FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne lozi te se nisu nimalo slaba ekipa, jako ce nam tesko biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Naravno da nisu nimalo loša ekipa i golman im nije taraba kako su neki ovdje pisali, tko god misli da ćemo mi ovo lako dobiti nije čist u glavi.Elegant je napisao/la:Ne lozi te se nisu nimalo slaba ekipa, jako ce nam tesko biti.
Eh ovako, necu nikoga da omalazavam niti da dizem. Maribor je veceras pokazao da su vrlo jak protivnik, imaju par igraca koji su vrhunski, prije svega mislim na napad. S tim da im je vezna linija losiji dio tima. U odbrani su jako disciplinovani, kad protivnik napada imaju cak 7 igraca u odbrani u formaciji 4-3. Kada sam spomenuo napad moram da priznam da je nasa odbrana vrlo jaka tako da ne brinem se puno, ono sto me moze zabrinuti jeste ovi dalekometni sutevi. Lokomotiv je tek poceo sa pripremama, cak nisu puno ni trcali. Ne kazem da ce nam biti lahko, ne treba ni skidati gace odmah, ali moze se igrati s njima. Ono sto je mana, sto sam veceras vidio jeste spori bekovi, tu vidim nasu sansu. Velikonja, Tavarez i Ibraimi su najjaci dio tima mariborcana. Jako dobri su suteri iz daljine sto se i pokazalo, ali ostaje nam 18-07. pa cemo da vidimo kako i sta. Golmani je pokazao sigurnost u nekoliko navrata, to sam zaboravio da naglasim.
P.S. Ovo je neko moje misljenje, ostalo ce vrijeme pokazati...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Slazem se s napisanim uz konstataciju da postoji velika sansa da ce protiv Zeljeznicara biti drugi igraci na obje bekovske pozicije,a desni bek Mejac im je opcenito jedan od najboljih igraca kome brzine ne manjka.tm8782 je napisao/la:Eh ovako, necu nikoga da omalazavam niti da dizem. Maribor je veceras pokazao da su vrlo jak protivnik, imaju par igraca koji su vrhunski, prije svega mislim na napad. S tim da im je vezna linija losiji dio tima. U odbrani su jako disciplinovani, kad protivnik napada imaju cak 7 igraca u odbrani u formaciji 4-3. Kada sam spomenuo napad moram da priznam da je nasa odbrana vrlo jaka tako da ne brinem se puno, ono sto me moze zabrinuti jeste ovi dalekometni sutevi. Lokomotiv je tek poceo sa pripremama, cak nisu puno ni trcali. Ne kazem da ce nam biti lahko, ne treba ni skidati gace odmah, ali moze se igrati s njima. Ono sto je mana, sto sam veceras vidio jeste spori bekovi, tu vidim nasu sansu. Velikonja, Tavarez i Ibraimi su najjaci dio tima mariborcana. Jako dobri su suteri iz daljine sto se i pokazalo, ali ostaje nam 18-07. pa cemo da vidimo kako i sta. Golmani je pokazao sigurnost u nekoliko navrata, to sam zaboravio da naglasim.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Maribor onakav kakav je bio i prošle sezone.Nisu nešto specijalno kreativni, teško oraganizuju akcije.Najveće su nam prijetnje Mariborove kontre, imaju tri, četiri brza igrača koji znaju lopte i koji znaju šta hoće. U defanzivi su dobri,dobri ne odlični,kada se brane brane se sa tri štopera(onaj zadnji vezni,broj 5 uvijek se vrati na poziciju štopera, a u ofanzivi je klasični zadnji vezni), čuvaju teren jako dobro, ali kad se prođe i dođe do dvadesetak metara od gola tu im odbrana slabi, dosta ispadaju. Ofsajd su dobro držali, prekide nismo mogli ni vidjeti nije ih ni bilo, osim onog gola. Sve u svemu jako dobra ekipa, biće nam teško ali imamo šansi...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ok, to je druga stvar. Samo sam napisao ono sto sam vidio veceras, i sigurno je da ce biti druga taktika(neke izmjene na pozicijama). Mislim da ce SEF ostalo vidjeti na kasetama i postaviti se kako treba, u sto ne sumnjam.Dylan Dog je napisao/la:Slazem se s napisanim uz konstataciju da postoji velika sansa da ce protiv Zeljeznicara biti drugi igraci na obje bekovske pozicije,a desni bek Mejac im je opcenito jedan od najboljih igraca kome brzine ne manjka.tm8782 je napisao/la:Eh ovako, necu nikoga da omalazavam niti da dizem. Maribor je veceras pokazao da su vrlo jak protivnik, imaju par igraca koji su vrhunski, prije svega mislim na napad. S tim da im je vezna linija losiji dio tima. U odbrani su jako disciplinovani, kad protivnik napada imaju cak 7 igraca u odbrani u formaciji 4-3. Kada sam spomenuo napad moram da priznam da je nasa odbrana vrlo jaka tako da ne brinem se puno, ono sto me moze zabrinuti jeste ovi dalekometni sutevi. Lokomotiv je tek poceo sa pripremama, cak nisu puno ni trcali. Ne kazem da ce nam biti lahko, ne treba ni skidati gace odmah, ali moze se igrati s njima. Ono sto je mana, sto sam veceras vidio jeste spori bekovi, tu vidim nasu sansu. Velikonja, Tavarez i Ibraimi su najjaci dio tima mariborcana. Jako dobri su suteri iz daljine sto se i pokazalo, ali ostaje nam 18-07. pa cemo da vidimo kako i sta. Golmani je pokazao sigurnost u nekoliko navrata, to sam zaboravio da naglasim.
