam ja poslao na adresu UEFA-e, a preporučio bih i vama uz malo ispravki:

Dear Sir or Madam,

Malo ti gramatika ne valja,ali opet nek si ih obavijestio,mada sumnjam da ce se ista promijeniti :S
Lakše pričati, nego pisati :)

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 05 jul 2012, 18:03

Neka si to sve napisao i otkrio ovdje, sada ce neko njihov procitati i napisati pismo reakcije i objasniti da ti nisi gosp. Ivan kao i da ne navijas za Maribor, a UEFA nece niti jedan niti drugi mail procitati. :lol:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

drTooth
Kontakt:

Post Postao/la drTooth » 05 jul 2012, 18:06

Zel je napisao/la:Neka si to sve napisao i otkrio ovdje, sada će neko njihov procitati i napisati pismo reakcije i objasniti da ti nisi gosp. Ivan kao i da ne navijas za Maribor, a UEFA nece niti jedan niti drugi mail procitati. :lol:
Ma na kraju krajeva, nije ni bitno ko sam ja, ni šta će od njih neko napisati, bitna je poražavajuća činjenica, a to je da oni rade diskriminaciju.

Nego, ima l' tog tekstualnog prenosa gdje ?

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 05 jul 2012, 18:12

Dear Sir or Madam,

:lol: :lol: Svaka cast, odoh i ja koju sastaviti samo stu cu ja biti Austrijanac na proputovanju kroz Sloveniju pa da vidim hoce li bas odgovoriti i sta ce napisati :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 05 jul 2012, 18:56

3r0X je napisao/la:Malo ti gramatika ne valja,ali opet nek si ih obavijestio,mada sumnjam da ce se ista promijeniti :S
Nista se nece promijeniti jer je sve po uslovima Uefe. Ovakva "diskriminacija" na europskim utakmicama desava se i kada igraju ekipe iz drzava koje su obije clanice Europske unije. Takvu zabranu imali su slovenacki gradjani kada je Maribor igrao protiv Club Brugge, Zurich.. (ok, oni nisu u EU :lol: ) + ovakvu zabranu imaju navijaci na nekim utakmicama u Champions League, Europa League... To je izmisljeno u Nyonu in ne u Mariboru i moze se sve provjeriti. Poz ;)
Zadnja izmjena: 0123456, dana/u 05 jul 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 05 jul 2012, 18:58

Za sve one koji ne znaju trenutni rezultat je 0-0(poluvrijeme)

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 05 jul 2012, 18:59

Trebao si napisati "Mufljuz iz Kalinovika", nekako pristojnije zvuci.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2012, 19:00

Ljudi gledaj te OBN info > sad ce biti prilog o tome "zasto samo slovenci mogu kupiti kartu" !

edit: veceras i u Voxpopuli !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 05 jul 2012, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 jul 2012, 19:01

0123456 je napisao/la:
3r0X je napisao/la:Malo ti gramatika ne valja,ali opet nek si ih obavijestio,mada sumnjam da ce se ista promijeniti :S
Nista se nece promijeniti jer je sve po uslovima Uefe. Ovakva "diskriminacija" na europskim utakmicama desava se i kad igraju ekipe iz drzava koje su obije clanice Europske unije. Takvu zabranu imali su slovenacki gradjani kada je Maribor igrao protiv Club Brugge, Zurich.. (ok, oni nisu u EU :lol: ) + ovakvu zabranu imaju navijaci na nekim utakmicama u Champions League, Europa League... To je izmisljeno u Nyonu in ne u Mariboru i moze se sve provjeriti. Poz ;)
Ne lupaj gluposti.
Inace ne znam sta smarate vise s ovim jbg. nista ne mozemo izmjeniti osim da i mi njima slicnu dobrodoslicu pozelimo, Ti slovenci nas handre na svakom pogledu pa i na sportskom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 05 jul 2012, 19:05

Elegant je napisao/la:Ljudi gledaj te OBN info > sad ce biti prilog o tome "zasto samo slovenci mogu kupiti kartu" !
Ovo je bio prilog o prilogu :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2012, 19:06

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ljudi gledaj te OBN info > sad ce biti prilog o tome "zasto samo slovenci mogu kupiti kartu" !
Ovo je bio prilog o prilogu :lol:
Veceras u Voxpopuli. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, bablaz1, Kajkutenjoyer i 45 gostiju.