garantiram vam,da ste vi dobili vise od 5% ulaznica sta se islo u prodaju...600 vazi za kavez na sjeveru(gostujoci navijaci)a ono 15-20 je pod upitom mozda fali nula...ide za zapadnu tribinu gdje garantovano vam kazem bit ce 150(od min.100 do max 200) karata poslano u sarajevo za vip,sponzore i obtielji igraca i tako a ne 15...diego_TM je napisao/la:
Tih 15-20 karata ionako ide ljudima u klubu jer su to VIP loze. a navijacima treba ici minimum 5%
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A dobro drug zasto praviti toliko frku oko tih karata? Ako su rekli da u kavez ide 600 ljudi, onda ide 600 ljudi i tu nema vise polemike! Sasvim je logicno da Maribor posalje Zelji karte za te navede (sponzore, obitelji), po koliko oni hoce i tako ce im biti isto vraceno. Ne treba tu optuzivati nikoga (pa ni Dzelu), to je jednostavno praksa na svim evropskim utakmicama. Znaci ako je dogovoreno 600 karata za navijace (Manijake) onda je 600 i nema tu vise price.vatikanac je napisao/la:garantiram vam,da ste vi dobili vise od 5% ulaznica sta se islo u prodaju...600 vazi za kavez na sjeveru(gostujoci navijaci)a ono 15-20 je pod upitom mozda fali nula...ide za zapadnu tribinu gdje garantovano vam kazem bit ce 150(od min.100 do max 200) karata poslano u sarajevo za vip,sponzore i obtielji igraca i tako a ne 15...diego_TM je napisao/la:
Tih 15-20 karata ionako ide ljudima u klubu jer su to VIP loze. a navijacima treba ici minimum 5%
Druga stvar je sto oni igraju na racun diskriminacije, a mi izgleda niti zelimo, niti mozemo, a nemamo ni volje da se borimo sa rogatim. Njihov je plan bio, ne dozvoliti invaziju Manijaka sto su i uspjeli, jer bi u tom slucaju igrali oni u neku ruku dvije gostujuce tekme.Ko je krvi za to?, vjerovatno mi i nas dugi jezici. Svi navali na njihove portale da se hvale da dolazi nevidena invazija, da cemo demolirati i klub i grad Maribor, sto na kraju ispade, zabismo sami sebi noz u leda!. Mozda, da su se pustili momke iz udruzenja da to pokusaju organizovati nekako u tisini, pa dici sve na noge 2 dana prije utakmice, mozda se i moglo nesto uradi po pitanju broja karata. Vako 600 karata, i nema polemike vise. Tko god bude gore, neka navija srcem, pa sta bude neka bude!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Samo sam naveo tekme koje nas cekaju na proljece..neki kazu da nam nevalja rasporedsonik24 je napisao/la:Polako ba rokeruTMmanija2012 je napisao/la:Na proljece imamo tesko gostovanje u drugom kolu Borac i zadnje Široki,a ostala gostovanja treba da gazimo sve redom Slavija,Radnik,Rudar,Olimpic i Velez..naravno kuci sve da dobijemosacekaj makar sezona da pocne...

