FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 04 jul 2012, 23:57

KB-TM87 je napisao/la:sto ce se ponadat janezi da smo losi, auuu :mrgreen: Veselo nam bješe dok je Osim predvodio plave 8-)
taman prilika za iznenađenje 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jul 2012, 23:59

nije bolest sve sto boli....

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 jul 2012, 00:03

Ovaj radi za transfermarket :D
cuo sam da Vrbanjusa trazi dobrog stopera izgleda eo ovaj nasao Markovica :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 jul 2012, 00:24

Sta je ovo zadnje stranice rasprava s aldinn1-ovom kopijom.
uleti jedan padobranac i 5-10 stranica nabacenih navrat nanos.
ignore ne odgovarajte
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 05 jul 2012, 00:34

ma bice to dobro sve
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 05 jul 2012, 00:38

nime_tm87 je napisao/la:prolazimo ako Bog da glat... tamo 1-1, na lavoru 0-0
Ako je to glat, ja sam ninja ratnik (a nisam, vjeruj mi). Spustite se na zemlju ljudi moji, favoriti jesu, apsolutni nisu, pokušat' ćemo, nemamo šta izgubiti. Vjerujem u Osima da će ih spremiti da jedu travu, i aBd uz malo sreće i da prođemo ove janeze. Samo molim vas, ostanimo realni, ljudi su favoriti..
Nama je Željo svetinja jedina.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 jul 2012, 00:39

sigurno je mislio na bojana markovica iz borca, fulio si momak temu....

cuj uzet cemo 100KM za adilovica, ja bi najvise volio da ostane i iducu sezonu opet zabije 15/20+ golova (nezz vise ni sam tacno) i opet osvojimo titulu :)

imas li jos kakva pitanja, ako ti nesto nije jasno ?

al fkt nezz sto se ovoliko raspravljamo sa njim kad je glup frajer, konta ovdje nesto furat i govorit da je markovic bio jedan od nasih najacih igraca proslu sezonu, a frajer uopste nije igrao... samo prva 2/3 kola, i onda dodje momak koji je totalno neupuceno deriste i pocne lupati i samo sebe brukati

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 jul 2012, 00:52

hoce li klub poslati zahtjev fsbih da prizna drzavnu titulu bih iz 1946, kao sto je hns priznao hajduku u hrvatskoj? mislim da je krajnje vrijeme da se i to uradi...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

nanek

Post Postao/la nanek » 05 jul 2012, 01:02

Samo cu reci, da je bolje da nisam gledao ovu tekmu al hajde !

Ne sumnjam u nas prolaz ni sekunde !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 jul 2012, 01:03

@HzSm

haj ne provaljuj se musafa ti... cuj Markovic dok je igro u Zelji nikad nije igro na mjestu stopera, uvijek bio desni bek... toliko o tome.
A sto se tice maribora, istog sam misljenja ko i 25. juna kad smo ih dobili. Znaci lakseg nismo mogli dobiti iz one grupe, povoljnije gostovanje za nas klub i navijace nismo mogli dobit i sad sacekajmo 18. da nasi momci pokazu kako se igra fudbal... Kad su to janezi lopte igrali je.bem mu :)

Dosla im lokomotiva iz moskve na stadionu 50 dusa... slovenija i fudbal ne idu u istu recenicu ;)

Mi smo protiv Malage odigrali 0-0 bez Beslije M. i Muratovica pa sad skontajte.... mozemo mi to ljudi!!!!!!!!!!!!

btw: Toliko zelim da barem do 18. ne posjecujem ovaj forum jer me uzasno nervirate, ali moram da ostanem u toku... usput citam vas komentare nazalost

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 05 jul 2012, 02:01

Neka me ne napadaju odmah oni kojima se ne dopada sto postavljamo dresove, vec je receno da bi oni mogli biti poput ovih, pa sam se pravo potrudio da uradim u boljoj kvalitet :!: :D
Imam jos par varijanti ali ne bih da nekima zagorcam zivot, a nadam se da moderatorima takodje ne smeta... ;)

slikaslika
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 05 jul 2012, 02:05

Dobro bi bilo kad bi bili ovakvi 8-)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 jul 2012, 02:08

Raja interesuje me ovaj Code kakva je situacija sa njima?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jul 2012, 02:29

tm8782 je napisao/la:Eh ovako, necu nikoga da omalazavam niti da dizem. Maribor je veceras pokazao da su vrlo jak protivnik, imaju par igraca koji su vrhunski, prije svega mislim na napad. S tim da im je vezna linija losiji dio tima. U odbrani su jako disciplinovani, kad protivnik napada imaju cak 7 igraca u odbrani u formaciji 4-3. Kada sam spomenuo napad moram da priznam da je nasa odbrana vrlo jaka tako da ne brinem se puno, ono sto me moze zabrinuti jeste ovi dalekometni sutevi. Lokomotiv je tek poceo sa pripremama, cak nisu puno ni trcali. Ne kazem da ce nam biti lahko, ne treba ni skidati gace odmah, ali moze se igrati s njima. Ono sto je mana, sto sam veceras vidio jeste spori bekovi, tu vidim nasu sansu. Velikonja, Tavarez i Ibraimi su najjaci dio tima mariborcana. Jako dobri su suteri iz daljine sto se i pokazalo, ali ostaje nam 18-07. pa cemo da vidimo kako i sta. Golmani je pokazao sigurnost u nekoliko navrata, to sam zaboravio da naglasim.

