FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moustapha
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moustapha » 04 jul 2012, 09:42

ZELJO MOJA je napisao/la:Ovi maltezani nisu losi cini mi se prvak im odigra savrseno juce prvu utakmicu u LP Predstavnik Malte Valletta je sa osam golova u mreži ispratil ekipu Lusitansa iz Andore
Mogu se izvesti dva zakljucka, jedan je da Maltezani nisu losi, a drugi je da su ovi iz Andore praaaaaavo losi. :)
#divovi

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 04 jul 2012, 10:00

ima ti i ta mjesta

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 jul 2012, 11:53

Po utakmici sa Sarajevom uvjerit cete se da je to drugo u pitanju. Pretpostavljam jedno 3 ili 4 nula za Sarajevo.
...Život za Široki...

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 04 jul 2012, 12:07

@samosarajevo

To sto se tice Obuce da je tako vrlo se gadno varas. Momak voli Sarajevo i sigurno bi i on volio da je ostao jos u klubu, pa bar da ulazi kad je potrebno. Ali poznato je sta vam uprava radi i tjera sve sto je vase od stariji igraca, pa do omladinaca...

Sto nije Comor otjeran, a gori je od svi ovih sto su otisli. Mislim razmisli malo ..
A opce je poznato da vama ko god ode nije nista valjao ..

Vas je problem sto samo neke stvari necete da gledate realno i isto kao da ste slijepe neke stvari. Ne mogu da skontam nikako kako vjerujete patku kako je Obuca rekao da ne moze vise. Po koji bi to igrac rekao, pa mislim stvarno .. Nego hajde da se mi fino razidemo, ti ces dobiti pare koliko ti dodemo, a reci ces to i to .. nebitno ..

Nego, gledao sam nesto ove Maltezane i nisu losa ekipa. Evo kad pogledas i reprezenataciju njihovu nema vise nabijanje po pet ili sest komada. Ulazu u fudbal koliko toliko, treba biti na oprezu, a prolaz ne smije dolaziti u pitanje ..
Čuva Bog Želju svog !!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 04 jul 2012, 12:15

trpkovicu, od 20 postova 9 ti je na temi FK Sarajevo. Voliš nas?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 04 jul 2012, 12:24

Vjeruj ti da je Comor najbolje pripremljeni igrac lige ubjedljivo lik jednostavno puca od snage, samo je fol sto je prvo on igrao na pogresnoj poziciji, koja nije njegova, drugo los je bio sto jest jest, i kad nije bio najgori vjeruj on je jedina meta bio istocne tribine, uvijek se njemu posvalo i kad nije kriv, sta ce nije lik ni izasao na teren vec je Comor kriv, znaci stalan pritisak je nemoguce izdrazati, al et borio se sa tim, sad igra na svojoj poziciji zadjeg veznog i protiv Splita je bio uz Diattu najbolji igrac i dobio je najveci aplauz.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2012, 13:48

Dodatna podrška za naše igrače.- Djeca iz doma Bjelave na tribinama Koševa

Sutrašnja utakmica protiv FC Hibernians će pored redovnih navijača biti obogaćena i grupom djece iz KJU Doma za djecu bez roditeljskog staranja "Bjelave". Poznato je da naš Klub inače podržava humanitarne aktivnosti i ovim putem najavljujemo jednu od takvih.

Naime, u želji da upotpunimo raspust ove dječice odlučili smo da ih ugostimo tako što ćemo im omogućiti praćenje utakmice uz poseban tretman.

Do kraja mjeseca jula, igrači našeg Kluba namjeravaju i posjetiti djecu u Domu i priuštiti im ugodno druženje i zabavu.
fcsarajevo.ba

Svi na stadion, nema prenosa.

I života vam, ignorišite ove padobrance.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 jul 2012, 14:08

slika

Do sada izgleda odlicno vidjecemo kad se upotpuni pano 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 04 jul 2012, 14:10

Sutra ce biti kilavo, ako zapnete i date maksimum od svojih mogucnost mislim da cete proci u iduce pretkolo. Sve najbolje i samo hrabro!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 jul 2012, 14:12

Azzurri je napisao/la:Sutra ce biti kilavo, ako zapnete i date maksimum od svojih mogucnost mislim da cete proci u iduce pretkolo. Sve najbolje i samo hrabro!
Sta ba ako zapnemo pa ne igramo protiv Manchestera. Bice 6:0 zivi bili pa vidjeli ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 jul 2012, 14:16

Trpkovic je napisao/la:@samosarajevo

To sto se tice Obuce da je tako vrlo se gadno varas. Momak voli Sarajevo i sigurno bi i on volio da je ostao jos u klubu, pa bar da ulazi kad je potrebno. Ali poznato je sta vam uprava radi i tjera sve sto je vase od stariji igraca, pa do omladinaca...

