FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da smo izvukli Dundelangea ..opet bi NEKI govorili,jbg oni igraju konsatno kvalifikacije LP 

Po meni ja stojim iza toga da smo izvukli nekog drugog osim MARIBORA , nebi imali nikakve šanse, ovako imamo dobre šanse i nadam se da ćemo uz puno trke i malo doze sreće moći proći. 

Amar Osim "Priželjkivali smo Maribor ne zato što smo bolji,nego zbog toga što protiv ostalih nebi imali previše šansi"
Mislim da je ovako nekako rekao.
Mislim da je ovako nekako rekao.
- SkyWallker
J... vas ba Maribor sta vam je koji k.. !? četiri stranice gluposti o Mariboru i debilnim prepucavanjem sa pitarom, ne kontam pojedince nikako bgm
Novi dresovi su identični dresovima NAC Brede a @Zel je to super odradio i predstavio otprilike kako će izgledati dresovi, kakve veze ima ako je lenta na dresu ?? sta ona predstavlja? čiji je simbol? znak? nidje veze ni to sa nekom stvarnoscu samo lupate bezveze, dresovi su pre močni po meni najbolji u zadnjih 5.-6. godina

Novi dresovi su identični dresovima NAC Brede a @Zel je to super odradio i predstavio otprilike kako će izgledati dresovi, kakve veze ima ako je lenta na dresu ?? sta ona predstavlja? čiji je simbol? znak? nidje veze ni to sa nekom stvarnoscu samo lupate bezveze, dresovi su pre močni po meni najbolji u zadnjih 5.-6. godina
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Aj samo nam reci o cemu cemo pricati u ovih 10-ak dana ako necemo o Mariboru ?SkyWallker je napisao/la:J... vas ba Maribor sta vam je koji k.. !? četiri stranice gluposti o Mariboru i debilnim prepucavanjem sa pitarom, ne kontam pojedince nikako bgm![]()
![]()
FKŽ !
Samo nemoj reć o dresovima molim te.TeaM87 je napisao/la:Aj samo nam reci o cemu cemo pricati u ovih 10-ak dana ako necemo o Mariboru ?SkyWallker je napisao/la:J... vas ba Maribor sta vam je koji k.. !? četiri stranice gluposti o Mariboru i debilnim prepucavanjem sa pitarom, ne kontam pojedince nikako bgm![]()
![]()

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ajmo o slovenkamaTeaM87 je napisao/la:Aj samo nam reci o cemu cemo pricati u ovih 10-ak dana ako necemo o Mariboru ?SkyWallker je napisao/la:J... vas ba Maribor sta vam je koji k.. !? četiri stranice gluposti o Mariboru i debilnim prepucavanjem sa pitarom, ne kontam pojedince nikako bgm![]()
![]()

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Mozeli neko postaviti sliku nasih novih dresova ako ima uopšte slika i izvinjavam se ak ste već u prethodnim postovima postavili a nisam vidio 

