Niko te ne pita za misljenje ko je najveci... To se zna nemamo se potrebe raspravljati. Ovdje je problem cijena Sirok/Borac vs Sarajevo... Ne mozes davati istu cijenu klubu koji ima 10x vise navijaca nego li Siroki stanovnika.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne bih da ulazim u neke dublje rasprave, samo zelim da reagujem na neistinu, cisto informativno radi gostiju koji citaju forum, iako vidim da si ti nesto kao onaj UPS, ili sta ja znam bilo je jos takvih pokemona. Željezničar (ono sto ti kazes Seljo) je najveci BH klub, najtrofejniji, sa najvise navijaca. Postoji vise relevantnih dokaza za to. Sarajevo je 2 po velicini klub u BiH, na 2 mjestu po broju navijaca, i to svakako stoji. Da ce utakmica Sarajeva biti najgledanija, to je smijesna konstatacija.HzSM je napisao/la:Slazem se da je cifra od 5000 KM premala,pa to je prejadno.U pravu je Dino kada kaze da Sarajevo nije Seljo,Borac ili Siroki jer je najveci BH-klub sa najvise navijaca i da ce upravo utakmica Sarajeva biti najgledanija.Medjutim,s obzirom na ekonomsku situaciju u BiH ja vjerujem da BHT i nije mogao ponuditi vecu cifru...
Eh sad o prenosu. Mislim da je Sarajevo ucinilo pravu stvar odbijajuci prenos za pisljivih 5000 KM, ali opet mi je smijesna cinjenica da su trazili samo 5000 vise, tako da su i to smijesne pare. Dobra stvar je sto ce omoguciti prenos preko interneta svima koji zele, ali su to trebali uraditi i ovu utakmicu, jer i ja kao manijak sigurno bih pogledao tu tekmu, da vidim kakvo je Sarajevo, kako ce proci u Evropi, kakvi su za lige (hoce li nam biti makar kakvi, takvi konkurenti u sljedecoj sezoni), ali naravno da necu otici na Kosevo i dati cenera da gledam utakmicu, toliku zelju ipak nemam..
Sretno danas...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
barbarez je napisao/la:Ocekivao sam takav debilan odgovor,ali samo se pitam kad ce pojedinci poceti mozak koristiti.soe je napisao/la:Ufati se svog kluba nemoj glavu razbijat oko Sarajeva.barbarez je napisao/la:Da se samo malo nadovezem u vezi prenosa i cijena.Prije par godina,derbi Sarajevo -Zeljo 0-3 nije prenosen iz razloga jer su tada Resic i kompanija trazili bruku para ,haj da kazem otprilike 50000 km za prenos,nisam tacno siguran.Tacnost informacije se moze pogledati na You Tube bas na tom klipu i poznatom Bahinom komentaru.Gdje je covjek objasnio da kompletnu sezonu Lige prvaka plate oko 100 000 km a oni trze za jednu tekmu 50 000 km.Presmijesno.
E slicna Vam je stvar i sada,ne bitno cija je uprava u pitanju,jer je i nasa slicno radila,mislim protiv Sherifa.Realno je da nasi pretjeruju u trazenju para,kakav fudbal igraju i 5000 km je premija da im neko plati.Nego je to nacin pokusaja otimanja para.Zar vi mislite da je neko sisao vesla i tako lako ce se u sadasnjoj situaciji razbacivati parama.Druga je stvar sto se povecaju apetiti upravama i kontaju zavrnuti para sto vise.
Onda ucjenjuju Tv kuce ,i kontaju ako ne prodaju prenos doce vise navijaca.Ma o cemu se prica tu,pa jel stid ikoga pricati o posjeti.Pa pogledajte nam zadnje derbije.Haj uzmimo u obzir zabranu,ali sta je bilo i prije toga.Ne moze 10 000 pitara da se skupi,ili manijaka svejedno.Prije 10 godina ko od sale je bilo 25 000 gledalaca,i to je bila osrednja posjeta,znalo je i bolje biti.Dosla nova generacija navijaca,sve im interesantno 5 minuta,i prije su bili prenosi pa pun stadion.
