Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

RedDevilS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la RedDevilS » 03 jul 2012, 15:38

Cartman je napisao/la:Moras se registrovat i platis kredit karticom. Mislim da bi stvarno bilo glupo da ja kupim, pa da meni salju iz Engleske u Norvesku, pa onda ja tebi do Sarajeva. :D Lakse ti je da sam to, ako nemas kredit karticu posudi od nekoga.

Tu ti je sve: http://store.manutd.com/stores/manutd/p ... ctorid=470" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo nije jos izasao taj gostujuci naravno.

@Martex: Samo nastavi brate, ne bi drukcije saznao ovo za Petruccia i Machedu.
Ma j kliknes na dres i u cosku ima kojeg igraca i koliko komada jelde, a ima i velicina? :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 03 jul 2012, 15:45

Sir Alex: More deals possible

Sir Alex Ferguson has revealed there could be more signings during the transfer window as the club continues to work behind the scenes in that area... When asked if he is hoping to make further additions, Sir Alex replied: "Yes, there's a possibility. We’re working on one or two things but there’s nothing really to tell you to be honest.
Ipak, nije sve tako sivo. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 03 jul 2012, 16:20

http://www.facebook.com/pages/I-like-to ... 7221946617

Ako vam nije mrsko da prijavite stranicu.. :evil:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 03 jul 2012, 17:23

Manchesterski derbi oko Miralema Pjanica izvor SS.ba

lijepo bi bilo vidjet Pjanica u dresu Uniteda, mozda i najjeftinija a kvalitetna opcija, koliko ima istine u ovom vidjet cemo
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 03 jul 2012, 17:34

motty je napisao/la:Manchesterski derbi oko Miralema Pjanica izvor SS.ba

lijepo bi bilo vidjet Pjanica u dresu Uniteda, mozda i najjeftinija a kvalitetna opcija, koliko ima istine u ovom vidjet cemo
Pjanić je meni drag igrač jer je naš, i inače je dobar igrač, al nema šanse da bi bio neko pojačanje za nas, a u Cityju ne bi vidio ni klupe. Treba bit realan.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jul 2012, 17:37

NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Pjanić je meni drag igrač jer je naš, i inače je dobar igrač, al nema šanse da bi bio neko pojačanje za nas
Shvatam, opet realno ako ćemo, možda traži United jeftiniju zamjenu za Modrića, pošto se već zna koliko Modrić košta, al opet, ko zna...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 03 jul 2012, 17:38

Nema nista od Pjanica , pa nije patka covjek da ode iz Rome gdje je vec zvjezda i buduca zamjena Tottija , u Unitedu bi grijao klupu a u City.u bi igrao za B tim :)

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 03 jul 2012, 17:40

zizu1991 je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Pjanić je meni drag igrač jer je naš, i inače je dobar igrač, al nema šanse da bi bio neko pojačanje za nas
Shvatam, opet realno ako ćemo, možda traži United jeftiniju zamjenu za Modrića, pošto se već zna koliko Modrić košta, al opet, ko zna...
To da United traži jeftiniju varijantu je vrlo vjerovatno, ali bojim se da će ovdje neki imati prevelika očekivanja i da će se razočarati ako Pjanić ne bude Unitedov Iniesta. On bi nam dobro došao kao jedan od u rosteru ali mislim da ga ovdje mnogi vide kao nosioca igre, što se po meni neće desiti.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jul 2012, 17:43

Lucryler je napisao/la:Nema nista od Pjanica , pa nije patka covjek da ode iz Rome gdje je vec zvjezda i buduca zamjena Tottija , u Unitedu bi grijao klupu a u City.u bi igrao za B tim :)
Shvatam to za City, al se jednostavno ne sjećam kada je United igra s CMF, kreativnim veznjakom na sredini terena, a već se ranije pominjao Modrić u kontekstu Man. Utd, sada, šta je tu posrijedi, da ne želi mijenjati sistem igre SAF, ovo su samo moje špekulacije, i nagađanja,
Ja ne smatram da bi mogao da bude nosilac, al sigurno je da rad i trud se svugdje cijene, mada njegovo vrijeme tek dolazi, s obzirom na godine

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 jul 2012, 17:51

Sa Pjanicem bi jedino dobili vise navijaca u BiH s obzirom da vec jedan nas reprezentativac nastupa u dresu nasih gradskih rivala :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jul 2012, 18:00

slika

Raspored pre-season meceva...
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 03 jul 2012, 18:15

Mislim da je nezahvalno prognozirat sta bi i gdje igrao Pjanic u oba Manchestera, kvalitet ima, potencijal takodjer mozda jos uvijek nema tu klasu al ne vidim zasto ne bi uspio u navedenim klubovima.
Momak je vec par godina medju najvecim talentima Evrope, u Romi je imao dobru sezonu i brzo se prilagodio na talijanski stil igre.

