Trpkovic je napisao/la:@samosarajevo
To sto se tice Obuce da je tako vrlo se gadno varas. Momak voli Sarajevo i sigurno bi i on volio da je ostao jos u klubu, pa bar da ulazi kad je potrebno. Ali poznato je sta vam uprava radi i tjera sve sto je vase od stariji igraca, pa do omladinaca...
Sto nije Comor otjeran, a gori je od svi ovih sto su otisli. Mislim razmisli malo ..
A opce je poznato da vama ko god ode nije nista valjao ..
Vas je problem sto samo neke stvari necete da gledate realno i isto kao da ste slijepe neke stvari. Ne mogu da skontam nikako kako vjerujete patku kako je Obuca rekao da ne moze vise. Po koji bi to igrac rekao, pa mislim stvarno .. Nego hajde da se mi fino razidemo, ti ces dobiti pare koliko ti dodemo, a reci ces to i to .. nebitno ..
Nego, gledao sam nesto ove Maltezane i nisu losa ekipa. Evo kad pogledas i reprezenataciju njihovu nema vise nabijanje po pet ili sest komada. Ulazu u fudbal koliko toliko, treba biti na oprezu, a prolaz ne smije dolaziti u pitanje ..
A sto si ti navro na nasu upravu i kako ona tjera sve sto je nase.Popusti malo, daviš kume.Mi pratimo Sarajevo puno duze nego ti i ako bilo ko voli kritikovati i u svemu vidjeti lose pa i gdje ga nema to smo mi zato nam ne govori da smo sljepi molim te.
Onaj igrac koji ne moze da da kolko se od njega ocekuje i onaj koji voli klub koji mu je dao sve.
ODJE.BI SA LICA ZEMLJE
Comor je dosad najbolji igrac na pripremama bio sto se tice pozicije zadnjeg veznog.