Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

WhoScored.com @WhoScored
Paul Pogba: In his 3 PL appearances for Man Utd this season, Pogba misplaced only 4 of his 85 attempted passes (95.3% accuracy)

Meni se đasviharebianconero je napisao/la:

Al neka necu da editujem cisto da mogu pogledat i nasmijat' se koliki debil mogu bit'
 Al neka necu da editujem cisto da mogu pogledat i nasmijat' se koliki debil mogu bit'  E jbg, ja se ponadao da ce ipak biti zvjezdice.
 E jbg, ja se ponadao da ce ipak biti zvjezdice.MrMuscolo je napisao/la:Nije Husref Toma je, a i on je ja msm banovan jer se raspravljao sa @Monologom kao i ja...
A nema sumnje ako je banovan da ce se vratiti i to ubrzo....

druze nik ti sam kaze cisti sve i ove ....metove
   druze nik ti sam kaze cisti sve i ove ....metove  
 L'Avvocato je napisao/la:Bice jbno rijesiti se pojedinih igraca ... svi ih hoce dodzabe jer znaju da nam ne trebaju, a kod vecine plate ekstra zbog Secca debila.
Nisam sretan zbog dolaska Lucia. Ne gotivim frajera nikako.

.
.
Samo ga dobre partije u našem dresu i mogu ''oprati''SoloJuve26 je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Bice jbno rijesiti se pojedinih igraca ... svi ih hoce dodzabe jer znaju da nam ne trebaju, a kod vecine plate ekstra zbog Secca debila.
Nisam sretan zbog dolaska Lucia. Ne gotivim frajera nikako.
Slazem se al eto sta je tu nadati se da ce se pokazati dobro,.. Sad kad je >Chiellini out vise od mjesec mozda nam i bude potreban...
Mozda se porodi ko Pirlo!!

juventus 0244 je napisao/la:
Lucio na dezinfekciji
Znači sad poraditi na odlascima i polako pripremati teren za napadača.

Dobra slika
  Dobra slikaTrenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.