Phoenix Suns

golden
Kontakt:

Re: Phoenix Suns

Post Postao/la golden » 01 jul 2012, 19:50

Fino :)
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 jul 2012, 09:21

slika

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jul 2012, 02:16

Produzit Brooksa za 20/4, potpisati Beasleya za 28/4, Mayo-a 28/4. Sign&Trade Nasha u Knickse ili Raptorse i zauzvrat uzeti Fieldsa ili Baylessa za ugovor od 20/4. Odhebat Lopeza. Pustit Hilla. Amnestirat Childressa. Trejdati Frye-a u OKC za Aldricha, jer bi im ovaj strasno pomogao sa sirenjem reketa. Pokusati utopiti Gortata i Dudley-a dok jos imaju vrijednost na trzistu :)

Gortat/Aldrich
Morris/Warrick
Beasley/Dudley
Mayo/Fields ili Bayless
Brooks/Marshall

Mislim da bi opet imali prostora za ponuditi nekome max ugovor sljedece godine, mozda Ibaki. Ovo bi bio savrsen razvoj situacije za Sunse, a cak je i sasvim realno u ovom trenutku. :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 jul 2012, 13:16

Neće valjda Beasley biti prva opcija? :roll:

Ako već nećete tankirat bolja je opcija da uzmete Gordona što sam i čitao negdje da hoćete.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2012, 15:21

LBJ MVP je napisao/la:Neće valjda Beasley biti prva opcija? :roll:

Ako već nećete tankirat bolja je opcija da uzmete Gordona što sam i čitao negdje da hoćete.
Mogu uzeti i Beasleya i Gordona. Beasley je izgleda dostupan za nekih 7 ili 8 miliona po sezoni, dok Gordonu Sunsi planiraju ponuditi max ugovor.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jul 2012, 17:21

Beasley je dobar igrac, samo mu treba prostora. A ovaj ugovor sto sam naveo, dakle 28/4 je prilicno razuman u odnosu na ostale ugovore koji se daju. A Gordon je restricted free agent, Sunsi mu nude max, sad da li ce ga uspjeti nagovoriti da zatrazi od Hornetsa da ne izjednace ponudu kao sto je JJ uradio sa sunsima vidjet cemo, mada su male sanse za to. Ja se cak ne bi bunio ni da urade sign&trade i da posalju brooksa, gortata, ili maltene bilo koga iz sadasnjeg rostera osim kendala i kieffa.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2012, 21:33

Donnie Darko je napisao/la:

Beasley je dobar igrac, samo mu treba prostora. A ovaj ugovor sto sam naveo, dakle 28/4 je prilicno razuman u odnosu na ostale ugovore koji se daju. A Gordon je restricted free agent, Sunsi mu nude max, sad da li ce ga uspjeti nagovoriti da zatrazi od Hornetsa da ne izjednace ponudu kao sto je JJ uradio sa sunsima vidjet cemo, mada su male sanse za to. Ja se cak ne bi bunio ni da urade sign&trade i da posalju brooksa, gortata, ili maltene bilo koga iz sadasnjeg rostera osim kendala i kieffa.
A da li je Brooks uopste pod ugovorom Sunsa? Znam da je ono bio u Kini i tamo zaglavinjao, kao i Chandler i Martin, ali njih 2 su dosla u Denver odnosno Clipperse, ali o Brooksu se nije nesto pricalo.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jul 2012, 22:49

brooks je restricted free agent ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jul 2012, 01:42

slika
slika
http://www.nba.com/suns/sites/suns/file ... _arena.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/suns/sites/suns/file ... ic_car.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/suns/sites/suns/file ... rrives.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/suns/sites/suns/file ... gic_tc.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/suns/sites/suns/file ... n_ride.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/suns/sites/suns/file ... cutout.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/suns/sites/suns/file ... _signs.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/suns/sites/suns/file ... corner.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

8-) 8-) 8-)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jul 2012, 13:02

Sam Amick
BUT...Gordon going hard with public comments that he'd rather be in Phoenix than NO, says in a statement given to ESPN and Arizona Republic, "After visiting the Suns, the impression the organization made on me was incredible. Mr. (Robert) Sarver, Lon Babby, Lance Blanks, the front office staff and Coach (Alvin) Gentry run a first-class organization, and I strongly feel they are the right franchise for me. Phoenix is just where my heart is now.
Chris Broussard ‏@Chris_Broussard
Gordon told me his desire is to play in Phoenix, not New Orleans.
nice

steta sto ce ovi izjednacit.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 jul 2012, 15:18

Taj Gordon nije nikako pametan lik,uz svo postovanje prema PHX-u...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2012, 20:43

valjda potpise za Sunse :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 jul 2012, 11:30

Beasley Agrees To Three-Year, $18M Deal With Suns.

Dobar posao za Sunse, svaka cast.

