FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
@Secko: U pravu si ti da se kod Bastiana ne može sve pravdat tim povredama. On posjeduje kvalitet, ali postoji kod njega problem i kada ga zaobiđu skroz povrede, da je nekad svjetska klasa, a nekad je prosjek. Nevjerovatno čovjek varira. Znači njemu često fali konstanta, a ta konstantnost u igri je jako bitna. Znači njega i u Njemačkoj i u Evropi, svijetu, cijene kao jako dobrog igrača i kao svjetsku klasu, ali ako hoćeš da budeš skroz najbolji, baš na vrhu, onda moraš još jednu dozu određenih elemenata dodat. A Schweini nekad kao da se prepusti sudbini samo. To je ono što mu ja zamjeram. Znači ja njega cijenim kao igrača, ali i ne volim ga stalno dizat u nebo. Treba znati, a i znamo svi, da je Bastian u Bayernu mnogo vremena dobio, imali su strpljenja s njim, dok on nije postao veliki, a onda opet kod njega nastupe te varijacije u igri.
Npr. jedan Muller u svojoj prvoj sezoni je odmah bjesnuo i puno bolje odigrao nego Schweini u svojoj prvoj, ma u svoje prve 2. Kod Mullera se npr. često vidi želja i kada ga ne ide, pa je zato igrač kojeg nikad ne bi mijenjao za nekog drugog. Pa onda jedan Ribery dođe iz Francuske, adaptira se brzo i u prvoj sezoni bude jedan od najzaslužniji za osvajanje duple krune, a i nakon toga često dobro odigra (ova zadnja sezona mu isto sjajna). Znači kad se jedan stranac može brzo adaptirat i proći određene prepreke (poput ozljeda i skandala), onda se i od jednog domaćeg igrača očekuje da pruži maksimum i da nema tako često crne rupe. Pogotovo kad još taj igrača dobije dosta podrške i dosta sloboda.
Činjenica je da Schweinija ipak ne bi puštao, da je dosta toga i dao, ali da može i mora puno više i da mu treba više petlje nekad, odvažnosti, te više vatre u ključnim trenucima. A ne samo napravit tužnu facu i tugovat za propuštenim internacionalnim trofejom. Kod Kroosa po pitanju tih određenih stvari, imam još više zamjerki, jer on je nekad baš pravo lijen. U pojedinim momentima čovjek sekunde nema tog nekog žara u sebi, a da potencijala i talenta ima, to svi znamo. Samo to nije dovoljno.
Npr. jedan Muller u svojoj prvoj sezoni je odmah bjesnuo i puno bolje odigrao nego Schweini u svojoj prvoj, ma u svoje prve 2. Kod Mullera se npr. često vidi želja i kada ga ne ide, pa je zato igrač kojeg nikad ne bi mijenjao za nekog drugog. Pa onda jedan Ribery dođe iz Francuske, adaptira se brzo i u prvoj sezoni bude jedan od najzaslužniji za osvajanje duple krune, a i nakon toga često dobro odigra (ova zadnja sezona mu isto sjajna). Znači kad se jedan stranac može brzo adaptirat i proći određene prepreke (poput ozljeda i skandala), onda se i od jednog domaćeg igrača očekuje da pruži maksimum i da nema tako često crne rupe. Pogotovo kad još taj igrača dobije dosta podrške i dosta sloboda.
Činjenica je da Schweinija ipak ne bi puštao, da je dosta toga i dao, ali da može i mora puno više i da mu treba više petlje nekad, odvažnosti, te više vatre u ključnim trenucima. A ne samo napravit tužnu facu i tugovat za propuštenim internacionalnim trofejom. Kod Kroosa po pitanju tih određenih stvari, imam još više zamjerki, jer on je nekad baš pravo lijen. U pojedinim momentima čovjek sekunde nema tog nekog žara u sebi, a da potencijala i talenta ima, to svi znamo. Samo to nije dovoljno.
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 05 jul 2012, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
barcelona zainteresirana za badstubera
Prodat odma i dovest Howeds-abadstuber je napisao/la:barcelona zainteresirana za badstubera

Volim te Zeljo!!!
Da su pametni to bi i uradili.zlatandr je napisao/la:Prodat odma i dovest Howeds-abadstuber je napisao/la:barcelona zainteresirana za badstubera
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da li ima istine u tom ili je samo bezze spekulacija!?
Mada,ima logike,mislim da Barca trazi stopera,Holger se fino pokazao na EP...vrlo moguce!
Mada,ima logike,mislim da Barca trazi stopera,Holger se fino pokazao na EP...vrlo moguce!
Ma neutemeljene spekulacije...smopiBVB je napisao/la:Da li ima istine u tom ili je samo bezze spekulacija!?
Niti je Barcelona zainteresovana, a niti ce se Bayern odreci igraca iz vlastite skole nogometa.
A meni vala nije ni kvaliteta za Barcu.Bilall je napisao/la:Ma neutemeljene spekulacije...smopiBVB je napisao/la:Da li ima istine u tom ili je samo bezze spekulacija!?
Niti je Barcelona zainteresovana, a niti ce se Bayern odreci igraca iz vlastite skole nogometa.
Badstuber je odlican igrac, bar po meni.
Vidim vi ga omalovazavate a ja ne znam zasto ..
Vidim vi ga omalovazavate a ja ne znam zasto ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Cisto sumnjam u ove spekulacije,a cak da su i istinite Badstuber moze otici samo u zamjeni za Mesia ili Iniestu!
Stern des Südens
http://www.hrsport.net/vijesti/443032/n ... -zvijezdu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moze li Messi Iniesta i Xavi za Stubera,mislim da bi to bilo najrealnijeproFCB je napisao/la:Cisto sumnjam u ove spekulacije,a cak da su i istinite Badstuber moze otici samo u zamjeni za Mesia ili Iniestu!

