NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Piše da je Keran otišao,jer nema prijevoza svaki dan do Bihaća.
-
- Kontakt:
Imaju sobe u stadionu , moze tamo nocivati kao da mora svaki dan u Cazin pa nazad :S
Bez ljutnje,ali to za Keranovica mi smijesan razlog nedolazka u Jedinstvo. Kao da se nije moglo naci rjesenje za taj problem,to je smijesan problem,iskreno.
Kod nas narocito nije bajna situacija,ali vi ste uvijek imali vise ambicije

ma pitaj boga sta je jos trazio kad se nisu dogovorili ... koliku platu,pare na ruku itd itd...FKKrajina je napisao/la:Bez ljutnje,ali to za Keranovica mi smijesan razlog nedolazka u Jedinstvo. Kao da se nije moglo naci rjesenje za taj problem,to je smijesan problem,iskreno.
-
- Kontakt:
I ko bi sad mogao biti golman ? Harbas i Alijagic nema sanse da mogu braniti ! I ako ko zna kad su im treninzi nek napise
. . . A ako vam je Harbas mogao braniti proslu polueszonu, sto sada ne bi mogao, mlad je, sigurno nije ni skup 

Zadnja izmjena: Sportfan, dana/u 05 jul 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sportfan je napisao/la:Prije par mjeseci kada je Rudar gostovao pod Boricima, pricalo se da je Hadzic jos tada vec trebao biti u Jedinstvu , prije nego su doveli Harbasa . . . A ako vam je Harbas mogao braniti proslu polueszonu, sto sada ne bi mogao, mlad je, sigurno nije ni skup
AHAHAHAHAHAHAH nama da su ekipe vise sutale na gol mi bi primili 5 komada na utakmici . On veze od branjenja nema .
-
- Kontakt:
Ma slab je Harbaš. Fakat nam je Keran trebao,ali jbq. Ništa od toga. Ostaje nam Harbaš,uigrati ga malo i to je to.
-
- Kontakt:
A gdje pise da nece u Jedinstvo ? Harbas nikakav golman nije , on puno prica i bezvezne golove prima . Sjecamo se svi Kerana sta je branio . Svaka mu cast !
-
- Kontakt:
Pise ti brate na Stranici Jedinstva na forumu. Tražio je da mu se plaća put jer neće da stanuje.
-
- Kontakt:
Keran rekao da nece dzaba da igra ! I kako oni misle sad zadrzati Trejica i ostale koji sad treniraju a nisu potpisali sa malom platom ? Ako misle polako praviti ekipu za PL kesa bi se trebala odrijesiti !
-
- Kontakt:
Ma kakva PL. PRIČE SVE. ://
-
- Kontakt:
samo vbi naglabajte znalci ovdje,a nesto lijepo se sprema to znam iz potvrdjenih izvora...
))

svake god.se nama nesto lijepo sprema iz potvrdjenih izvora(k.a.r.i.n.a zvana borba za opstanak)
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
-
- Kontakt:
Vidjet cemo i to
-
- Kontakt:
bihacusrcu je napisao/la:samo vbi naglabajte znalci ovdje,a nesto lijepo se sprema to znam iz potvrdjenih izvora...))
A šta se to sprema,de mi reci molim te. Pa da se hoće u PL ne bi se išlo ovim igračima i ne bi ovako štedjeli te pare.
-
- Kontakt:
Treninzi su u 8 ujutro i navecer oko 7 - pola 8 . Ja ode veceras da vidim kakvo je stanje . Upravo tako ... za PL se ne treba stediti , ako je bas hocemo !
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Eto vas u Livno u prvom kolu.
Imas li ostali raspored ?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne, samo ovo, tražio sam za Troglav pa sam tako dobio samo prve dvije utakmice, od svojih ljudi tamo. 

Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.