Ovo sam isto zaboravio naglasiti, kontre i polukontre.ipetm je napisao/la:Maribor onakav kakav je bio i prošle sezone.Nisu nešto specijalno kreativni, teško oraganizuju akcije.Najveće su nam prijetnje Mariborove kontre, imaju tri, četiri brza igrača koji znaju lopte i koji znaju šta hoće. U defanzivi su dobri,dobri ne odlični,kada se brane brane se sa tri štopera(onaj zadnji vezni,broj 5 uvijek se vrati na poziciju štopera, a u ofanzivi je klasični zadnji vezni), čuvaju teren jako dobro, ali kad se prođe i dođe do dvadesetak metara od gola tu im odbrana slabi, dosta ispadaju. Ofsajd su dobro držali, prekide nismo mogli ni vidjeti nije ih ni bilo, osim onog gola. Sve u svemu jako dobra ekipa, biće nam teško ali imamo šansi...
Imam osječaj da im je trener namjerno iskobinov'o ekipu, ali u svim varijantama su bili solidni. Kad krenu sa prvom postavom i maksimalno angažovano bit će svega. Ono što mi se ne sviđa je što pucaju kad god mogu bez obzira na udaljenost, a ima ih par koji umiju opaliti. Nadam se da je Amar to snimio i da će naši to pokrivati na vrijeme. Lakše bi mi čini mi se bilo da nisam gled'o ovu utakmicu. Ne ćudi me što su napatili Bragu i Birmingham prošle sezone.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Gledo sam Maribor veceras i bome male su Vam sanse za prolaz jedno 20 posto. Ako ih prodjete svaka cast al tesko...
Ok gledao si Maribor, a jesi li gledao i Želju pa donosiš takav zaključak ili si to zaključio samo na osnovu gledanja Maribora?robijas_Ri je napisao/la:Gledo sam Maribor veceras i bome male su Vam sanse za prolaz jedno 20 posto. Ako ih prodjete svaka cast al tesko...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ma pusti zabare neka ih nek crknu od muke !AYAN je napisao/la: Ok gledao si Maribor, a jesi li gledao i Želju pa donosiš takav zaključak ili si to zaključio samo na osnovu gledanja Maribora?
ocekujem prolazak zelje bolji ste sigurno samo malo srece i to je to...sretno 

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
neki ljudi se zavaravaju al bas opasno...... trebamo srecu....
cemu agresivnost, covjek je samo iznio svoje misljenje, s kojim se i ja manje-vise slazem.
mozda je malo pretjerao s 20% sanse, ali cinjenica je da je Maribor poprilican favorit.
naravno, najgore sto mozemo uraditi je precijeniti ih i predati se unaprijed, ali nije se dobro ni previse nafurati, onda pad jos vise boli.
sto se tice Maribora, ne znam koliko je pametno donositi zakljucke iz pripremnih utakmica, ali dalo se vidjeti da imaju par klasnih igraca u ofanzivi, ali da u defanzivi i nisu bas sjajni. gore ih treba napasti, pa sta bude.
mozda je malo pretjerao s 20% sanse, ali cinjenica je da je Maribor poprilican favorit.
naravno, najgore sto mozemo uraditi je precijeniti ih i predati se unaprijed, ali nije se dobro ni previse nafurati, onda pad jos vise boli.
sto se tice Maribora, ne znam koliko je pametno donositi zakljucke iz pripremnih utakmica, ali dalo se vidjeti da imaju par klasnih igraca u ofanzivi, ali da u defanzivi i nisu bas sjajni. gore ih treba napasti, pa sta bude.
Razumijem da je Maribor Favorit, ali ako ćemo strepiti od slovenačke ekipe, a razmišljati o plasmanu u grupnu fazu eurolige, onda tu nešto ne štima.
Smatram da je maribor ekipa koja se može izbaciti uz ozbiljan pristup i dobru pripremu.
Taktika je čudo, a Osim je Osim.
Smatram da je maribor ekipa koja se može izbaciti uz ozbiljan pristup i dobru pripremu.
Taktika je čudo, a Osim je Osim.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?
Pravo si smjesan. Pa prijateljske nista ne znace kao prvo a kao drugo ko zna sta je Sir smislio da zavara janeze. Manje se vi svi o nama briniteHzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Gledat ces 17-og i 24-og!HzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
18-og i 24-og, ne upućuj čovjeka pogrešnosajo10 je napisao/la:Gledat ces 17-og i 24-og!HzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pravo sam skeptican sto se vas tice.Volio bih da nasi predstavnici naprave sto bolje rezultate i da nabiju sto veci koeficjent,ali vi ste puno slabiji nego prosle sezone...diego_TM je napisao/la:Pravo si smjesan. Pa prijateljske nista ne znace kao prvo a kao drugo ko zna sta je Sir smislio da zavara janeze. Manje se vi svi o nama briniteHzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Hrammm1921 i 58 gostiju.