Onda jel Selimovic ili neki drugi dodje i prosipa demagogiju nismo mi ko drugi mi imamo svoju cijenu,loze navijace ko zadnje papke,tjeraju ih da ne razmisljaju svojom glavom.**** ti svaku upravu,bilo kog kluba i njihove navijace,kad ti njima ko trudnoj zeni moras udovoljavati ne bi li oni dosli u sto vecem broju.Nesto Zeljini kruze busevima,ovi lijepe plakate.Kakvi su navijaci danas cini mi se da im das po 20 km da dodju opet ne bi napunili stadion.Onda se prica o nekim drugim stvarima,koje nemaju veze sa zdravom pameti.Samo se kod nas kuca pravi od krova.Nista se ne radi sistematski i po redu,koji bi donosio neki uspijeh,pa da onda mozes serbez postavljati neke uslove.
Nista se ne radi kako treba.
@ Van Basten
Nemoj zajebavati prvo Selimovic i kompanija nek pocnu raditi konkretne stvari ,pa onda tek postavljaju uslove.Ti si upravu kad kazes Sarajevo ima vise navijaca i ostalo,ali izuzmemo li solidne nastupe Sarajeva u Europi,Siroki i Borac su osvojili vise trofeja nego Sarjaevo,mislim u zadnje vrijeme.Siroki je mozda i najorganizovaniji u BiH,u mnogim stvarima su ispred.Za mene ce Sarajevo uvijek biti vece od njih,sto ono realno i jeste,ali mislim da nije poenta u tome.Razmislite sta to Sarajevo realno pruza i koliko ozbiljno radi, da bi zahtijevalo neke vece cifre.Sad vam kazem koliko su ljudi placali za komplet sezonu lige prvaka ,20-30 utakmica plus pregledi,a neko trazi za jednu tekmu,a pricamo o kvaliteti fudbala koja je nebo i zemlja.Ima sarajevo ili bilo ko drugi, ali evo pricamo o Sarajevu ,sta ponuditi ,nastup u Europi,promocija Bh fudbala,ali to je sve.Kavka ce biti promocija ,kvalitet, prazne tribine,nije to bas tako puno ko sto mislite.Ti si jedan od normalniji likova,ali mislim da Selimovic ,kao i Zujo uostalom puno vise pricaju u prazno i malo rade.Prvo moraju dovesti u red mnoge stvari da bi onda mogli postavljati uslove i pricati o trzistu i nekom nivou.Malo me nervira nerealnost u kojoj smo.Evo kod nas pricaju o nekom giganstkom Zelji i koracima naprijed,a sad ucvikali od Maribora kao daje Barca.Sto prije budemo realni,pocnemo raditi dobre stvari,pravili brend od nasih klubova,imali pune stadione,onda mozemo postavljati uslove i cijene.Ne kontam kako ne vidis logiku.Razumijem da zelis vidjeti takve stavove svog kluba ,ali koliko su realni i imaju argumentaciju.Meni se isto svidja sto je amar zauzeo stav oko dovodjenja igraca,i nece da pristaje na njihove ucjene,tipa ovaj MKesanovic i mnogi slicni njemu,koji ucjenjuju ,fataju na foru ,pa na kraju svi zavrsavaju po Celiku,Slobodi ,Velezu.A sve veiliki talenti trazi ih pola Europe.To se meni svidja,ali samo to,ne dizem se dalje od toga,jer sam svjestan da jos uvijek ne mozemo dovesti igraca kojeg cemo platiti dobro,vec se uzdat u mladost ili srecu.Ne dizem se da ce radije kod nas nego negdije vani.SUper mi je sto gradi polako takav stav,ali sam svijestan da smo jos daloko od toga da se nazivam divom ili necim drugim.Pogledaj samo ukupan broj navijaca na tekmama u prosjeku ,3000 i onda mi kazes da je realno da dobijes velike pare.Uozbiljite se.Kakvo trziste ,uspavano ili ono koje ne dolazi na utakmice.Ne treba gledati kratkorocno ,vec malo dalje i dublje.
Naravno za kraj da objasnim,nema ovo veze za koga navijam.
Za obojicu štrumfova, šta drugo reći nego IMATE MOJ POTPIS!TMmanija2012 je napisao/la:Selimovica spucala sparina..cuj Sarajevo najveci BH klub.Jes da nema Zelje,Sirokog i u zadnje vrijeme Borca
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Preporucio bih ti da procitas koju knjigu da malo naucis znacenjA rijeci "najveci". Najveci nije najuspjesniji.TMmanija2012 je napisao/la:Selimovica spucala sparina..cuj Sarajevo najveci BH klub.Jes da nema Zelje,Sirokog i u zadnje vrijeme Borca

