Eto šta mi piše kad odem na njihovu stranicu, što ga ne apdejtuje?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ili jos bolje srebrenomSenaid L.F.C je napisao/la:npr. bakrenom zicomanonimni je napisao/la:nečim što ne sprovodi strujubavarian_bk je napisao/la:Odvoj ga od struje![]()
![]()
![]()
![]()
Imam zadnju verziju.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa skini zadnju verziju chromea, mozda ti ujedno i s njom skine zadnjui verziju flasha
moja greska, procitao onako povrsinski, kaze kad bude dostupna nova verzija onda ce sam chrome updateovati, tako da ne brines, ili najbolje ti je skini ccleaner, obrisi preko njega chrome, ocisti cache history, sve, i registry, te onda instaliraj najnoviju verziju chromea, u vecini slucajeva ovo pomazeharebianconero je napisao/la:Imam zadnju verziju.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa skini zadnju verziju chromea, mozda ti ujedno i s njom skine zadnjui verziju flasha
Evo nema potrebe da to radim, proradilo je nekako ..QUARESMA 18<<< je napisao/la:moja greska, procitao onako povrsinski, kaze kad bude dostupna nova verzija onda ce sam chrome updateovati, tako da ne brines, ili najbolje ti je skini ccleaner, obrisi preko njega chrome, ocisti cache history, sve, i registry, te onda instaliraj najnoviju verziju chromea, u vecini slucajeva ovo pomazeharebianconero je napisao/la:Imam zadnju verziju.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa skini zadnju verziju chromea, mozda ti ujedno i s njom skine zadnjui verziju flasha
E neće iebo ga ledbaresi#6 je napisao/la:princip je i za laptope isti. znači skine se baterija 10-15s i kada se vrati bios će biti resetiran.
Jesi li ovu bateriju izvadio ili ?Lesnar je napisao/la:E neće iebo ga ledbaresi#6 je napisao/la:princip je i za laptope isti. znači skine se baterija 10-15s i kada se vrati bios će biti resetiran.![]()
Nemoj mi samo reci da si izvadio onu veliku baterijuLesnar je napisao/la:E neće iebo ga ledbaresi#6 je napisao/la:princip je i za laptope isti. znači skine se baterija 10-15s i kada se vrati bios će biti resetiran.![]()
Kada kreneš nešto da skineš, ono te automaski pita gdje ćeš da spasiš. Ti izabereš Local Disc D.LBJ MVP je napisao/la:Local disc C mi je prepun,ne može više ni jedna slikica da stane![]()
A local disc D je praktički prazan,kako da napravim da ono što skidam s neta ide automatski u D,a ne u C???
To možeš podesiti na browserima koje koristiš (i da te pita svaki put, i da automatski prebacuje na D disk.).LBJ MVP je napisao/la:Ne pita me,download počinje odmah čim kliknem na "download",bez ikakvih pitanja.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VensanKasel i 53 gosta.