Sto nije Comor otjeran, a gori je od svi ovih sto su otisli. Mislim razmisli malo ..

Vas je problem sto samo neke stvari necete da gledate realno i isto kao da ste slijepe neke stvari. Ne mogu da skontam nikako kako vjerujete patku kako je Obuca rekao da ne moze vise. Po koji bi to igrac rekao, pa mislim stvarno .. Nego hajde da se mi fino razidemo, ti ces dobiti pare koliko ti dodemo, a reci ces to i to .. nebitno ..

Nego, gledao sam nesto ove Maltezane i nisu losa ekipa. Evo kad pogledas i reprezenataciju njihovu nema vise nabijanje po pet ili sest komada. Ulazu u fudbal koliko toliko, treba biti na oprezu, a prolaz ne smije dolaziti u pitanje ..
A sto si ti navro na nasu upravu i kako ona tjera sve sto je nase.Popusti malo, daviš kume.Mi pratimo Sarajevo puno duze nego ti i ako bilo ko voli kritikovati i u svemu vidjeti lose pa i gdje ga nema to smo mi zato nam ne govori da smo sljepi molim te.
Onaj igrac koji ne moze da da kolko se od njega ocekuje i onaj koji voli klub koji mu je dao sve.

ODJE.BI SA LICA ZEMLJE

Comor je dosad najbolji igrac na pripremama bio sto se tice pozicije zadnjeg veznog.

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 04 jul 2012, 14:37

jel definitivno nema prijenosa???
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 04 jul 2012, 14:51

super ideja za navijačke majice

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9913_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2012, 15:05

Od ove sezone utakmice Sarajeva putem interneta

Navijači Sarajeva će doći na svoje ove sezone, posebno oni koji će biti u nemogućnosti da uživo prate igre svog tima. Naime, agilna Uprava tima sa Koševa na čelu sa direktorom Dinom Selimovićem vrši posljednju fazu pregovora oko prenosa i domaćih utakmica bordo tima putem interneta (live streaming).

„U finalnim smo pregovorima, tako da će naši navijači najvjerovatnije od ove sezone moći pratiti sve naše utakmice putem interneta“, kazao je Selimović.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 jul 2012, 16:20

Istina za Vedrana!
04.10.2009. - 04.07.2012
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 jul 2012, 16:26

VanBasten je napisao/la:
Od ove sezone utakmice Sarajeva putem interneta

Navijači Sarajeva će doći na svoje ove sezone, posebno oni koji će biti u nemogućnosti da uživo prate igre svog tima. Naime, agilna Uprava tima sa Koševa na čelu sa direktorom Dinom Selimovićem vrši posljednju fazu pregovora oko prenosa i domaćih utakmica bordo tima putem interneta (live streaming).

„U finalnim smo pregovorima, tako da će naši navijači najvjerovatnije od ove sezone moći pratiti sve naše utakmice putem interneta“, kazao je Selimović.

Ne mogu da vjerujem, svaka čast! Krupnim koracima idete naprijed, bravo Sarajevu, bravo Dini Selimoviću !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 04 jul 2012, 16:27

samosarajvo je napisao/la:
Trpkovic je napisao/la:@samosarajevo

A sto si ti navro na nasu upravu i kako ona tjera sve sto je nase.Popusti malo, daviš kume.Mi pratimo Sarajevo puno duze nego ti i ako bilo ko voli kritikovati i u svemu vidjeti lose pa i gdje ga nema to smo mi zato nam ne govori da smo sljepi molim te.
Onaj igrac koji ne moze da da kolko se od njega ocekuje i onaj koji voli klub koji mu je dao sve.

ODJE.BI SA LICA ZEMLJE

Comor je dosad najbolji igrac na pripremama bio sto se tice pozicije zadnjeg veznog.
Sigurno si pronasao par istina u mom postu i odmah ide na neko odje.bavanje ..

Siguran sam da ne znas koliko pratim Sarajeva, i ako nisam vas navijac. Comor jeste fizicki jak momak, ali on u fudbalu nema pojma. Sad ne bi mogao igrati u Radniku iz Hadzica. Samo momak dao debele pare da se progura ali otom-potom.

Ovdje smo za neku normalnu raspravu i svako ima svoje argumenete, a ako ti se ne svida post ne moras replicirati, a isto tako nema potrebe da ti stav bude s mrskanje.
Čuva Bog Želju svog !!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jul 2012, 16:41

Zar vi jos niste primjetili da je oval Trpkovic zapravo Aldinn1. Jedino je onaj idiot tvrdio da navija za Zelju a provodio je dane na ovoj temi. Ignorisite ga.

High

Post Postao/la High » 04 jul 2012, 17:00

A dosade Božije...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 jul 2012, 17:02

High je napisao/la:A dosade Božije...
Bas, da je prespavat do jedno 4 sutra :mrgreen:

Zna li neko dokle su radovi na bilbordu ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 7 gostiju.