Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marley
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marley » 04 jul 2012, 23:21

Tu su Giroud i Podolski, uz ova 2 pojacanja mi nimalo nije zao zbog njegove odluke da napusti Arsenal, usudit cu se i reci da cak necemo ni osjetiti njegov odlazak sto se tice postizanja golova. Ovdje su mnogi Persie-a previse digli u zvijezde. Ne treba zaboraviti da je i on, slicno kao i Nasri imao tek jednu vrlo uspjesnu sezonu iza sebe. Niko ne moze garantirati da ce on nastaviti dobru formu u drugom klubu. Pogledajte Nasrijevu statistiku u City-u, ok nije lose, ali nije odigrao ni priblizno kako se ocekivalo. I njega su mnogi precjenili kada je odlazio i njegov odlazak uopste nije uticao na Arsenalove igre. Sada samo treba nastaviti dalje, kupiti jednog dobrog veznog igraca i jos jedno pojacanje u odbrani i spremni smo za sezonu.

Sto se tice onog panja Wolkota neka ide, sam njegov odlazak ce biti veliko pojacanje za Arsenal. Neka prica ko sta hoce, za mene on nije ni prosjecan igrac. Previse je on sebi umislio da je neka zvijezda pa misli da ima pravo ucjenjivati klub da ce i on otici ako Persie ode. Nema dribling, nema pregled igre, nema kreativnosti i ideje , centarsut prosjecan, nema inteligencije, jedino po cemu je poznat je ta njegova brzina a ni nju ne koristi kako treba. Mozda bi i bio od njega vrhunski napadac da ga Wenger nije bacio na to krilo , ali sad je gotovo, nakon tolikih godina igranja na krilu nema svrhe vracati ga u napad.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 jul 2012, 23:52

Van Persie will complete his move to #MCFC within two weeks. Fee of around £22m. Contract worth £225k per week already agreed. #AFC
Naravno, presudila je zelja za trofejima, nije to sto ce imati skoro tri puta vecu platu nego u Arsenalu.
Celik!3,2,2.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 jul 2012, 23:53

Dajte ljudi, je l' ono Van Persie stvarno izjavio ? Ne mogu da vjerujem. Nakon dosadašnjih odlazaka iz Arsenala (Nasri i sl.), a i njegovih prijašnjih izjava, nije bilo baš za očekivat ovo. :| Baš se iznenadih. Btw, kuda će onda ? Juventus ? City ( :roll: ) ? Stvarno nevjerovatno, ako je on zaista dao onakvu izjavu...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 04 jul 2012, 23:53

Steta,nisam mislio da ce Persika otici...Ipak mislim da to Arsenal moze podnijeti,uz pojacanja,a mislim da ce i ostali igraci vise doci do izrazaja!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 05 jul 2012, 00:03

Out of my huge respect for Mr Wenger, the players and the fans I don’t want to go into any details, but unfortunately in this meeting it has again become clear to me that we in many aspects disagree on the way Arsenal FC should move forward.
Kljucna recenica oprostite ako je vec neko napisao.Ja ne bi volio da dodje u City jer puno kosta moze se povrijedit a i ova 4 napadaca su po meni svi extra.To bi znacilo da neko od njih mora ici.Neka ide u Juventus.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 05 jul 2012, 00:05

Ma pao je u ocima svih navijaca, dzaba mu sto "voli" klub..

Bio bih zadovoljan ako uspiju dogovorit zamjenu Dzeko-Perise.

ImperatorCFC
Kontakt:

Post Postao/la ImperatorCFC » 05 jul 2012, 00:13

Zao mi je sto odlazi, a dobar je igrac strahota...

Chelsea could make a shock bid for Robin Van Persie #cfc #afc (sa Twittera)

Kao navijac Chelsea ne bi mogao prihvatiti da on dođe kod nas pored Torresa i Lukaku-a, al eto.
- "Usus magister egregius" - (Iskustvo je najbolji učitelj)

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 jul 2012, 00:17

Edin.- je napisao/la:Ma pao je u ocima svih navijaca, dzaba mu sto "voli" klub..
Svake godine po jedan padne u ocima, kod vas ;) . Svake godine ovi najbolji što odlaze iz Arsenala padaju u ocima navijaca, malo je ta prica postala otrcana :? . Ponavljaja se jedno te isto vec godinama. A nikako Wenger da padne u ocima koji je od kluba napravio D.O.O. i francusku pijacu. Izgleda da je njemu najbitnije dovesti svake godine svog zemljaka i uhljebiti ga u Arsenalu.. Riješenje je nogirati francuza, ali kako to uraditi :?: kad je srastao uz Arsenal ko nokat uz prst, pustio francuz korijen i ne miće evo vec 20 godina. Njega je vrijeme pregazilo, prošlo je ono doba Adamsa, Keowna, Parolura, Henrya, Viere i te generacije. Pregazilo ga je vrijeme i njega i te ljude što vode klub. 7 sušnih sezona dok onaj ormar za trofeje zjapi prazan i skuplja prašinu , najbolje svjedoce tome. Veliki klubovi bi davno nogirali takvog trenera, realno ;) Ako ce on i dalje furati politiku tipa "Daj da mi zaradimo 20 miliona svake sezone prodajom najboljih igraca kojima istice ugovor i da završimo kao treći i da se plasiramo u LP" necete vi vidjeti uspjeha ni trofeja još narednih 7 godina.
Neko napisa "yebo trofeje, nije sve u trofejima", pa dobro onda ako navijacima Arsenala to stanje odgovara i paše.
Tako pricaji i navijaci Wolverhamptona i Norwicha.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jul 2012, 00:27