Pa to ti ja govorim,kolikoje realno da stuber ode u barcu toliko je realno da mesi il iniesta dodju namasmopiBVB je napisao/la:Moze li Messi Iniesta i Xavi za Stubera,mislim da bi to bilo najrealnijeproFCB je napisao/la:Cisto sumnjam u ove spekulacije,a cak da su i istinite Badstuber moze otici samo u zamjeni za Mesia ili Iniestu!

Stern des Südens
proFCB je napisao/la:Pa to ti ja govorim,kolikoje realno da stuber ode u barcu toliko je realno da mesi il iniesta dodju namasmopiBVB je napisao/la:Moze li Messi Iniesta i Xavi za Stubera,mislim da bi to bilo najrealnijeproFCB je napisao/la:Cisto sumnjam u ove spekulacije,a cak da su i istinite Badstuber moze otici samo u zamjeni za Mesia ili Iniestu!

effe, odlicno si to sastavio. trebam li uopste napominjati da se slazem
vjerujem da bi se s tim sto si napisao slozio sve i jedan svjetski strucnjak, a da se ne slozim ja.
barca hoce badstubera
trebam li ponavljati da su badstuber, humels i hovedes najbolji njemacki stoperi(badstuber je u blagoj prednosti jer je odigrao vise teskih utakmica) i da je san svakog bavarca da jednog od ove dvojice upari sa badstuberom?
vjerujem da se humels nikada nece vratiti u minhen, tako da nam ostaje hovedes za kojeg sam sigurn da ce doci.
sad, postavlja se pitanje kako zadrzati badstubera a istovremeno maznuti neku svoticu od barce?
predlazem da zakrecimo boatenga i posaljemo ga u barcu
jbg, krec ce drzati do prve kise a to je sasvim dovoljno vremena da im se maznu pare.

vjerujem da bi se s tim sto si napisao slozio sve i jedan svjetski strucnjak, a da se ne slozim ja.
barca hoce badstubera

trebam li ponavljati da su badstuber, humels i hovedes najbolji njemacki stoperi(badstuber je u blagoj prednosti jer je odigrao vise teskih utakmica) i da je san svakog bavarca da jednog od ove dvojice upari sa badstuberom?
vjerujem da se humels nikada nece vratiti u minhen, tako da nam ostaje hovedes za kojeg sam sigurn da ce doci.
sad, postavlja se pitanje kako zadrzati badstubera a istovremeno maznuti neku svoticu od barce?
predlazem da zakrecimo boatenga i posaljemo ga u barcu

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Nisu ni oni iz Barse toliko naivni.
Mislim da im Boateng nije pretjerano zanimljiv
Mislim da im Boateng nije pretjerano zanimljiv

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nije Stuber nimalo "nekvalitetan" stoper..RMA je napisao/la: A meni vala nije ni kvaliteta za Barcu.
Nekima on "smotano" izgleda ali to je druga prica. U prethodnoj sezoni je pokazao da se tim moze dosta dobro osloniti na njega.
-------------------
Ja opet na svu tu pricu oko Bayernove zadnje linije gledam drugacije nogo li vecina na ovom forumu.
Mislim da slijedi borba za prvu postavu na stoperskim mjestima u Bayernu jer se ove sezone namece i Dante Bonfim.
Brazilac je snazan u duelima, odlican u skok igri, pozrtvovan i bez imalo respecta prema protivniku, i dosta tehnicki potkovan (tehnicki jaci i od Stubera i Boatenga). Uz sve to Brazilac je i ambiciozan jer je najavio da ce se izboriti za prvu postavu i da je sada dosao u klub u kojem ce se zadrzati.
Mislim da ce Dante za kratko vrijeme nekog stopera poslati na klupu

[youtube][/youtube]
Citao sam clanak, mogao bi Sammer vrlo lako u startu opravdati ukazano povjerenje sa tim transferom.badstuber je napisao/la:http://www.hrsport.net/vijesti/443032/n ... -zvijezdu/
Sigurno da mu je to i cilj

To ja trubim od početka, od kako je zaigrao za prvu postavu (nisi to od početka mogao baš sve pratit, jer si kasnije došaoBilall je napisao/la: Nije Stuber nimalo "nekvalitetan" stoper..

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Igracke karijere Bayern-Macher(a)

Struktura rukovodjenja u Bayernu, nakon nedavnih promjena

Struktura rukovodjenja u Bayernu, nakon nedavnih promjena

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pozdrav moji dragi Bavarci, evo vratio sam se s godišnjeg pa reko da malo prokomentarišem zbivanja u našem najdražem klubu. Svi dosadšni transferi su manje više transferi ya klupu i budučnost, stoga se nadam da će to krja prelaznog roka doći još jedno pravo pojačanje (Martinez) s kojim bi bilo moguće varirati postavu sa 4-2-3-1 na 3-4-3 u toku temem po potrebi. A umalo da zaboravim reći da mi je neopisivo drago što je Nerlinger dobio otkaz a na njegovo mjesto došao Sammer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.