Samo neupucen u nogomet ce reci da je Zeljo bolji od Maribora. Maribor ne samo da je jaci nego igra i moderniji fudbal. ALI to ne znaci da uvijek bolji pobjedjuju. Pogotovo kada su u pitanju evropske utakmice. Ako je Chelsea bio najbolja ekipa koja je mogla osvojiti finale onda su Barca i Real trube. Od koga je Manchester United izbacen iz LP?
Zeljo je u ovome slucaju autsajder ali najgori moguci autsajder kojega je Maribor mogao dobiti i svi znaju i igraci Maribora i Zelje. Tako da se pritisak prebacio na njih. Oni su sad pod lupom iako su im sanse 60-40 ako ne i jace doveli su sebe u poziciju da se i oni a i velika vecina osjecaju da su sanse 50-50.
Odlucujuci faktor bit ce fizicka spremnost. Maribor ce sigurno biti spreman sad je na Zelji da se pokaze. Drugi odlucujuci faktor ce biti taktika tj. sta treneri imaju u planu. Da li ce Zeljo takticki izaci da igra na 0:0 pa iz kontre po bokovima iznenaditi ili ce Zeljo zgusnuti sredinu Svrakom, Jamakom, Zoloticem i Bekricem u nadi da kontrolisu igru ili ce se ipak igrati kao u PL BiH do centra po boku od centra na Zebu a on ce odlucivati dali baci loptu opet na bokovo Kvesicu i Selimovicu ili direktno na Adilovica koji zna i dati a i povratnu nastimati.
Ili ce ipak Amar opet sviju da nas iznenadi.
Sve u svemu slovencima je manje drago sto su dobili nas nego nama sto smo dobili njih. A da su fudbalski znalci to ipak nisu. Ali jesu u glavama i na terenu profesionalniji. Ipak svi zaboravljaju jedno ono sto bi ipak moglo biti presudno a to je da uprkos tome sto se oni kofrce da su evropljani jedno je neizbjezno oni su takodjer BALKANCI ma koliko oni to osporavali. A poznato je da balkanci imaju razlicite komplekse. Valjda ce Amar njihov iskopati.
Zeljo je u ovome slucaju autsajder ali najgori moguci autsajder kojega je Maribor mogao dobiti i svi znaju i igraci Maribora i Zelje. Tako da se pritisak prebacio na njih. Oni su sad pod lupom iako su im sanse 60-40 ako ne i jace doveli su sebe u poziciju da se i oni a i velika vecina osjecaju da su sanse 50-50.
Odlucujuci faktor bit ce fizicka spremnost. Maribor ce sigurno biti spreman sad je na Zelji da se pokaze. Drugi odlucujuci faktor ce biti taktika tj. sta treneri imaju u planu. Da li ce Zeljo takticki izaci da igra na 0:0 pa iz kontre po bokovima iznenaditi ili ce Zeljo zgusnuti sredinu Svrakom, Jamakom, Zoloticem i Bekricem u nadi da kontrolisu igru ili ce se ipak igrati kao u PL BiH do centra po boku od centra na Zebu a on ce odlucivati dali baci loptu opet na bokovo Kvesicu i Selimovicu ili direktno na Adilovica koji zna i dati a i povratnu nastimati.
Sve u svemu slovencima je manje drago sto su dobili nas nego nama sto smo dobili njih. A da su fudbalski znalci to ipak nisu. Ali jesu u glavama i na terenu profesionalniji. Ipak svi zaboravljaju jedno ono sto bi ipak moglo biti presudno a to je da uprkos tome sto se oni kofrce da su evropljani jedno je neizbjezno oni su takodjer BALKANCI ma koliko oni to osporavali. A poznato je da balkanci imaju razlicite komplekse. Valjda ce Amar njihov iskopati.
- SkyWallker
Normalno da ce mo o Mariboru ali ne na ovaj način, jbt udjem i čitam postove sve hastra, kriza neka, žalopojke itd. čemu to ?? pa idemo im j... i grad i klub i navijače i sve redom !! pojedinci nisu trebali ni gledati jucer tekmu Maribor - Lokomotiv previse je za njih sto jest jeste, trebali gledati tekmu pa da skontaju "kako je jak Maribor" WTF !?
Neću o dresovima smuči mi se odmah, može o Slovenkama nije problem

Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
odličan post!PL BiH -1 je napisao/la:Samo neupucen u nogomet ce reci da je Zeljo bolji od Maribora. Maribor ne samo da je jaci nego igra i moderniji fudbal. ALI to ne znaci da uvijek bolji pobjedjuju. Pogotovo kada su u pitanju evropske utakmice. Ako je Chelsea bio najbolja ekipa koja je mogla osvojiti finale onda su Barca i Real trube. Od koga je Manchester United izbacen iz LP?
🔵⚪
- TMmanija2012
- Kontakt:
Maribor je samo favorit na papiru,a mi ako hocemo neki iskorak u Evropi onda je ovo prava sansa .
- Cincinnatus
- Kontakt:
+1TMmanija2012 je napisao/la:Maribor je samo favorit na papiru,a mi ako hocemo neki iskorak u Evropi onda je ovo prava sansa .
Umjesto da se malo smirimo i prihvatimo taj ulog kao underdog, mi se digli

