E pa nije ti ni u jednom klubu sve idealno...bajern100 je napisao/la:Bajern je mogao a mogao bi u budućnosti sasvim jednostavno da bude konkurentan
ne samo u NJemačkoj nego u evropi sistemom samo da uzima iz bundeslige što je dobro
to je siguran recept i dobitna kombinacija,da je bilo tako a moglo je jer imaju novac
sada bi smo gledali u našem Bajernu Kediru,Ezila,Šurlea, Sahina ako je dovoljno dobar,
Humelsa ,Rojsa Getzea ili barem 90% od tih najboljih igrača a mi ovako nekad moramo
kupovat osrednje igrače zato što su ovi koji su otišli vani preskupi zato što im je cijena
napumpana,tako bi smo uostalom imali sad i Džeku u svojim redovima,al bez obzira vjerujem
u ovaj Bajern kao što sam vjerovao i prethodnih 20-ak godina...Pozdrav svim Bavarcima
Mene iskreno najvise bole dvije greske nase uprave, a to su Mats Hummels (nikako se nije smjelo dogoditI) i Lucio. Sjetite se samo svih problema sa stoperima do prosle sezone,mada ni prosle sezone to nije kako treba da bude. Zamislite Hummelsa i Lucia i jos im dodate Badstubera...to bi vec na nesto licilo
Sto se tice Reus-a,mi tu ljudi nismo mogli nista uciniti,i Bayern je ponudio onaj potrebni novac bas kao i BvB i od tog trenutka bilo je bitno samo sta Reus zeli,a sigurno je da nije zelio doci u Bayern i da bude nekom Robbenu ili bilo kojem drugom igracu zamjena i da grije klupu.
O ostalim igracima necu trosit rijeci,svi znamo sta se tu sve izdesavalo.
BTW, Sammer je rekao da nece stat na dosadasnjim pojacanjima, te da ce doci jos taj "hammer" transfer,mada prvo ne bih volio da to bude u obliku Martinez-a (seru sa Dzekom da su pregovori propali radi njegove plate,a na svakom cosku se hvale kako su oni poslovali sa ogromnim plusom), a drugo mislim da je za njih cak i Mandzukic "hammer" transfer,jbg momak igrao EP!
Mozda nas iznenade sa jos jednim golmanom???