Hajd Ripper ne seri. Molio bih ljude koji ne poznaju situaciju u Arsenalu(a to su oni koji samo znaju da Arsenal 7 godina nije nista osvojio) da ne pametuju oko toga sta bi veliki klub trebao uraditi. Ne znate sta se desava iza svega zato molim bez glupih postova u kojima pokusavate ispasti neki pametnjakovici.
Celik!3,2,2.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 jul 2012, 00:30

Sold! Arsenal's talent drain

2011: Fabregas to Barca, £35m Nasri to Man City, £24m
2009: Adebayor to Man City, £25m K Toure to Man City, £16m
2007: Henry to Barca, £16.6m
2006: Ashley Cole to Chelsea
2005: Vieira to Juventus, £13.7m
2000: Overmars to Barca, £25m
Ovo su samo neki, jos tu ima i Hleb, Flamini, Clichy....

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 05 jul 2012, 00:34

Veliki klubovi bi davno nogirali takvog trenera, realno ;) Ako ce on i dalje furati politiku tipa "Daj da mi zaradimo 20 miliona svake sezone prodajom najboljih igraca kojima istice ugovor i da završimo kao treći i da se plasiramo u LP" necete vi vidjeti uspjeha ni trofeja još narednih 7 godina.
Ja ne mogu da vjerujem da jos uvijek ima onih koji misle da je AW najveci krivac :roll: :arrow:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 jul 2012, 00:35

oldbridge je napisao/la:
Veliki klubovi bi davno nogirali takvog trenera, realno ;) Ako ce on i dalje furati politiku tipa "Daj da mi zaradimo 20 miliona svake sezone prodajom najboljih igraca kojima istice ugovor i da završimo kao treći i da se plasiramo u LP" necete vi vidjeti uspjeha ni trofeja još narednih 7 godina.
Ja ne mogu da vjerujem da jos uvijek ima onih koji misle da je AW najveci krivac :roll: :arrow:
Prosvjetli nas pa reci tko je?

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 jul 2012, 00:36

AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd Ripper ne seri. Molio bih ljude koji ne poznaju situaciju u Arsenalu(a to su oni koji samo znaju da Arsenal 7 godina nije nista osvojio) da ne pametuju oko toga sta bi veliki klub trebao uraditi. Ne znate sta se desava iza svega zato molim bez glupih postova u kojima pokusavate ispasti neki pametnjakovici.
cuj ne seri :shock: :P pa šta sam to slagao :roll:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 jul 2012, 00:37

ripper je napisao/la:Svake godine po jedan padne u ocima, kod vas ;)
Prva neistina. Meni recimo Fabregas nikad nije pao u očima. Henry isto, Hleb takodje, G.Silva, Toure, Clichy. Jedina dva igrača koja ne volim, a otišli su iz Arsenala su Nasri i Adebayor.
ripper je napisao/la:7 sušnih sezona dok onaj ormar za trofeje zjapi prazan i skuplja prašinu , najbolje svjedoce tome. Veliki klubovi bi davno nogirali takvog trenera, realno ;)
Hoćeš da mi kažeš kako United nije veliki klub? :?

I velika Barcelona je imala sušnih perioda, to je za mene prirodan proces i što se mene tiče neka ga takvog.

A sad nastavite gdje ste stali...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 jul 2012, 00:39

Arnelinho je napisao/la:
Prva neistina. Meni recimo Fabregas nikad nije pao u očima. Henry isto, Hleb takodje, G.Silva, Toure, Clichy. Jedina dva igrača koja ne volim, a otišli su iz Arsenala su Nasri i Adebayor.
ripper je napisao/la:7 sušnih sezona dok onaj ormar za trofeje zjapi prazan i skuplja prašinu , najbolje svjedoce tome. Veliki klubovi bi davno nogirali takvog trenera, realno ;)

I velika Barcelona je imala sušnih perioda, to je za mene prirodan proces i što se mene tiče neka ga takvog.

Znaci, sa ostatkom posta se slažeš dok si samo ovo dvoje odvojio za quote :?:

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 05 jul 2012, 00:40

Reci cu ti samo da je milion puta prebacivao krivicu ove jazavcarske uprave na sebe.
A sad sto ti ne zelis ili ne mozes da shvatis ko vodi glavnu politiku u nekom klubu, to je tvoja stvar.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 jul 2012, 00:42

Ostatak posta ne želim da komentiram. To dvoje su fakti, ostalo je tvoje mišljenje.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 jul 2012, 00:45

Arnelinho je napisao/la:

Hoces reci da United nije osvojio trofej 7 godina i da prodaje svoje najbolje igrace?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 jul 2012, 00:47

Hoću reći da bi ripper Fergusona otpustio još davno. Eto šta hoću reći...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 05 jul 2012, 00:53

United je imao isto tako dug period bez titule i onda su krenule kao kapi kiše, jedna za drugom, u suštini, svaki klub ima uspone i padove, nama se dešava ovo drugo ali vratit ćemo se, kad tad.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 05 jul 2012, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.