Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
http://www.****/detail/soccer. ... 7200&tab=2 Haman i Sejo i Vedo s klupe...
Jest vala bas.Ragnick izgleda halalio DFBahmic je napisao/la:http://www.****/detail/soccer.php?match=266577&gmt_offset=-7200&tab=2 Haman i Sejo i Vedo s klupe...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je li to Hoff vodi 0:1. Ima li gdje pratiti?
http://www.atdhe.net/9416/watch-dfb-pok ... -konferenz
ali su kombinovani prenosi
ali su kombinovani prenosi
Hoff vodi, Vedo na klupi. Imaš ovdje prenos, ali moraš skinuti Veetle player.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vede ni na mapi
u stvari cjelu tekmu na klupi presjedi 
Eno ga dobio cjelu minutu igre

Eno ga dobio cjelu minutu igre

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
Da Vedo ne udze nebi Hoffenheim ni pobjedio.............................................
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne kontam sto nisu igrali ni Vedo ni Sejo...Za Seju mi je cudno skroz...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuva ih za bundesligaske oglede. Vedo glavni igrac, pa je zbog toga bio na klupi. Isto kao u Bayerna Robben....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
omerbavarac je napisao/la:Cuva ih za bundesligaske oglede. Vedo glavni igrac, pa je zbog toga bio na klupi. Isto kao u Bayerna Robben....

Ma koliko mi to kontali,znamo da je to daleko od istine.
Samo za Saliha mi je totalno van svake pameti

I jos Nunberg ko klinac danas.Tako da ovaj Ragnick izgleda uvjek kad krene pocne nesto srati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moguce da je tako...No,onda ce biti da im ovaj kup i nije u prvom planu 

ljudi nemoze svaku tekmu igrat stavam je...mora dolazit do rotacije
-
- Kontakt:
Harise ja sam kume malo na forumu ali sam primjetio da se sa svima svadjas i na svakoj si temi...i treba komentarisati ali moras malo to normalnije...ti sve nesto arogantno se postavljas i strucnjaka glumis...rekao bi neko da si u najmanju ruku Sir Alex Ferguson...svi jedno ti u kontru! Samo cu ti reci da Ibisevic ne moze da igra tim tempom koji bi ti volio....ja sam i dalje ubijedjen da ce on poceti protiv Herte ...ali eto zivi bili pa vidjeli...njega kada krene krenut ce ga opet ko u najbolje dane...samo nista ne moze na silu...harishp je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Cuva ih za bundesligaske oglede. Vedo glavni igrac, pa je zbog toga bio na klupi. Isto kao u Bayerna Robben....A sta je sa Eduardom,Obasijem,Ba i skoro kompletnom ekipom njih ne cuva osim Simunica koji ionako nije mogao igrati zbog crvenog u kupu.
Ma koliko mi to kontali,znamo da je to daleko od istine.
Samo za Saliha mi je totalno van svake pametiNajbolji igrac proslu tekmu i na klupu.Veze sa vezom.
I jos Nunberg ko klinac danas.Tako da ovaj Ragnick izgleda uvjek kad krene pocne nesto srati.
Zadnja izmjena: Necromacer, dana/u 22 sep 2009, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Crnogorska kumo odakle ti izlazis
Ili je to glavom i naocalima Ragnick ,,strucnjak ,,:

Ili je to glavom i naocalima Ragnick ,,strucnjak ,,:

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svako ima pravo na komentar,ne treba nikoga vridjet niti se na neki nacin unosit u facu...Vedu ce krenut,s Bozjom pomoci...
- miralem444
- Kontakt:
dajte bez svadje...covjek je odmorio i seju i vedu..i nek je..bolje je danas nego u nedjelju protiv herte.harishp je napisao/la:Crnogorska kumo odakle ti izlazis![]()
Ili je to glavom i naocalima Ragnick ,,strucnjak ,,:roll:
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma kakva svadza mi se tako cesljamo.
Ragnick napravio odmaranje igraca,ovi sto nisu odmarali dobro su odigrali a ovi sto su odmarali nisu imali vremena od odmoranja da se pokazu.
Sljedecu tekmu cemo bas da vidimo koga ce tada da odmara a koga da umara.
Samo ekipa je kako rekoh skoro bila kompletna ne racunajuci diskvalifikovanog za DFB Simunica i naravno nase dike.Tako da mi to ,,odmaranje,, i nije bas ok.
Ragnick napravio odmaranje igraca,ovi sto nisu odmarali dobro su odigrali a ovi sto su odmarali nisu imali vremena od odmoranja da se pokazu.
Samo ekipa je kako rekoh skoro bila kompletna ne racunajuci diskvalifikovanog za DFB Simunica i naravno nase dike.Tako da mi to ,,odmaranje,, i nije bas ok.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tebe je Rangnick bas umorio, nemoj mu zamjeriti...covjek rotiraharishp je napisao/la: Ragnick napravio odmaranje igraca,ovi sto nisu odmarali dobro su odigrali a ovi sto su odmarali nisu imali vremena od odmoranja da se pokazu.

Vom Jäger zum Gejagten
@Gero ne leti pred rudu,prvo saraj okicama i trazi razlog ovog mog odmori-umori postageronimo je napisao/la:Tebe je Rangnick bas umorio, nemoj mu zamjeriti...covjek rotiraharishp je napisao/la: Ragnick napravio odmaranje igraca,ovi sto nisu odmarali dobro su odigrali a ovi sto su odmarali nisu imali vremena od odmoranja da se pokazu.

Rotira vidim,ali koga

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.