FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

classic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la classic » 05 jul 2012, 00:38

Tuzla950 je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:
Molio bi svakog ko zna nesto o ovim ljudima da napisu kakvi su i sa kim imamo posla, prvo ko je ovaj Mirsad Muharemagić ?
Ko god da je druže ,bolji su od prethodnih,barem se nadam ;)
Mirsad Muharemagic "Miske" radio na stadionu do sad kao uposlenik JU Gradski stadion Tusanj...
To je ono sto ja znam o njemu, i to je vjerni Dzasminom sljedbenik.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 jul 2012, 00:57

Hvala svima na odgovoru.

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jul 2012, 05:04

kao sto sam i rekao prije par dana bice lose vidjet kad Fukare budu pratile Slobodu na pripreme i td :)..ko ce na turnir?

Organizovan je prijevoz za Slavonski Brod u Subotu. Cijena prijevoza je 10 KM. Svi zainteresovani za subotu se mogu javit na PP na stranici Fukare Tuzla 1987 za detaljne informacije. Broj mjesta je ograničen.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 05 jul 2012, 09:36

SaltCityAttack je napisao/la:kao sto sam i rekao prije par dana bice lose vidjet kad Fukare budu pratile Slobodu na pripreme i td :)..ko ce na turnir?

Organizovan je prijevoz za Slavonski Brod u Subotu. Cijena prijevoza je 10 KM. Svi zainteresovani za subotu se mogu javit na PP na stranici Fukare Tuzla 1987 za detaljne informacije. Broj mjesta je ograničen.
Pa pratili smo i prosle godine prijateljske..

kako samo zaboravljate East Front cccc
Zadnja izmjena: SiggySinatra, dana/u 05 jul 2012, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jul 2012, 10:19

SaltCityAttack je napisao/la:

Ne treba nam titula da idemo u Europu :P :P :P

FUKARE on tour!

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 05 jul 2012, 13:06

Mozeli neko napisati otprilike najjacu postavu slobode ?
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 jul 2012, 14:18

SaltBoY je napisao/la:Mozeli neko napisati otprilike najjacu postavu slobode ?
Evo od prilike posto od ovih novih ne znam ni ko koju poziciju igra a ubacit cu i pojacanja koja su najavljenja.

-----------------Tino
----Nikolic Mikelini Salihovic Pejic

--------Zoletic Jahic Lamesic

Okanovic-----------------Bekic/Kasap ?

----------------Mešić

Tu su jos Šišić, Nezic....

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 05 jul 2012, 14:23

MakeTZ je napisao/la:
Evo od prilike posto od ovih novih ne znam ni ko koju poziciju igra a ubacit cu i pojacanja koja su najavljenja.

-----------------Tino

----------------Mešić

Bekic sigurno ide u GOSK, za Zoletica se prica da ce u Gradinu, nisam siguran dal Nikolic,Okanovic, Lamesic I Mesic treniraju sa Slobodom i dal su dogovorili uslove.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 jul 2012, 14:25

Polako ima vremena, ja koliko znam Zoletic jos nije otisao u Gradinu i ide sa nama na pripreme.
Nikolic jedini trenira za sad od ovih sa timom, a Mesic je treniro vjerovatno trazi neki inostrani angazman.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 jul 2012, 14:28

Jogunčić: Ljudi iz kluba su mi okrenuli leđa!

Ljubimac tuzlanskih navijača, Samir Jogunčić propustio je proljetnu sezonu prošlog prvenstva u Premijer ligi BiH. On se povrijedio u utakmici 15. kola Premijer lige BiH u utakmici sa Slavijom, a na operaciju prepona otišao je 10. februara. Sve ono što mu se događalo od februara do danas najradije bi zaboravio. Još uvijek se budi sa bolovima, sve izvjesnija je nova operacija, ali ga najviše boli rana na srcu.

"Znate da od nogometa živim i da hranim svoju porodicu. Svih ovih mjeseci ljudi koji su bili u klubu su mi okrenuli leđa. Gurnuli su me na margine u svakom mogućem smislu, a optuživali su me kako sam se namjerno operisao", počinje svoju ispovjest za .... Samir Jogunčić, nogometaš koji je u prethodnim sezonama bio ključni igrač Slobode u Premijer ligi BiH.

