Anton-covjek koji se stvarno razumije u Bundesku pa i ostale teme(to je moje misljenje i skidam kapu) ali njemu je bitno da iskontrira(pogotovo nas BvB-ovce)pa bio on upravu ili ne!To sam i nedavno napisao(evo Anton nek potvrdi ako zeli).
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
I onda meni dodje @anton i kaze kako mu ne kontam postove i kako me treba banovati zbog toga
Anton-covjek koji se stvarno razumije u Bundesku pa i ostale teme(to je moje misljenje i skidam kapu) ali njemu je bitno da iskontrira(pogotovo nas BvB-ovce)pa bio on upravu ili ne!To sam i nedavno napisao(evo Anton nek potvrdi ako zeli).
- anton 1983
- Kontakt:
Naravo da shvaćam zajebanciju, pa se zato i sa vama zajebajem!
I da moja greška, napiso Minhen, mislio bavarska
I da moja greška, napiso Minhen, mislio bavarska
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Nekoliko slika s treninga:

______________________________________________________________________________________________
Evo i dresova:

______________________________________________________________________________________________
Evo i dresova:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Sviđa mi se font slova. Brojevi su isti kao i na dresu Italije ali je font slova nešto drugačiji. Vjerovatno jer je Borussia sada na samom vrhu klubova koje oprema Puma, tako da su tu neke specijalne pogodnosti, tipa ove.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- anton 1983
- Kontakt:
I meni zvijezdice! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
E kako ih je fino vidjeti ponovo na okupu! 
Hare_BvB je napisao/la:
![]()
Weidijeva ždrebica.

Moćna je plavka.

Zna i ovaj momčić uživat'...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
U ovoj situaciji cak bi i Plavci i Bavarci voljeli biti dres BVB-a. Ja bi volio da sam EVONIK sa unutrasnje strane.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nisam ni sumnjao u Weidia,gledaj mu domacice
E moj Goetzinho,jes tebi lose,20 ti godina,vec obezbijedio i sebe i familiju(blizu i dalju),"gonjas" loptu,zajebajes se,igras u najboljem klubu...SVAKA CAST
E moj Goetzinho,jes tebi lose,20 ti godina,vec obezbijedio i sebe i familiju(blizu i dalju),"gonjas" loptu,zajebajes se,igras u najboljem klubu...SVAKA CAST
Nisu vam loši ovi dresovi gostujući takođe izgleda plaho , iz prošle sezone su bili skroz slabi sa onim tačkama pa je dres izgledao kao mreža.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Al Rols-Rojsu stoji ovaj zuto-crni dres,to je cudo! 

To su ta pojačanja.
Jedva čekam vidjet' na djelu Aminija i Bittencourta.
Moćne ove nove majice.
Jel ovaj Gotze podebel il se meni cini ?
.. debeljko neki izgleda
.. debeljko neki izgleda
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
@Semir bvb
Upravu si,mnogo se prica o njihovom raskosnom talentu,bice ih fino vidjeti na djelu!Valjda Aminija nece onaj komentator mjenjati na Eurosportu,mislim da mu niko u svijetu nema slican friz
Schibi je lud ko struja,na svakoj slici nasmijan,sretan cojk,dosao u najbolji klub
Rojsonja jos na odmoru
@M4kaveli
Pa mozda jest nabio koji gram dok je bio povrijedjen,ali polako,vidjeces zasto taj "debeljko" nosi titulu "Golden Boy"
(naravno ako budes pratio najbolji klub) 
Upravu si,mnogo se prica o njihovom raskosnom talentu,bice ih fino vidjeti na djelu!Valjda Aminija nece onaj komentator mjenjati na Eurosportu,mislim da mu niko u svijetu nema slican friz
Rojsonja jos na odmoru
@M4kaveli
Pa mozda jest nabio koji gram dok je bio povrijedjen,ali polako,vidjeces zasto taj "debeljko" nosi titulu "Golden Boy"

Ofo-ono, treniranje strogoce.
Nije se Gotze jednini zgofno, izgleda da i Jurgonja slabo trosi svoju hanumu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Ma kad je "facka" po Westfalenu sumnjam da ne trosi kuci!
Dosta zaniljiv interviju Klopp-a za BILD, a na pitanje sta misli koji je najgori trening po igrace odgovorio je sljedece:
Isto tako je izjavio da igraci koji i pored dvije uzastopne titule nisu motivisani nece biti sretni u Dortmundu i da ce on licno i uprava rado pomoci tom igracu u pronalasku novog kluba.Klopp: „Ein Überlebens-Camp in der Wildnis. Fünf Tage in Zelten bei Regen, ohne Essen und mit Selbstversorgung. Hätte ich die Zeit, würde ich es machen. Das ist überragend. Von Event-Charakter halte ich nichts. Wenn, dann muss es sich auch schlimm anfühlen. Wer so was durchsteht, ohne sich anzumachen, kann alles erreichen.“
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja mislim da se to odnosilo na Lewandowskog....uh niko sretniji od mene samo da prnje on pukupi !amerosm je napisao/la:Dosta zaniljiv interviju Klopp-a za BILD, a na pitanje sta misli koji je najgori trening po igrace odgovorio je sljedece:
Isto tako je izjavio da igraci koji i pored dvije uzastopne titule nisu motivisani nece biti sretni u Dortmundu i da ce on licno i uprava rado pomoci tom igracu u pronalasku novog kluba.Klopp: „Ein Überlebens-Camp in der Wildnis. Fünf Tage in Zelten bei Regen, ohne Essen und mit Selbstversorgung. Hätte ich die Zeit, würde ich es machen. Das ist überragend. Von Event-Charakter halte ich nichts. Wenn, dann muss es sich auch schlimm anfühlen. Wer so was durchsteht, ohne sich anzumachen, kann alles erreichen.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.