Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

don Ciro
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la don Ciro » 22 sep 2009, 19:17

Van der Vart se nasao po prvi put na spisku za rezervu,sutra protiv Villareala zbog povreda Arbeloe,Ruda,Xabija.dobice priliku sa klupe da posmatra utakmicu :roll:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 sep 2009, 19:21

Ramos bi volio da postane novi Makelele-defanzivni vezni :roll: nesto ne vjerujem u to :?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 sep 2009, 19:22

Nail for Real je napisao/la:Ruud van Nisterlooy je klasa to se ne spori,ali je zasao u godine i lako se povredjuje :cry:
RUD I PIPO su ko vino. :lol: :lol: sto stari to bolji :lol: :lol: oni bi u 40tim zabijali u LP

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 sep 2009, 19:28

Villareal je zadnjih par godina uvijek bio mušterija....osim zadnje tekme 3:2...ali tada je prvenstvo bilo izgubljeno a i želja i motivacija...i opet su nas dobili u 90 minuti...u najsvježijem sječanju sa Madrigala je 0:5...
Sneijder je tada ušao na velika vrata...3:2 pobjeda Reala te iste godine na Bernabeu...Snejider opet presudio..
utakmice koju ču pamtit je sezona 2005/06 oproštaj zidana...sjajna utakmica...Rikelme i Forlan tada su harali..3:3...Zidan je postigao pogodak..i Batista mislim da je dodao 2...uglavnom uvijek dobre utakmice...jer Viljareal se želi nadigravati...a sada je i Pelegrini tu koji poznaje u dušu igrače žute podmornice..
preporučeujem na kladionici više od 3 gola....oba tima daju gol...ili samo na real...
nadam se da če kaka zabiti ga....
don Ciro je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ruud van Nisterlooy je klasa to se ne spori,ali je zasao u godine i lako se povredjuje :cry:
RUD I PIPO su ko vino. :lol: :lol: sto stari to bolji :lol: :lol: oni bi u 40tim zabijali u LP
Fali ti još jedan lik...odo sad ADMINA pitati da mi promjeni User Name...
Nail for Real je napisao/la:Ramos bi volio da postane novi Makelele-defanzivni vezni :roll: nesto ne vjerujem u to :?
Odigrao je par utakmica na tom mjestu...al nevjerujem...ma ovo je SPORT objavio...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 sep 2009, 19:43

mislim da ovdje mnogi ni ne znaju da villareal ima napad rossi-nilmar brazilski reprezentativac koji postigao 3 gola u posljednjoj tekmi za brazil ,lorente reprezentativac spanije ,senna najbolji igrac villareala ,ako budu svi igrali sutra na kladinonici igram keca sestre mi :D :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 22 sep 2009, 19:47

CRNI_SA je napisao/la:mislim da ovdje mnogi ni ne znaju da villareal ima napad rossi-nilmar brazilski reprezentativac koji postigao 3 gola u posljednjoj tekmi za brazil ,lorente reprezentativac spanije ,senna najbolji igrac villareala ,ako budu svi igrali sutra na kladinonici igram keca sestre mi :D :D
Nilmar, Senna, Ibagaza i Fuster najvjerovatnije nece biti spremni za Real, osim ako ih ne budu htjeli forsirati da dodju do bodova

Osim toga, u Villarrealu nema ni jedan Llorente koji je spanjolski reprezentativac - niti je ikad bio :roll:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 sep 2009, 19:48

RuudVanGoal je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:mislim da ovdje mnogi ni ne znaju da villareal ima napad rossi-nilmar brazilski reprezentativac koji postigao 3 gola u posljednjoj tekmi za brazil ,lorente reprezentativac spanije ,senna najbolji igrac villareala ,ako budu svi igrali sutra na kladinonici igram keca sestre mi :D :D
Nilmar, Senna, Ibagaza i Fuster najvjerovatnije nece biti spremni za Real, osim ako ih ne budu htjeli forsirati da dodju do bodova

Osim toga, u Villarrealu nema ni jedan Llorente koji je spanjolski reprezentativac - niti je ikad bio :roll:
povremeni je reprezentativac jos u valladolidu kada je igrao ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 sep 2009, 19:52

Nail for Real je napisao/la:Ramos bi volio da postane novi Makelele-defanzivni vezni :roll: nesto ne vjerujem u to :?
:? :? čuj novi makelele, ni ja baš ne vjerujem ali nikad se ne zna
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 22 sep 2009, 19:54

CRNI_SA je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:

povremeni je reprezentativac jos u valladolidu kada je igrao ;)
:? ne bih znao, mada cisto sumnjam da je ikad zaigrao za Spanjolsku... to je "nikakav" igrac

Villarreal ce se sutra zvati Kursk! :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 sep 2009, 19:59

Listam je stranice na temi forum...i nesmijem pitat ADMINA da mi promjeni User name...može mi samo spucati ban...