Od februara do danas samo ga je posjetio Mirza Hadžić, dok ga je u bolnici obišao Darko Vojvodić. Na jednom od sastanaka sa klupskim čelnicima optuživan je za sve i svašta, a bio je izostavljen sa spiska za plate iako su svi znali, kako kaže, da od nogometa živim.

"Moram reći kako od mene nije leđa okrenula Sloboda, već ljudi koji su bili u klubu. Ne bih niko imenovao, oni dobro znaju ko su. Nekoliko mjeseci nakon njihovih optužbi može se vidjeti kakva je situacija sa mnom. Još uvijek ne treniram, a budim se sa istim bolovima. Faktički ne smijem ništa teže podići, jer me onda obuzme bol koji traje nekoliko dana".

I ranije su se ljudi u Slobodi nekorektno odnosili prema nogometašima koji su povrijeđeni. Primjerice nije plaćena operacija Tariku Okanoviću, Mersedu Malkiću, nekada davno i Admiru Joldiću.

"Ja se nisam povrijedio na ulici. Povrijedio sam se na radnom mjestu, a oni su se prema meni odnosili kao da sam s ulice. Istinski žalim što nisam bio u ekipi, što nisam pomogao Slobodi da opstane u Premijer ligi BiH. Bio sam na gotovo svakom treningu, utakmici i bar na taj način izražavao podršku svojim suigračima. Sve ovo me strašno boli, ali nadam se da će se Sloboda vrlo brzo vratiti u Premijer ligu BiH.

Narednih dana Jogunčić ide na nove pretrage, a ne isključuje se mogućnost nove operacije.

"Ponovo sve ganjam sam. Svojim vazama sam došao do doktora Alena Kamerića, a najvjerovatnije ću ići na pretrage kod doktora Borisa Nemeca u Pulu. Moram vidjeti zašto imam uplani proces u predjelu prepona. Od tih nalaza ovisit će nastavak moje karijere. Nadam se najboljem".

Kada je bio u naponu snage bio je na meti Sarajeva, ali i drugih premijerligaša. Ugovor sa Slobodom mu je istekao prije sedam dana.

"Čuo sam se sa Ibrakovićem, koji me je pozvao da dođem i treniram. U korektnom razgovoru sam ga upoznao sa onim što sam proživio u prethodnom periodu. Još ne razmišljam šta i kako dalje. Najvažnije je da budem zdrav, jer kad sam takav onda se ne plašim za svoju budućnost", rekao je u svojoj ispovjesti Samir Jogunčić.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 05 jul 2012, 14:43

MakeTZ je napisao/la:Polako ima vremena, ja koliko znam Zoletic jos nije otisao u Gradinu i ide sa nama na pripreme.
Nikolic jedini trenira za sad od ovih sa timom, a Mesic je treniro vjerovatno trazi neki inostrani angazman.
To ti kazem, jos ovo nista nije sigurno, ja se nekako nadam da ce se i Joge oporavit i osta kod nas, on je u sukobu sa Davudom, i jednom prilikom je reko dok je on predsjednik on nece igrat u Slobodi, a posto ovaj nece vise bit predsjednik mislim Joge ako budem spreman ce igrat kod nas.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jul 2012, 20:20

MakeTZ je napisao/la:

-----------------Tino

----------------Mešić

Morati ću te razočarati.. Zoletić prije nekih pola sata - sat potpisao za Gradinu.

I Michellini je bio sa njim, nisam siguran da li je završio .
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 jul 2012, 20:36

Benjamine M. prestani da seres vise po ovoj temi Zoletic potpisao sada i Mikelini bio i slicno bla bla bla. Koga zanima zole je otisao zato sto mora prehraniti porodicu, cim se Sloboda vrati u P.L eto njega nama . Mikelini do danas bio na treningu i sada odjednom u Gradini, hajde ne budi dosadan vise s tim stvarima.