sretno pitari danas vjerujem u vasu pobjedu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- TMmanija2012
- Kontakt:
Po cemu ste najveci..jedino po euforiji u prvih pet kolaHZ_ilidzaa je napisao/la:Preporucio bih ti da procitas koju knjigu da malo naucis znacenjA rijeci "najveci". Najveci nije najuspjesniji.TMmanija2012 je napisao/la:Selimovica spucala sparina..cuj Sarajevo najveci BH klub.Jes da nema Zelje,Sirokog i u zadnje vrijeme Borca

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cudo nisi rekao dabogda izgubiliastra1922 je napisao/la:sretno pitari danas vjerujem u vasu pobjedu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A po cemu je to Sarajevo najveci klub u BiH? (nije provokacija niti ista slicno tome, jednostavno me interesuje odgovorHZ_ilidzaa je napisao/la:Preporucio bih ti da procitas koju knjigu da malo naucis znacenjA rijeci "najveci". Najveci nije najuspjesniji.TMmanija2012 je napisao/la:Selimovica spucala sparina..cuj Sarajevo najveci BH klub.Jes da nema Zelje,Sirokog i u zadnje vrijeme Borca

I btw. sretno vam danas

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Bolje nego biti poznat po remiju sa slovenskim drugoligasem.Ne mozete njih pobjediti,a sanjate pobjedu protiv njihovog pravaka.Ponovit ce se Hapoel.TMmanija2012 je napisao/la:Po cemu ste najveci..jedino po euforiji u prvih pet kolaHZ_ilidzaa je napisao/la:Preporucio bih ti da procitas koju knjigu da malo naucis znacenjA rijeci "najveci". Najveci nije najuspjesniji.TMmanija2012 je napisao/la:Selimovica spucala sparina..cuj Sarajevo najveci BH klub.Jes da nema Zelje,Sirokog i u zadnje vrijeme Borca

Ha ha. E čuj to. Pa ako najveći nije najstariji, ako najveći nije najuspješniji, ako najveći nije najpopularniji, ako najveći nije i od UEFA-e priznat kao takav, pa šta je onda. Da mu nije stadion na najvećoj nadmorskoj visini ili ima najveće igraće po gabaritima (da nije SaidHZ_ilidzaa je napisao/la:Preporucio bih ti da procitas koju knjigu da malo naucis znacenjA rijeci "najveci". Najveci nije najuspjesniji.TMmanija2012 je napisao/la:Selimovica spucala sparina..cuj Sarajevo najveci BH klub.Jes da nema Zelje,Sirokog i u zadnje vrijeme Borca

Izvini mor'o sam malo, šega mi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Aha znamo mi da je vas uspjeh Željin neuspjeh 

- TMmanija2012
- Kontakt:
Hahahaha fala drago Allahu sto navijam za Želju i ne živim u zabludi 

he he pa volim ja sarajevo kao klub,zato sto ste nam redovna musterijaSarajlijc@ je napisao/la:Cudo nisi rekao dabogda izgubiliastra1922 je napisao/la:sretno pitari danas vjerujem u vasu pobjedu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
HAHAHAHAHA...
Nema stadion, 46', trofeja nigdje, navijaci su bara bara hajde reci cemo u BiH sa manijacima, ali po brojnosti ljudi koji navijaju za jedan i drugi klub, smijesno je i porediti...

Nema stadion, 46', trofeja nigdje, navijaci su bara bara hajde reci cemo u BiH sa manijacima, ali po brojnosti ljudi koji navijaju za jedan i drugi klub, smijesno je i porediti...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Je li ti nemas temu ili zivot?Jeste smijesno nas je porediti sa skretnicarima ciji se stadion srusio,ciji navijaci su penzioneri...Uvijek cete biti mali Seljo.Baja_Zvjerka je napisao/la:HAHAHAHAHA...![]()
![]()
![]()
![]()
hajmo sada ciji je babo jaci

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ej care nasi navijaci penzioneri 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dan te ne yebo, nije se sam stadion od sebe srusio cccccHzSM je napisao/la:Je li ti nemas temu ili zivot?Jeste smijesno nas je porediti sa skretnicarima ciji se stadion srusio,ciji navijaci su penzioneri...Uvijek cete biti mali Seljo.Baja_Zvjerka je napisao/la:HAHAHAHAHA...![]()
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Ima najbolje navijace,stadion,tradiciju i pehare.Kad ste vi sabani tovarili jugoslovenskom ligom mi smo bili u vrhu.
opet glupa prepucavanja.igrate u evropi,raduj se.
ako pobijedite,a nadam se da hocete,raduj se.
ziv si nadam se i zdrav ,raduj se.
a poslije svega ne bi bilo lose da malo i procitas ponesto pa neces lupati gluposti.sad se pitas sta je glupost:
sta znaci ima najbolje pehare?????
za stadion te necu pitati nista sve je receno,pametnom dosta.
od vrucine ne mogu pritiskati velika slova pa nek se kljaici ne ljute
opet glupa prepucavanja.igrate u evropi,raduj se.
ako pobijedite,a nadam se da hocete,raduj se.
ziv si nadam se i zdrav ,raduj se.
a poslije svega ne bi bilo lose da malo i procitas ponesto pa neces lupati gluposti.sad se pitas sta je glupost:
sta znaci ima najbolje pehare?????
za stadion te necu pitati nista sve je receno,pametnom dosta.
od vrucine ne mogu pritiskati velika slova pa nek se kljaici ne ljute

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Rasprava na nivou djece iz vrtica **** te zivot 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- TMmanija2012
- Kontakt:
Gospodo draga izjava vaseg Selimovica je za djecu iz vrtica 

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, MaroonBjelave, pitara, Vanja8 i 55 gostiju.