Moderator/ica: vlakanje
Armageddon2012 je napisao/la:napisao sam drugo kolo proljećnog dijela
SkyWallker je napisao/la:Gledat ću Borac veceras na TV-u (treba da znači nesto) sretno veceras utrpajte levatima par komada i osvjetlajte obraz bh. klupskog fudbala i općenito Bosne i Hercegovine da se zna odakle ste
Sretno !!
Pa meni je to normalno ne vidim kakve veze imaju BL i Kosovo.Armageddon2012 je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Gledat ću Borac veceras na TV-u (treba da znači nesto) sretno veceras utrpajte levatima par komada i osvjetlajte obraz bh. klupskog fudbala i općenito Bosne i Hercegovine da se zna odakle ste
Sretno !!
dobri smo mi ovdje u bosni,nismo zlopamtila![]()
gledam već otkad sam na forumu,stalno ista priča kad borac igra neku važnu utakmicu...prvo ogromna podrška na forumu,pa kad se na utakmici začuje neka srpska pjesma ili transparent o kosovu i sl,odmah nastupa "yebem vam mater","seljačine šumske,dabogda izgubili","fuuuujjjjj",pa se onda opet do sledeće utakmice to sve zaboravi i opet isti ti koji su najviše pljuvali daju najveću podršku,hahahhha...pazite šta sam rekao,tako će biti i večeras i protiv metalurga ako prođemo ove![]()
dobar je ovdje narod,nije pokvaren....da nas nema,trebalo bi nas izmisliti....nema ni 10% onih pokvarenih koji mrze konstantno..
e armagedon msm da je ovo druga situacija a da ja kazem da ti je post na mjestuArmageddon2012 je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Gledat ću Borac veceras na TV-u (treba da znači nesto) sretno veceras utrpajte levatima par komada i osvjetlajte obraz bh. klupskog fudbala i općenito Bosne i Hercegovine da se zna odakle ste
Sretno !!
gledam već otkad sam na forumu,stalno ista priča kad borac igra neku važnu utakmicu...prvo ogromna podrška na forumu,pa kad se na utakmici začuje neka srpska pjesma ili transparent o kosovu i sl,odmah nastupa "yebem vam mater","seljačine šumske,dabogda izgubili","fuuuujjjjj",pa se onda opet do sledeće utakmice to sve zaboravi i opet isti ti koji su najviše pljuvali daju najveću podršku,hahahhha...pazite šta sam rekao,tako će biti i večeras i protiv metalurga ako prođemo ove![]()
dobar je ovdje narod,nije pokvaren....da nas nema,trebalo bi nas izmisliti....nema ni 10% onih pokvarenih koji mrze konstantno..
Borac kada igra u Evropi i prolazi kola automatski dize bh. kooficijent kao i ostali klubovi, kada bi prosli Borac,Sarajevo,Široki i Željo u naredno kolo to bi bilo fantastično za nas fudbal, drugo ja uvijek dijelim Borac kao klub i njihove navijače zasto ? zato sto Borac kao fudbalski klub je na svom mjestu i po meni sasvim ok. dok o navijačima ne bih ni jedne zna se sve o njima, jedno je ako skandiras ratnom zločincu ili vrijedjas nekoga na vjerskoj i nacionalnoj osnovi ili ako postavis transparent o Srebrenici a drugo ako skandiras i pjevas o RS-u, Srpstvu itd. ovo drugo meni uopste nesmeta pa i sasvim je ok. nema nista loše u tome, to je sva poentaArmageddon2012 je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Gledat ću Borac veceras na TV-u (treba da znači nesto) sretno veceras utrpajte levatima par komada i osvjetlajte obraz bh. klupskog fudbala i općenito Bosne i Hercegovine da se zna odakle ste
Sretno !!
Ove godine nam je macka u dzaku sve... i ekipa i protivnik, takva je i ocekivana posjecenostBlueTiger je napisao/la:Sretno Borac veceras!
Zelim uspjeh svim nasim timovima u euro kupovima.![]()
Idemo ove godine napraviti nezapancene rezultate svi. Nego, mene zanima kakav je odazim publike? Je li se prica o utakmici i da li ce biti pun stadion? Hvala
Bit će lakše provjeriti radi li link kad krene utakmica, a evo ovdje bi trebalo biti.astra1922 je napisao/la:hocel biti stream nesto nemam bht1 nestalo.ako neko moze da postavi
http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;astra1922 je napisao/la:imal sta imal golova nemam gdje gledati
hvala drug radi evoFCL je napisao/la:http://atdhenet.tv/47976/watch-borac-ba ... lik-niksic evo tu prijenos ima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.