Sretno u P.L inace i da sto bolji plasman izborite.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jul 2012, 20:50

TaRgEt_ je napisao/la:Benjamine M. prestani da seres vise po ovoj temi Zoletic potpisao sada i Mikelini bio i slicno bla bla bla. Koga zanima zole je otisao zato sto mora prehraniti porodicu, cim se Sloboda vrati u P.L eto njega nama . Mikelini do danas bio na treningu i sada odjednom u Gradini, hajde ne budi dosadan vise s tim stvarima.

Sretno u P.L inace i da sto bolji plasman izborite.
haha . Šta je fol u tome što ćeš me imenovati gore tj napisati ovo M?

Ja sam fino napisao da je Zola potpisao, pošto vidim da gore pišu da će za vas nastupati.

PS: Hvala , i vama brz povratak . :D
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 05 jul 2012, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 05 jul 2012, 20:50

SiggySinatra je napisao/la: Pa pratili smo i prosle godine prijateljske..

I sam znaš da je EF bio podgrupa u pokušaju. Svejedno, manje o tome na forumu.

Ne vidim razlog zašto je Salt City okačio ovo ovdje, jbg ako nisi dosada shvatio da su ovdje pretežno simpatizeri. Vjeruj da su davno obavješteni ljudi koji će ići 100%. Ovako neko može samo pripremiti "doček" umjesto da Fkr upadne iznenada. Doduše samo Cibalija ima one svoje "Ultrase", koji su koliko znam trenutno slabiji nego inače. Uglavnom nisi trebao brate. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jul 2012, 21:32

VolimTz je napisao/la:

Ne vidim razlog zašto je Salt City okačio ovo ovdje, jbg ako nisi dosada shvatio da su ovdje pretežno simpatizeri. Vjeruj da su davno obavješteni ljudi koji će ići 100%. Ovako neko može samo pripremiti "doček" umjesto da Fkr upadne iznenada. Doduše samo Cibalija ima one svoje "Ultrase", koji su koliko znam trenutno slabiji nego inače. Uglavnom nisi trebao brate. ;)
care moj grupa je na FB objavila to na mjestu gdje je jos gore nego na forumu..suti ne radi se nista u tajnosti sto se tice toga, vec ide fina ekipa na utakmicu tako da.... :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 05 jul 2012, 21:55

VolimTz je napisao/la:

Druze jesi dobar? EF jos postoji i nikad se nece ugasit ne brini a ta grupica je odradila dosta gostovanja bez prisustva starije garde ;) na kraju krajeva ta grupica u pokusaju je zasluzna za ovu haj recimo bolju situaciju kod Fukara.. i ne govoris nista sto nebi trebo na forumu neboj se...

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 05 jul 2012, 21:58

care moj grupa je na FB objavila to na mjestu gdje je jos gore nego na forumu..suti ne radi se nista u tajnosti sto se tice toga, vec ide fina ekipa na utakmicu tako da.... :)
Znam da je "doticni" objavio na svom fb, i to je ja mislim bilo sasvim dovoljno. Sad tek vidim da je objavljeno na grupi, ne znam koliko to pametno. A znam da ide fina ekipa, koja se ne informiše preko fb. Oni znaju najbolje, jbg ti znaš šta ja mislim o njima, a sada još je odrađena i ova akcija u "Slobodi" koja je vrijedila svakog respecta. :)

@SiggySinatra

Znam ja druže sve o EF, i gdje su bili, i kakva je situacija sada. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 05 jul 2012, 22:04

VolimTz je napisao/la:
Znam da je "doticni" objavio na svom fb, i to je ja mislim bilo sasvim dovoljno. Sad tek vidim da je objavljeno na grupi, ne znam koliko to pametno. A znam da ide fina ekipa, koja se ne informiše preko fb. Oni znaju najbolje, jbg ti znaš šta ja mislim o njima, a sada još je odrađena i ova akcija u "Slobodi" koja je vrijedila svakog respecta. :)

@SiggySinatra

Znam ja druže sve o EF, i gdje su bili, i kakva je situacija sada. ;)
Ako znas zasto onda pricas drugu pricu neku ? da ne pretjeramo sve ostalo na pp :)

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jul 2012, 22:11

Ko ide u S.Brod? 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.