taman prilika za iznenađenjeKB-TM87 je napisao/la:sto ce se ponadat janezi da smo losi, auuuVeselo nam bješe dok je Osim predvodio plave

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
taman prilika za iznenađenjeKB-TM87 je napisao/la:sto ce se ponadat janezi da smo losi, auuuVeselo nam bješe dok je Osim predvodio plave
Ako je to glat, ja sam ninja ratnik (a nisam, vjeruj mi). Spustite se na zemlju ljudi moji, favoriti jesu, apsolutni nisu, pokušat' ćemo, nemamo šta izgubiti. Vjerujem u Osima da će ih spremiti da jedu travu, i aBd uz malo sreće i da prođemo ove janeze. Samo molim vas, ostanimo realni, ljudi su favoriti..nime_tm87 je napisao/la:prolazimo ako Bog da glat... tamo 1-1, na lavoru 0-0
Jako si dobro primijetio ovo vezano za momente kada se brane i njihovu disciplinu,da imaju 7 igraca pa i vise...tm8782 je napisao/la:Eh ovako, necu nikoga da omalazavam niti da dizem. Maribor je veceras pokazao da su vrlo jak protivnik, imaju par igraca koji su vrhunski, prije svega mislim na napad. S tim da im je vezna linija losiji dio tima. U odbrani su jako disciplinovani, kad protivnik napada imaju cak 7 igraca u odbrani u formaciji 4-3. Kada sam spomenuo napad moram da priznam da je nasa odbrana vrlo jaka tako da ne brinem se puno, ono sto me moze zabrinuti jeste ovi dalekometni sutevi. Lokomotiv je tek poceo sa pripremama, cak nisu puno ni trcali. Ne kazem da ce nam biti lahko, ne treba ni skidati gace odmah, ali moze se igrati s njima. Ono sto je mana, sto sam veceras vidio jeste spori bekovi, tu vidim nasu sansu. Velikonja, Tavarez i Ibraimi su najjaci dio tima mariborcana. Jako dobri su suteri iz daljine sto se i pokazalo, ali ostaje nam 18-07. pa cemo da vidimo kako i sta. Golmani je pokazao sigurnost u nekoliko navrata, to sam zaboravio da naglasim.
P.S. Ovo je neko moje misljenje, ostalo ce vrijeme pokazati...
Potrudio si se nema staZel je napisao/la:Neka me ne napadaju odmah oni kojima se ne dopada sto postavljamo dresove, vec je receno da bi oni mogli biti poput ovih, pa sam se pravo potrudio da uradim u boljoj kvalitet![]()
![]()
Imam jos par varijanti ali ne bih da nekima zagorcam zivot, a nadam se da moderatorima takodje ne smeta...![]()