Samo polahko.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
SkyWallker je napisao/la:Normalno da ce mo o Mariboru ali ne na ovaj način, jbt udjem i čitam postove sve hastra, kriza neka, žalopojke itd. čemu to ?? pa idemo im j... i grad i klub i navijače i sve redom !! pojedinci nisu trebali ni gledati jucer tekmu Maribor - Lokomotiv previse je za njih sto jest jeste, trebali gledati tekmu pa da skontaju "kako je jak Maribor" WTF !?![]()
Ama, ko te bolan sta pita.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- SkyWallker
hamo_pipa je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Normalno da ce mo o Mariboru ali ne na ovaj način, jbt udjem i čitam postove sve hastra, kriza neka, žalopojke itd. čemu to ?? pa idemo im j... i grad i klub i navijače i sve redom !! pojedinci nisu trebali ni gledati jucer tekmu Maribor - Lokomotiv previse je za njih sto jest jeste, trebali gledati tekmu pa da skontaju "kako je jak Maribor" WTF !?![]()
Ama, ko te bolan sta pita.

Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Ovo je npr najlakše objasniti kroz primjer da recimo školarci odu na ekskurziju u Španiju i skontaju da bi mogli pogledati i utakmicu Barcelone ili Reala. I onda im recimo Barca kaže da moraju imati španski pasoš!?zeljocity je napisao/la: Zvezdino dete sa druge planete.. Brate mili nisam mogao da odolim halali ali za nepovjerovat da ne kontas u cemu je frka. Znaci imamo 600 ulanzica na koje mozemo uci mi iz BIH i ostali navijaci Zelje bez obzira odakle dolazili Austrija, Slovenija itd.. Eh nama bode oci sto npr. ja ako odem gore u Slo u privatnom aranzmanu i ne stignem kupit jednu od tih 600 ulaznica koje su namjenjene Zeljinim navijacima ne mogu uci na stadion i gledat tekmu jer nemam slovenacke dokumente tamo u nekoj neutralnoj zoni. Eh sto je nama ovo frka? Pa zato sto smo 99% sigurni da bi nas moglo biti barem 1.500 ili vise. Znaci izvisit cemo beze.
Istina je da u EU moraš imati neki lični dokument da bi kupio ulaznicu, ali to je samo radi sigurnosti (možeš u Italiji kupiti kartu za npr Juventus sa bosanskim pasošem).
Vjerovatno se Slovenci još uvijek dobro sjećaju i pribojavaju ovoga

[youtube][/youtube]
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
puno je ovom formumu usijanih i "pametnih"glava(cast izuzetcima) al brate mili previse price o kartama previse dizanja razvalicemo a isto tako puno pacenika ubice nas
mi smo tu da podrzimo naseg ŽELJU igraci da daju sve od sebe pa sta nam Bog da ! ! Željezničar za Život cijeli !!

Samo je 1 grijeha vrijedan ! !
Odlican prvi post ,bices pravi forumasekyy je napisao/la:puno je ovom formumu usijanih i "pametnih"glava(cast izuzetcima) al brate mili previse price o kartama previse dizanja razvalicemo a isto tako puno pacenika ubice nasmi smo tu da podrzimo naseg ŽELJU igraci da daju sve od sebe pa sta nam Bog da ! ! Željezničar za Život cijeli !!

Koliko ce nasi jos utakmica odigrati dok su u Austriji (vracaju se 10.-og) ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.