nadam se da je to zadnji post gdje napisem da se vas nitko ne boji,nikakve invazije ni nista,svakoga se postuje...Druga stvar je sto oni igraju na racun diskriminacije, a mi izgleda niti zelimo, niti mozemo, a nemamo ni volje da se borimo sa rogatim. Njihov je plan bio, ne dozvoliti invaziju Manijaka sto su i uspjeli, jer bi u tom slucaju igrali oni u neku ruku dvije gostujuce tekme.Ko je krvi za to?
decko gledaj...koja diskriminacija????
pa isti su uvjeti za svaki klub koji dolazi u mb sad dal on ima zelju 2 soma ili samo 100 ulaznica...svak dobi isto...
sta bi se bolan borio...
fali vam euro tripova gdi bi dobili iskustvo sa ulaznicma i zivite neki u zabludi repke i klubova gdje neki strani fud.savezi jedva cekaju prij.tekme sa bih da jim se napune blagajne...
10 soma ide u prodaju od toga smo razrjesili 800 u sarajevu... i dobrih 2 soma je domaCI SEKTOR
znaci to je 3 soma
Soma ide domacin sponzorima vipovcima,obtieljima,maribor ima udruzenje 100 malih sponzora...
smo na brojki 4 soma...
1000 ljudi ima godisnje ulaznica nk maribor koji ima svak prednost i mogucnost kupit 3 ,znaci to je 3 soma
stigli smo na 7 tisuca...
i 3 soma se proda mariborcanima koji bi pokupili da jih ima jos 5...
koja diskriminacija????
pa mi trebamo sa jednim CELJEM koji skoro pa nema navijace a dobe 600 karata e dode jih 25 pokazivat i pisat podatke na ulaznice i sa dokumentima kupovat karte...takav je zakon o navijacima kod nas....zanci niakakva diskriminacija,nikakav strajh ni nista nego **** praksa slov.murije...
-
- Kontakt:
moj vatikanac lijepi strah,kazu kad je jos od Manijaka uh 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
joj što smori vatikanac ,gurnem ti soma u guz ...vatikanac je napisao/la:nadam se da je to zadnji post gdje napisem da se vas nitko ne boji,nikakve invazije ni nista,svakoga se postuje...Druga stvar je sto oni igraju na racun diskriminacije, a mi izgleda niti zelimo, niti mozemo, a nemamo ni volje da se borimo sa rogatim. Njihov je plan bio, ne dozvoliti invaziju Manijaka sto su i uspjeli, jer bi u tom slucaju igrali oni u neku ruku dvije gostujuce tekme.Ko je krvi za to?
pa isti su uvjeti za svaki klub koji dolazi u mb sad dal on ima zelju 2 soma ili samo 100 ulaznica...svak dobi isto...
sta bi se bolan borio...
fali vam euro tripova gdi bi dobili iskustvo sa ulaznicma i zivite neki u zabludi repke i klubova gdje neki strani fud.savezi jedva cekaju prij.tekme sa bih da jim se napune blagajne...
10 soma ide u prodaju od toga smo razrjesili 800 u sarajevu... i dobrih 2 soma je domaCI SEKTOR
znaci to je 3 soma
Soma ide domacin sponzorima vipovcima,obtieljima,maribor ima udruzenje 100 malih sponzora...
smo na brojki 4 soma...
1000 ljudi ima godisnje ulaznica nk maribor koji ima svak prednost i mogucnost kupit 3 ,znaci to je 3 soma
koja diskriminacija????
pa mi trebamo sa jednim CELJEM koji skoro pa nema navijace a dobe 600 karata e dode jih 25 pokazivat i pisat podatke na ulaznice i sa dokumentima kupovat karte...takav je zakon o navijacima kod nas....zanci niakakva diskriminacija,nikakav strajh ni nista nego **** praksa slov.murije...
vatikanac je napisao/la:nadam se da je to zadnji post gdje napisem da se vas nitko ne boji,nikakve invazije ni nista,svakoga se postuje...Druga stvar je sto oni igraju na racun diskriminacije, a mi izgleda niti zelimo, niti mozemo, a nemamo ni volje da se borimo sa rogatim. Njihov je plan bio, ne dozvoliti invaziju Manijaka sto su i uspjeli, jer bi u tom slucaju igrali oni u neku ruku dvije gostujuce tekme.Ko je krvi za to?
sta bi se bolan borio...
znaci to je 3 soma
smo na brojki 4 soma...
koja diskriminacija????
Hajde "super silo" lagano odleprsaj sa ove teme. Koja diskriminacija pitas se? Pa valjda ona koja kaze da Zeljini navijaci nece moci biti na nekom drugom sektoru osim u onom za gostujuce navijace znaci nemas Slo dokumente nema gledanja tekme. Ma to nije diskriminacija nikako. Samo me interesuje jel vazi isto pravilo iako stadion ne bude rasprodan??
Eto vi imate "masu" evropskih utakmica i iskustva

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
nadam se da je to zadnji post gdje napisem da se vas nitko ne boji,nikakve invazije ni nista,svakoga se postuje...
sta bi se bolan borio...
znaci to je 3 soma
smo na brojki 4 soma...
koja diskriminacija????
pa mi trebamo sa jednim CELJEM koji skoro pa nema navijace a dobe 600 karata e dode jih 25 pokazivat i pisat podatke na ulaznice i sa dokumentima kupovat karte...takav je zakon o navijacima kod nas....zanci niakakva diskriminacija,nikakav strajh ni nista nego **** praksa slov.murije...[/quote]
Kontam ja tebe,isto mi je jasno da i murija određuje i procjenjuje sigurnosnu situaciju,odnosno komesar za bezbjednost.
Ako možeš samo da mi odgovoriš na slijedeće pitanje?
Šta ako naši navijači,državljani Slovenije,kojih će biti preko 1000 bez obilježja kupe karte za recimo zapad,i hladno bodre gostujuću ekipu,i dođe do nereda.ko će tad snositi posljedice?Organizator susreta,naravno.
Hoću da ti kažem da će se karta za sjever moći kupiti najnormalnije,odvojeno od kaveza naravno.
I ne vjerujem da će te vi ispuniti stadion,pa protiv Birminghama nije bio pun.ili pak hoćete,ne dolazi Željo tako često
sta bi se bolan borio...
znaci to je 3 soma
smo na brojki 4 soma...
koja diskriminacija????
pa mi trebamo sa jednim CELJEM koji skoro pa nema navijace a dobe 600 karata e dode jih 25 pokazivat i pisat podatke na ulaznice i sa dokumentima kupovat karte...takav je zakon o navijacima kod nas....zanci niakakva diskriminacija,nikakav strajh ni nista nego **** praksa slov.murije...[/quote]
Kontam ja tebe,isto mi je jasno da i murija određuje i procjenjuje sigurnosnu situaciju,odnosno komesar za bezbjednost.
Ako možeš samo da mi odgovoriš na slijedeće pitanje?
Šta ako naši navijači,državljani Slovenije,kojih će biti preko 1000 bez obilježja kupe karte za recimo zapad,i hladno bodre gostujuću ekipu,i dođe do nereda.ko će tad snositi posljedice?Organizator susreta,naravno.
Hoću da ti kažem da će se karta za sjever moći kupiti najnormalnije,odvojeno od kaveza naravno.
I ne vjerujem da će te vi ispuniti stadion,pa protiv Birminghama nije bio pun.ili pak hoćete,ne dolazi Željo tako često