[quote="RuudVanGoal"]ne bih znao, mada cisto sumnjam da je ikad zaigrao za Spanjolsku... to je "nikakav" igrac

Ma dobro nije baš nikakav igrač....igrač 16...dobro se snalazi...ali treba ga neko napitat loptama..mislim da ima par nastupa za Španiju....

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 sep 2009, 20:04

RuudVanGoal je napisao/la:Villarreal ce se sutra zvati Kursk! :mrgreen:
Joj majko mila, koji si ti bolesnik! :lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 sep 2009, 20:05

Trasimaco je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:Villarreal ce se sutra zvati Kursk! :mrgreen:
Joj majko mila, koji si ti bolesnik! :lol: :lol: :lol:
Zasto Kursk :?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 22 sep 2009, 20:06

Pa mozda zato sto ce se osjecati ko onih 118 mornara sto su najebali zajedno s kurskom :mrgreen:

potopicemo mi tu podmornicu mamu im jadnu :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 sep 2009, 20:10

RuudVanGoal je napisao/la:Pa mozda zato sto ce se osjecati ko onih 118 mornara sto su najebali zajedno s kurskom :mrgreen:

potopicemo mi tu podmornicu mamu im jadnu :mrgreen:
Otkacen si bgm :mrgreen: :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 sep 2009, 20:13

SQUAD LIST
GOALKEEPERS: Casillas, Dudek.
DEFENDERS: Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol, Garay.
MIDFIELDERS: Gago, Diarra,Kaka, Lass, Guti, Van der Vaart, Granero.
FORWARDS: Raul, Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain

Ovu postavu očekujem....nažalost...mjesto Gage samo malog Granera da ubaci Pelegrini...može i Guto...u životnoj formi je Guto....malo mi je previše 2 defanzivna vezna...hajmo se nadigravati...3:7...zašto da ne :D

Čovjek bi pomislio da Real igra večeras a ne Barcelona :?
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 22 sep 2009, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 22 sep 2009, 20:15

Samo da nas Mejuto ne ukopa :D

Mislim da ce se onaj Pellegrini od nervze tresti ko sljiva pred rakiju...

mada nema razloga za brigu, nije villarreal neka ekipa, pogotovo kad im je u stoperskom redu onaj godin, pa ja tom ne bi dao ni tri ovce na papiru da cuva... aBd - Racing veceras nece primiti vise od pet komada :mrgreen:

http://www.livefootball.net/2007/09/02/ ... ighlights/ - da se prisjetimo dana kada su na koljenima molili za milost :mrgreen:

btw - Gagi umrla mati, nece sutra igrati
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 sep 2009, 21:16

RuudVanGoal je napisao/la:Samo da nas Mejuto ne ukopa :D

mada nema razloga za brigu, nije villarreal neka ekipa, pogotovo kad im je u stoperskom redu onaj godin, pa ja tom ne bi dao ni tri ovce na papiru da cuva... aBd - Racing veceras nece primiti vise od pet komada :mrgreen:

http://www.livefootball.net/2007/09/02/ ... ighlights/ - da se prisjetimo dana kada su na koljenima molili za milost :mrgreen:

daboda on umro o otisao i z REALA.a godin je solidan stoper puno ga je klubova htjelo u preloznom roku

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 sep 2009, 21:17

don Ciro je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:Samo da nas Mejuto ne ukopa :D

daboda on umro o otisao i z REALA.a godin je solidan stoper puno ga je klubova htjelo u preloznom roku
ti si poremecen

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 sep 2009, 22:10

[
ne bih znao, mada cisto sumnjam da je ikad zaigrao za Spanjolsku... to je "nikakav" igrac
btw - Gagi umrla mati, nece sutra igrati[/quote]
jbga zao mi je gaga izgubiti majku je najveci gubitak u zivotu bas mi ga je zao :cry: a lorente nikakav :lol: :lol: momak ima 2 hatricka u valladolidu i ako se sjecas kada je villareal izbacio panatinaikos on je zabio onaj majstorski gol ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 22 sep 2009, 22:21

CRNI_SA je napisao/la:
ne bih znao, mada cisto sumnjam da je ikad zaigrao za Spanjolsku... to je "nikakav" igrac
jbga zao mi je gaga izgubiti majku je najveci gubitak u zivotu bas mi ga je zao :cry: a lorente nikakav :lol: :lol: momak ima 2 hatricka u valladolidu i ako se sjecas kada je villareal izbacio panatinaikos on je zabio onaj majstorski gol ;)[/quote]

ma salio sam se za mater :D

ne sjecam se jer nisam nikad vidio tog gola, obecavam da cu ga pogledati :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.