P.S. Ovo je neko moje misljenje, ostalo ce vrijeme pokazati...
Jako si dobro primijetio ovo vezano za momente kada se brane i njihovu disciplinu,da imaju 7 igraca pa i vise...
Lokomotiv je realno puno bolja ekipa i ovo je nekih 50% njihovih mogucnosti,zabrinut sam za mogucnosti Maribora zapravo,pogotovo u veznom redu koji kritikujes.A mislim da je to najjaci dio njihovog tima generalno.Po 7 i vise igraca u odbrani kada se brane,napad zestok imaju,a vezni red je opet vecina i u napadu kada napadaju.To sve govori o super inteligentnoj i spremnoj ekipi.transformacija veznog reda prema napadu i odbrani je fascinantna.Moramo biti realni ali fakat,i da spoznamo da je pred nama jako tezak zadatak.Ne kazem da ne mozemo proci,ali puno sportske srece ce nam trebati uz 120 % nasih mogucnosti,pa da onda sanjamo.Ostacu umjereni optimista svakako,ali Maribor je realno jaci od nas.Kada vec nismo doveli pojacanja,nadam se da ce ova nasa uigrana ekipa da odigra najbolju utakmicu u zadnjih par godina i da izbacimo protivnika.Nadam se da je Amar Osim ovo gledao sa paznjom i da ce izvuci mnoge zakljucke iz ove utakmice.Meni je vezni red bio vrlo interesantan,bez obzira sto se i nije tako cinilo danas kroz samu igru.Fasciniralo me je mnogo toga vezano uz taj dio njihovog kretanja bez lopte.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 05 jul 2012, 02:47

Zalutat će neki janez na forum pa će nam svima kopirati postove na njihov forum i krenut će priča evo ih usrali se, ne nadaju se prolasku kad su vidjeli Maribor protiv Lokomotiva :mrgreen: Šta vam je ?? kiša pala umjesto da ste se rashladili vi kontra počela kuknjava neka :mrgreen: Šta je trebalo da pogledate utakmicu Maribora uživo pa da shvatite da su jaka ekipa ??
Prvo Lokomotiv je sa pripremama počeo prije pet dana uz to nisu igrali Ćorluka, napadač im No.1 Caicedo, Španac Zapater i Yanbaev dakle oslobljen tim Lokomtiva dok je Mariboru ovo bila generalna proba, ljudi zavrsili sa pripremama a 08.07. igraju derbi protiv Olimpije.Sve u svemu nisu bauk i uopste nas ne treba zavarati ovaj rezultat sa Lokomotivom po meni smiješno i pomisliti na takvo nesto, od početka se zna šanse za prolaz su 60% naprema 40% u korist Maribora i sva priča tu zavrsava, mi imamo jos pripremnih utakmica, ima jos vremena da se ekipa uigra, ima jos vremena da se ekipa i psihički i fizički spremi a tu je AMAR OSIM !! KRAJ PRIČE !!
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 05 jul 2012, 06:59

Zel je napisao/la:Neka me ne napadaju odmah oni kojima se ne dopada sto postavljamo dresove, vec je receno da bi oni mogli biti poput ovih, pa sam se pravo potrudio da uradim u boljoj kvalitet :!: :D
Imam jos par varijanti ali ne bih da nekima zagorcam zivot, a nadam se da moderatorima takodje ne smeta... ;)

slikaslika
Potrudio si se nema sta ;)
Mislim da si najblizi njihovom nacinu pravljenja dresova,a ja ne bi imao nista proziv da ovakvi budu i u printu,samo da oko vrata malo bolje obrade :) ovo je onaj stil kao u NAC Brede,a ima na njihovoj str,za SS LAZIO Rugby Club,dres su im odradili fenomenalno
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 05 jul 2012, 08:27

Sa lentom na dresu :o :? Kad je to Željo imao lentu na svom dresu??? Pa nismo zrinjski :evil:
Nema govora o ovome.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 jul 2012, 08:37

Vise bi volio da sinoc nisam gledao onu utakmicu jedna strasno disciplinovana ekipa sa cetri dobra igraca ostalo prosjek vise nisam neki optimista samo mogu reci Hvala ti boze sto imamo Amara pa se ne brine da ce izvuci maksimum iz ove ekipe pa sta bude.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 jul 2012, 09:12

Joj kako ljudi uzimaju apsurdne stvari za mjerilo jacine na ovim prijateljskim tekmama.Maribor igrao nerijesneo sa Lokomotivom,a mi sa nekim Aluminijem.A prije par dana Odigraju sa Ukrajincima 1-1 a mi odigramo sa ekipom koja je imala isto bodova kao i to drugi ukrajinci !-1 i pritom ih razvalimo,a tad se suti.Ako cemo se voditi takvim shvatanjima,onda ispade da smo 50 - 50 za prolaz.Jebote ljudi spijuniraju tu tekmu,i vi ocekujete nesto spektakularno,ma smijesno.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 jul 2012, 09:47

slika

slika
By ipetm at 2012-07-05
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 35 gostiju.