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
"Vatikanac" - Diskiminacija jeste, pa ti pricaj koliko kod hoces! Zabranjivanje dolaska navijaca koji su druge nacionalnosti na utakmicu pa bili oni talijani, njemci, spanci, bosanci, srbri, englezi, itd, a dopustiti samo slovencima je krajnje pogano sa vasa strane. Ja cu ti samo reci jednu stvar, mozete vi pucati ove zakone i kurciti se sa njima, ali da su bilo koji drugi navijaci u pitanju, posebno iz neke zemlje clanice EU, vraga bi vi smjeli provodi ovu praksu na euro-takmicarskim utakmicama.
Mi smo bosanci i mi smo glupi, na to ste isli i na to ste nas dobili po pitanju broja karata, ali na terenu ce biti sasvim drugacije. Usput, hvala jos jednom sto ste uradili veoma dobar posao za naseg Amara. Motivacija nasih igraca ce da bude na veoma visokom nivou! Samo valja jos prezivjeti Sarajevski pakaoooo... Uzivaj
EDIT: Da li neko zna kakva ce sitvacij biti po pitanju gostovanja u PL 2012/13? Hoce li praksa ostati ista ili ce se dopustiti gostovanja na stadionima gdje je to moguce izvesti ili ce se pak raditi da se na nekim utakmica (tipa derbiji) odobre gostovanja? Hvala
Mi smo bosanci i mi smo glupi, na to ste isli i na to ste nas dobili po pitanju broja karata, ali na terenu ce biti sasvim drugacije. Usput, hvala jos jednom sto ste uradili veoma dobar posao za naseg Amara. Motivacija nasih igraca ce da bude na veoma visokom nivou! Samo valja jos prezivjeti Sarajevski pakaoooo... Uzivaj
EDIT: Da li neko zna kakva ce sitvacij biti po pitanju gostovanja u PL 2012/13? Hoce li praksa ostati ista ili ce se dopustiti gostovanja na stadionima gdje je to moguce izvesti ili ce se pak raditi da se na nekim utakmica (tipa derbiji) odobre gostovanja? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
TMmanija2012 je napisao/la:Samo sam naveo tekme koje nas cekaju na proljece..neki kazu da nam nevalja rasporedsonik24 je napisao/la:Polako ba rokeruTMmanija2012 je napisao/la:Na proljece imamo tesko gostovanje u drugom kolu Borac i zadnje Široki,a ostala gostovanja treba da gazimo sve redom Slavija,Radnik,Rudar,Olimpic i Velez..naravno kuci sve da dobijemosacekaj makar sezona da pocne...
Meni raspored nije bas najgori kako je mogao biti, ali raspored je raspored igracemo protiv svake ekipe u PL po 2 puta i to je jedino vazno a protiv koje ekipe igramo u kojem kolu to je nevazno jer ako smo spremni pobijedicemo 5 utakmica zaredom u gostima a ako nismo izgubicemo

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
To nam je cilj kao i svake sezone.plavakrv je napisao/la:aBd Zeljo ce ponovo do duple krune
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jel ovo SASA VUGDALIC napravioAboveTheLaw je napisao/la:[youtube][/youtube]

- rastafarian
- Kontakt:
Kako moćno izgleda ova zvijezdaBlueTiger je napisao/la:-

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- TMmanija2012
- Kontakt:
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
jel danas igramo prijateljsku sa onim slovencima
Gledam ovaj Tavriya zavrsio 6. u ukrajinskom prvenstvu. Mescini dobra provjera 

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Bordo10, Cwirek, Hrasno15, Paromlinac i 49 gostiju.