hvalaKODRO je napisao/la:imaš komplet bundesligu na premijeri ako ti je odkljućanaBeca-25 je napisao/la:Zna li iko da li ce danas biti prenosa na tv tekma hofe, mozda na nekom digitalnom kanalu????????????![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
hvalaKODRO je napisao/la:imaš komplet bundesligu na premijeri ako ti je odkljućanaBeca-25 je napisao/la:Zna li iko da li ce danas biti prenosa na tv tekma hofe, mozda na nekom digitalnom kanalu????????????![]()
Ev jos jednom ibisevic heheZagor je napisao/la:pogodio Ibišević za vodstvo Hofenhajma od 1: 0.
Salihovic+Ibisevic = 1 mjestoST-57 Ciciban je napisao/la:Salihovic+Ibisevic=Gooolllll![]()
Ne mogu ni ja, jer i ako prodju do LP iduce godine, Ibisevic i Salihovic tesko da ce ostat u hofenhajmu..naravno samo ako ovako nastaveribery je napisao/la:Salihovic+Ibisevic = 1 mjestoST-57 Ciciban je napisao/la:Salihovic+Ibisevic=Gooolllll![]()
![]()
Mozetel vi da zamislite Hoffenheim u ligi prvaka dogodine, na celu sa Vedom i Salihovicem. Ja ne mogu.
Ibišević: Htio sam doći u Hajduk...
Novi njemački prvoligaš Hoffenheim senzacija je Bundeslige, klub koji se prvi put u povijesti našao u prvoj ligi u samom je vrhu tablice, iznad glavnih favorita za titulu poput Bayerna, Werdera i Schalkea.
Glavna Hoffenheimova zvijezda je reprezentativac Bosne i Hercegovine, trenutačno prvi strijelac lige.
Iako ima samo 24 godine, Vedad Ibišević iza sebe ima bogato životno iskustvo, već je igrao u Švicarskoj, SAD-u, Francuskoj, a prije dvije godine došao je u Njemačku.
U jednom dijelu karijere čak je ozbiljno razmišljao o dolasku u Hajduk, no putevi su ga ipak odveli dalje od Poljuda...
- Naravno da nitko nije očekivao ovakav start, svi su oduševljeni našim igrama. Raspoloženje u momčadi je odlično, a velika euforija vlada ne samo u gradu (Hoffenheim je predgrađe Sinsheima, gradića od 35 tisuća stanovnika, op. p), već i u cijeloj regiji.
- Na svaki trening dolazi veliki broj ljudi, a ne treba ni govoriti da je stadion u Mannheimu, gdje igramo, stalno rasprodan. Naš novi stadion uskoro će biti gotov, tako da ćemo od siječnja igrati na njemu.
Vjerujete li kako možete nastaviti ovim ritmom?
- Bit će teško jer imamo mladu momčad, a iza nas su iskusnije ekipe, mi smo se prvi put našli tu gdje jesmo.
Sa samo 16 godina s obitelji ste iz BiH otišli u Švicarsku? Jesu li razlog tome bili problemi u domovini?
- Ne, jednostavno smo svi zajedno odlučili otići, a ja sam nogomet igrao u Baselu. Međutim, nismo imali papire potrebne za ostanak u Švicarskoj, te smo nakon deset mjeseci otišli u Ameriku.
U SAD-u ste ostali tri godine, igrajući na koledžu, te ste bili proglašeni jednim od najperspektivnijih nogometaša. Tada su vas se sjetili i u mladoj reprezentaciji BiH...
- Prije nego sam otišao iz Bosne, igrao sam za mlađe selekcije, te sam ostao u kontaktu s nekim ljudima. Dok sam igrao za mlade 2004. godine, primijetio me Vahid Halilhodžić, koji je u to vrijeme bio trener PSG-a. Pozvao me na probu i nakon dva tjedna sam potpisao ugovor.
Za Vas je bio zainteresiran i Hajduk?
- Jest, bio sam u kontaktima s Hajdukom te iste godine, i dosta sam ozbiljno razmišljao o dolasku u Split. No, u međuvremenu se javio PSG...
Tamo se ipak niste naigrali. U ljeto 2005. godine Hajduk je želio otkupiti Vaš ugovor s Parižanima...
- Bila je velika konkurencija, a ja sam još bio mlad, pa se nisam najbolje snašao. Za tadašnje Hajdukovo zanimanje nisam znao.
Čini se kako vam Njemačka više odgovara od Francuske?
- Istina, njemačka liga mi leži. U Njemačkoj su i ljudi drukčiji. Vaši golovi zasigurno će izazvati interes većih klubova.
Jeste li već imali kontakata s nekima od njih?
- Nisam, trenutačno se koncentriram samo na igru, no u kontaktu sam sa svojim menadžerom.
Imate li neku želju, klub u kojem biste igrali?
- Nemam, kao dijete sam navijao za Ajax.
Kad se raspala Jugoslavija imali ste sedam godina. Za koga ste navijali?
- Bio sam premalen, nisam pratio nogomet.
Kontaktirate li s Hrvatima u Bundesligi?
- Kada igramo međusobno, uvijek popričam sa svim igračima s “naših” prostora, s nekima i razmijenim dresove.
Preuzeto sa Slobodna Dalmacija.hr
Stavi Misimovica kao stopera a Muslimovica kao golmana pa se nece bas nekako pokazati-to u vezi ,,sssalihovica,,azh_ar je napisao/la:vidjecete kad vedad ode na otok npr.totenhem ili mancester,,,a ssaalihovic ce se ostati u njemackoj;;;;mada se nisu nekako pokazali u reepki
A recimi, kako ce se pokazati kada su obojica igrali samo 9 ili 10 utakmica za repku i to ne svih 90 minuta? Ibisevic je cak i postigao gol protiv Grcke u Atini kada smo izgubili 3-2.azh_ar je napisao/la:vidjecete kad vedad ode na otok npr.totenhem ili mancester,,,a ssaalihovic ce se ostati u njemackoj;;;;mada se nisu nekako pokazali u reepki
Ti ocito nisi nikad gledao utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine ako kazes da Ibisevic i Salihovic se nisu pokazali.azh_ar je napisao/la:ja mislim da su se mogli pokazati,,,,imali su minutazu ,,,ne bas puno al dosta,,,,nemam ja protiv nji nista,,,al valjda ce se protiv belgijanaca pokazati u ponom sjaju,,,,,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.