Mes Que Un Club!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 jul 2012, 15:01

Jeftino su ga dobili.Odličan posao 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 jul 2012, 17:05

Ne znam sta da mislim o ovoj situaciji sa Gordonom. U jednu ruku bilo bi lijepo dobiti takvog strijelca i novo lice fransize, ali u drugu ruku puno je dati maksimalan ugovor za igraca sa historijom povreda i koji nikada nije igrao kompletnu sezonu. Hornetsi ce sigurno izjednacit ponudu, ali ce vjerovatno pokusati izvuci neki sign&trade od Sunsa, jer je veoma rizicno vratiti ultra nezadovoljnog Gordona u New Orleans nakon svega sto je ovaj rekao. Sinoc sam procitao da bi u taj s&t bili ukljuceni Dudley (ili Warrick, ali su u medjuvremenu dobili Andersona, tako da im jos jedna cvrka ne treba), te prvi pikovi u 2013. (LAL) i 2014. (PHX). Ako solidno zastite ovaj drugi, recimo top10 ili top12 ne bih imao nista protiv ovoga. U protivnom vozdra Eric Gordon.

Iskreno u ovom trenutku bih vise volio Mayo-a nego Gordona. Cisto iz razloga jer kosta duplo manje, a nije nista manji potencijal od Gordona. Mislim da bi napokon pokazao sta je sposoban kada bi dobio prostora, te bio jedna od glavnih opcija u napadu, sto u Međedima odavno nije.

Ne bih recimo imao nista protiv ni da se ukljuce u ovaj trejd za Howarda, te posalju pick od Lakersa za Mar$hona, jer ga Cavsi haman ne zele uzeti pa se trazi cetvrti tim koji bi poslao pik u Orlando u zamjenu za njega.

Isto tako ne bih imao nista protiv dovodjenja Barbose.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2012, 17:09

Donnie Darko je napisao/la: Ne bih recimo imao nista protiv ni da se ukljuce u ovaj trejd za Howarda, te posalju pick od Lakersa za Mar$hona, jer ga Cavsi haman ne zele uzeti pa se trazi cetvrti tim koji bi poslao pik u Orlando u zamjenu za njega.

Isto tako ne bih imao nista protiv dovodjenja Barbose.
Hocemo mi Brooksa ali necemo da damo nas pick. Mozemo im dati pravo da mijenjaju pick 2013 godine sa vama (dobili ste ga od Lakersa a mi dobili to pravo u trejdu Sessionsa), mozemo im dati pick Miamia, te pick Sacramenta, ali oni haman traze iskljucivo nas pick pa to nas malo koci, mada izgleda je sve blizu dogovora izmedju Netsa Cavsa i Orlanda.

Edit: Ipak to tvoje izgleda je novije od ovog mog, sad sam procitao :lol: .

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 jul 2012, 00:26

Hollinger kaze da Mayo ceka da NOH izjednaci ponudu za Gordona, 'to get paid by the Suns'. Ako je ovo get paid ugovor ala Beasley, ok. U suprotnom, bjaaazi...

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 13 jul 2012, 01:02

Donnie Darko
Drug,jel' mi možeš napisati ko je sve došao i ko bi navodno trebao da dođe i ko je otišao odnosno ko će sve otići,znam da smo ostali bez Neša i da je Maršal izabran na draftu.

☀ PHOENIX SUNS ☀

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 jul 2012, 01:19

golden je napisao/la:Donnie Darko
Drug,jel' mi možeš napisati ko je sve došao i ko bi navodno trebao da dođe i ko je otišao odnosno ko će sve otići,znam da smo ostali bez Neša i da je Maršal izabran na draftu.
Uz Nasha ce u Lakerse vjerovatno i Hill. Rekao je mislim da ce tamo ili u penziju. Odrekli su se prava na Aarona Brooksa. Sto je i razumljivo sa obzirom da ga nisu mogli trejdat jer prosle sezone nije bio njihov igrac, te im dolaskom Dragica i Marshalla apsolutno ne treba. Childress ce najvjerovatnije biti amnestiran ukoliko dodje Gordon. Nezna se jos nista za Lopeza, koji je restricted free agent. Bila je ona vijest da su se sastali sa njim u LA-u jos prije nekih desetak dana, ali od tad nista.

Dragic i Beasley su 95% u Sunsima. Mislim, ne vjerujem nista dok nisu zvanicno potpisani ugovori. Razlog prolongiranja potpisa je Eric Gordon. Moraju sacekat prvo sta ce biti sa njim, jer ako potpisu ovu dvojicu nema vise prostora u salary capu. Sto se Gordona tice, sanse da dodju su realno nekih 10%. NOH ga ne zeli pustiti te onako, a Sunsi ne zele sign&trade. Fine by me, puno je ipak maksimalan ugovor. Ako ne dodje, Sunsi ce sigurno potpisati neku dvicu, najizgledniji kandidat je Mayo, koji haman i zeli u Arizonu, te Terrence Williams, Courtney Lee i Leandro Barbosa, mislim da nisam zaboravio nikoga.

Znaci depth chart Sunsa za sljedecu sezonu je vjerovatno ovakav:

Gortat/Lopez
Frye/Morris/Warrick
Beasley/Childress
Mayo/Dudley
Dragic/Marshall/Telfair

Mada nisam siguran jel ovaj Telfair jos u Sunsima. Znam da je potpisao na dvije godine, sad jel bio neki team option ili player option za drugu godinu nisam siguran.

:)

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 13 jul 2012, 01:22

Hvala puno ;)

☀ PHOENIX SUNS ☀

Odgovori

Natrag na “Phoenix Suns”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.