Odgovor kolegi koji se pita kad smo zadnji put igrali sa kreativcem u sredini, to igramo oduvijek Scholes je vec 15 godina kreativac uz Keana Verona Kerika i slicne. Donekle i Anederson al on nikad nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 03 jul 2012, 18:21

motty je napisao/la:Mislim da je nezahvalno prognozirat sta bi i gdje igrao Pjanic u oba Manchestera, kvalitet ima, potencijal takodjer mozda jos uvijek nema tu klasu al ne vidim zasto ne bi uspio u navedenim klubovima.
Momak je vec par godina medju najvecim talentima Evrope, u Romi je imao dobru sezonu i brzo se prilagodio na talijanski stil igre.

Odgovor kolegi koji se pita kad smo zadnji put igrali sa kreativcem u sredini, to igramo oduvijek Scholes je vec 15 godina kreativac uz Keana Verona Kerika i slicne. Donekle i Anederson al on nikad nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo.
Moja je konstatacija bila u smislu da već neko vrijeme tražimo kvalitetno rješenje u sredini. To da je Pjanić veliki potencijal i da može uspjeti u Unitedu niko ne spori, ali ako očekujemo da će on napraviti ono što bi napravili Sneijder ili Modrić i to već slijedeće sezone, onda mislim da imamo prevelika očekivanja. To se ne može sa sigurnošću tvrditi ni za ovu dvojicu koji su za razliku od Pjanića već dokazani igrači na najvišem nivou.

Dakle,

Pjanić kao potencijal koji vremenom može postati važan faktor u ekipi - DA
Pjanić kao igrač koji će preko noći naš vezni red dići na višu razinu - NE

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 03 jul 2012, 18:26

Antonio Valencia je novi borj 7 u Unitedu.To sad procitah na FB stranici Manchester United BiH
Glory Glory Man United !!! :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 jul 2012, 18:39

Zasluzeno.
Kagawa je broj 26,Nick powell 25. :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jul 2012, 18:40

Može li mi neko odgovoriti da li je zaista istina da su kreativci Carrick i Scholes ? Ja njihovu ulogu više vidim kao ulogu Rahimića u CSKA nekada, samo s malo većim naglaskom ka naprijed, ne znam, možda griješim
NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Dakle,

Pjanić kao potencijal koji vremenom može postati važan faktor u ekipi - DA
Pjanić kao igrač koji će preko noći naš vezni red dići na višu razinu - NE
Potpis!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 jul 2012, 18:45

Po meni je jednostavno. Scholes je vazda vuk'o konce iz dubine ala Pirlo, a Carrick je igrac sredin terena ala Diaby, koji igra oba pravca.

Po meni je istina da United odavno nije imao ofanzivnog veznjaka tipa Kagawa ili sl. al' da je te poslove obavlj'o mahom Rooney.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jul 2012, 19:24

Vise bi volio da je Nani dobio tu sedmicu, ali zasluzuje i Valencia nema sta. Svidja mi se sto je sam pitao za taj broj, to pokazuje da ima samopouzdanja. Neka su vise objavili broj Kagawe, sad pocinje azijatski napad na dresove njegove. Imam jarana iz Vietnama koji dva mjeseca ceka da objave taj broj pa da kupi dres. Naravno, dosada mu je Park bio najdrazi igrac. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 03 jul 2012, 19:36

New numbers for United trio

Antonio Valencia will wear the iconic no.7 shirt for Manchester United in 2012/13.

ManUtd.com can also reveal that summer signings Nick Powell and Shinji Kagawa will wear no.25 and no.26 respectively.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jul 2012, 19:46

Sir Alex to MUTV: “Paul Pogba signed for Juventus a long time ago as far as we’re aware. I don’t think he showed us any respect at all

Djubre nezahvalno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.